Utánsózó patron

5.000Ft

3 937 Ft + ÁFA

5.000Ft
3.937Ft + ÁFA

Leírás

Utánsózó patron

Ásványi sókat tartalmaz, pl: Ca, Mg – mindenfajta adalék- és méreganyag nélkül. A tiszta víz ásványianyag-tartalmát pótolja vissza.

Ásványi anyag tartalma:

Ca-3.4 mg/l

Mg-2.1 mg/l

Na-2.1 mg/l

K-5 mg/l

CO-10 mg/l

SO-0.1 mg/l

Cl-0.3 mg/l

F-0.02 mg/l

A MEGFELELŐ ÁSVÁNYI ANYAG TARTALMÚ TISZTÍTOTT VÍZ

 

Nem mindenkinek van lehetősége, hogy ásványvizet vételezzen közvetlen az otthonából, vagy az otthona közvetlen közeléből. Ezért marad a vezetékes ivóvíz. A magyarországi vezetékes ivóvíz jó minőségű, ám tisztításra szorul a sok oldott- és oldatlan állapotban lévő szerves- és szervetlen szennyeződések miatt. Viszont a tisztítás során elképzelhető, hogy egyes hasznos ásványi anyagok is kiszűrődhetnek, de mi lehet ekkor a megoldás? Természetesen a vízkezelők azon fajtája, mely energetizálja a megtisztított vizet: oxigénnel dúsított víz, mely jótékony hatással lehet szervezetére!

 

A módszer titka annyi, hogy a megtisztított vezetékes ivóvizet molekuláris oxigénnel dúsítjuk, mely a víz elfogyasztása után a gyomor és bélrendszerből fog felszívódni és jut el testünk legkisebb sejtjeihez is a véráramon keresztül. Az oxigénnel dúsított víz ezáltal serkentheti az anyagcsere-folyamatokat, növelheti a stressztűrő-képességünket, segíthet növelni a koncentrációs képességünket is. Nekünk mindössze annyi a dolgunk, hogy rendszeres fogyasztásra térjünk rá. Hogy mi kell ehhez? Az oxigén szifonunk segítségével oxigénnel dúsíthatja az ivóvizet bárhol, bármikor, 1 literes kiszerelésének hála bárhová magával viheti.

AZ ÁSVÁNYVIZEK TÍPUSAI

 

Ezeket a típusokat aszerint különítik el, hogy milyen ásványi anyagokat tartalmaz túlnyomó részben a természetes ásványvíz. Egyes ásványi anyagok más-más betegségre lehetnek gyógyító hatással.

 

  • Szénsavas: Elsősorban szív és érrendszeri betegségekre lehet jó, valamint időskori betegségek (cukorbetegséggel járó mozgásszervi betegség) gyógyítója lehet.
  • Konyhasós: Erős gyulladáscsökkentő hatással bír, a bőrön megtapadó só erősíti az immunrendszert.
  • Radonos: Értágító, fájdalomcsillapító.
  • Jódos: Egyes bőrbetegségekre, ivarszerveknél, valamint, húgyúti fertőzéseknél gyulladáscsökkentő hatása van.
  • Földes-meszes: Kalcium-, és magnézium-tartalma fejt ki biológiai élettani hatásokat.
  • Kénes: Bizonyos bőrbetegségek kezelésére, ízületi kopásos betegségekre, szív és érrendszeri betegségekre.
  • Nyomelemekben gazdag: A fentebb felsoroltak mellett az ásványvizekben előfordulnak nyomelemek, melyek egy része nélkülözhetetlen az ember számára, más részük nélkülözhetőbb.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Utánsózó patron” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…