RO 929 – Luxus

329.000Ft

259 055 Ft + ÁFA

Luxus vízadagoló automata fehér- RO 929

Háromhőmérsékletű, RO-rendszerű LUXUS álló ivóvíz-adagoló, víztisztító automata

329.000Ft
259.055Ft + ÁFA

Leírás

RO 929 – Luxus 

 

Luxus vízadagoló automata fehér- RO 929

Egy gombnyomással elkészíthető a tiszta víz!
Iskolák, óvodák, közösségek ideális ivóvízforrása!
A víztisztító vételára a beszerelési anyagokat is tartalmazza.
Luxus vízadagoló automata berendezésünket 2+5 év garanciával* szállítjuk!

Háromhőmérsékletű, RO-rendszerű álló ivóvíz-adagoló

  • Praktikus, esztétikus design
  • Fehér szín
  • Egybeépített, lezárt, biztonságos rendszer
  • Digitális vezérlés
  • Hőmérséklet szabályozás
  • Mikroprocesszoros irányítás.

A készülék padlón álló kivitelben készül. Oda tervezték, ahol folyamatosan szükség van hideg, meleg és szobahőmérsékletű ivóvízre. Háztartásban, irodában, és intézményekben egyaránt optimálisan használható. A nap 24 órájában gondoskodik a friss, egészséges ivóvízről. Hűti, fűti és normál vizet ad. Azonnal lehet levest, teát, kávét készíteni, vagy hűs, egészséges, finom vizet fogyasztani. Egymástól független hideg-meleg kapcsolóval rendelkezik, 98°C-ig újrafűt, illetve automatikusan lekapcsol ha a tartály üres. Beépített úszószelep: megakadályozza a túlcsordulást.
A két előszűrő segít abban, hogy meghosszabbítsa a rendszer és az RO-membrán élethosszát, és abban is, hogy nagy hatásfokkal működjön.

Felépítése: 2 előszűrő + RO szűrő + utószénszűrő + beépített tartály + beszerelési tartozékok + szivattyú + hideg víz + meleg víz + szobahőmérsékletű víz + kompresszor + LED kijelző
Mérete: magasság/mélység/szélesség: 103/35/40 cm.
Működési feltétel: min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést, 220V-os csatlakozást igényel. A fal és az adagoló automata között legalább 5 cm szabad helyet szükséges biztosítani. Napfénytől védett helyen helyezze el a készüléket!
Teljesítmény: 10  liter/óra víznyomástól és szennyezettségtől függően.
Hűtési kapacitás: 5,5 liter/óra, a hűtött víz 10 °C alatti.
Melegítési kapacitás: 8 liter/óra.
Újraforralási funkció 100 °C-ig.
Tartály: A forró-, a hideg- és a szobahőmérsékletű víz is saját külön tartállyal rendelkezik. A tartályok kapacitása: 3,5 liter/hidegvizes tartály, 2,5 liter/melegvizes tartály, 16 liter/szobahőmérsékletű tartály.

A 4 fokozatú szűrőrendszer tartozékai:

Előszűrő: a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
Aktív szénszűrő: eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Ozmózis membrán: eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).
Utószénszűrő: az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál.

Luxus vízadagoló automata szűrőcseréje:

Félévente vagy évente szükséges: a féléves szűrőcsere ára Pest megyében 22.400 Ft, Pest megyén kívül 27.300 Ft / az éves szűrőcsere díja Pest megyében 34.900 Ft, Pest megyén kívül 39.800 Ft mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat.

Megrendelhető az OTH által ajánlott fertőtlenítés.

* A készülék műszaki garanciája 2 év. A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett éves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + egy évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül. Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére.

Ha további információhoz szeretne jutni a jó minőségű ivóvizekről, ezen a linken tud tájékozódni.

További információk

Tömeg - kg
Méretek 103 × 35 × 40 cm
szín

Szürke, fehér

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RO 929 – Luxus” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…