CW-828 asztali szódagép – RO BC Silver

200.000Ft

Leírás

RO BC Silver asztali szódagép

Hideg- forróvíz, illetve szóda készítő ivóvíz adagoló berendezés!

A vételár a beszerelési anyagokat is tartalmazza.
Berendezésünket 1 év garanciával szállítjuk!

Összeköthető RO rendszerrel vagy hálózati vízzel is, illetve előszűrőkkel is kiegészíthető. A CO2 palack nem tartozéka az asztali szódagépnek.

Kéthőmérsékletű, álló ivóvíz-adagoló, szóda készítő automata. Családok, iskolák, óvodák, közösségek ideális ivóvízforrás-kiegészítője!

  • Elegáns design
  • Szürke-fekete színben
  • Beépített automata hőmérséklet-szabályozás
  • A készülék padlón álló kivitelben készül

Oda tervezték, ahol folyamatosan szükség van hideg, meleg és szódás ivóvízre. Nagyobb háztartásban, irodában, és intézményekben egyaránt használható. A nap 24 órájában gondoskodik a friss, egészséges ivóvízről. Azonnal lehet teát, kávét készíteni, vagy hűs, egészséges, finom vizet fogyasztani, akár oxigénnel dúsítottat is. Egymástól független hideg-meleg-szóda érintőpaneles gombbal rendelkezik, 98°C-ig újrafűt, illetve automatikusan lekapcsol, ha a tartály üres. Tartalmaz lefolyó tartályt a vízcseppek gyűjtésére a csepegtetőtálcából, amely áramlásérzékelő rendszerrel van ellátva hogy megakadályozza a túlcsordulást. Zárt pohártartóval is rendelkezik. Az RO BC Silver berendezés kompatibilis az RO BC Silver kiegészítő poháradagoló szekrénnyel.

Mérete: magasság/mélység/szélesség: 42/42/33 cm

Hideg víz kapacitás: 20 liter/óra.
Forró víz kapacitás:
12 liter/óra.

Érdemes a készüléket évente felülvizsgáltatni, az esetleges szűrőket illetve a CO2 palackot cserélni.

A RO BC Silver készülék műszaki garanciája 1 év.

Amennyiben többet szeretne tudni a szódás vízről, az alábbiakban olvashat egy cikket:

A SZÓDAVÍZ ÖSSZETEVŐJE

 

A mai ipari mennyiségű szódavizeket úgy készítik, hogy a szén-dioxidot – mely egy nehéz gáz (a vízhez képest) – nagy nyomáson átáramoltatják a vízen vagy ásványvízen, így jobban telítődik szén-dioxiddal, mint légköri nyomáson. Az így készült szódavíz PH értéke 3-4 közötti, vagyis enyhén savas kémhatású. Ezen a nagy nyomáson aztán megtöltik a PET palackokat, ahol a víz fokozatosan veszít széndioxid arányából, mígnem beáll 15% gáz – 85% víz arányra. Az oldott CO2 értéke 7-8g/liter.

 

HASZNÁLJUNK HÁZI SZÓDAVÍZ KÉSZÍTŐ KÉSZÜLÉKET, DE MILYEN VÍZBŐL?

 

Ez egy nagyon fontos kérdés. Blogunk olvasói már tudják, hogy bizonyos fokú szerves és szervetlen szennyeződések akaratlanul is maradhatnak a csapból folyó vezetékes ivóvizünkben. Vagyis, ha az egészséges életmódra törekszünk, akkor véleményünk szerint szükség lesz arra, hogy víztisztító készülékkel egészségesebbé, tisztábbá, jobb ízűvé változtassuk az ivóvizet. Ezt lehetőleg nagyobb volumenben tegyük, ha feltett szándékunk, hogy otthonunkban használjunk szódavíz készítő berendezést. A jó minőségű szódavíz alapja ugyanis a jó minőségű víz és a jó minőségű szódavíz készítő berendezés.

 

KIKNEK AJÁNLJUK?

 

Ajánljuk azoknak, akik:

 

  • Tudatos vásárlók, szeretik a szódavizet és óvni szeretnék a környezetüket azáltal, hogy kevesebb PET palackot vásárolnak.
  • Nagy mennyiségű szódavizet fogyasztanak, vagy olyan kollektívában dolgoznak/élnek, ahol nem hátrány, ha 60-80 liter szódát lehet nyerni egy helyről.
  • Gondolnak arra is, hogy ár-érték arányban hogyan éri meg jobban szódához jutni.
  • Egyaránt tudják hasznosítani a szódakészítő funkciót a hideg és meleg víz készítő opcióval.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CW-828 asztali szódagép – RO BC Silver” értékelése elsőként