Ipari vízlágyító berendezések

Ajánlatkérését elküldheti nekünk e-mailben az info@tisztaviz-uzlethaz.hu e-mail címre vagy érdeklődjön kollégáinknál telefonos elérhetőségeink egyikén!

Leírás

Ipari vízlágyító berendezések, szállodák, társasházak intézmények részére!

Cégünk egyedi igények alapján, nagy teljesítményű, ipari berendezések gyártását és beüzemelését is vállalja, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk és kérjen árajánlatot!

Elérhetőségeink:

Elérhetőségek

 

 

Párhuzamosan kötött iker fejes, nagy teljesítményű ipari vízlágyító berendezések.

Az egész épületben biztosítja a lágy vizet!

Az iker kétoszlopos vízlágyító berendezések előnye, hogy mindkét oszlop külön vezérlőfejjel rendelkezik, így képesek akár a névleges teljesítményük kétszeresével üzemelni. A két vezérlőfejet egy kommunikációs kábel köti össze. A két vezérlőfej figyeli egymás üzemállapotát. Egy időben csak egy vezérlőfej képes regenerálni, így biztosítja a berendezés a folyamatos lágyvíz-ellátást. Az iker vízlágyító berendezések fő alkalmazási területe: hotelek, társasházak, nyitott– zárt hűtőkörök, medencék pótvíz-ellátása, de ajánlott alkalmazni mindenhol, ahol szükség lehet időszakosan a berendezés méretezett kapacitásánál magasabb vízigényre. Az iker kétoszlopos vízlágyító berendezés a jövőben bármikor tovább bővíthető három vagy akár több oszlop összekötésével a kommunikációs kábelen keresztül. Így berendezésünk teljesítménye tovább növelhető.

A TisztaVíz Üzletház által forgalmazott vízlágyító berendezések teljesen felügyeletmentesek mivel a berendezések vezérlését a digitális kijelzésű vezérlőfej automatikusan elvégzi. Kizárólag a tartályban lévő sómennyiséget kell időnként ellenőrizni. (Az optimális működés érdekében ajánlott a készüléket 12 havonta szakemberrel ellenőriztetni.)
A berendezés legfontosabb eleme a vezérlőfej. A kiváló minőségért a gyártó a garancia.

 

A beszerelés, kiszállási költség és bekötés tartozékait az iker vízlágyító gép ára nem tartalmazza,ennek az ára: 60 000 Ft (bruttó);

– Az árainkban az alapbeépítés költsége, 3 óra munkadíj benne van, de nincs benne ez egyes technológiai helyek elérése a tisztavizes csövekkel, illetve az 3 órán túli munkadíj.

– Előzetes helyszíni felmérés mindig szükséges! A beszerelést megelőzően kimegy a kolléga a címre, és ellenőrzi, hogy a beszereléshez szükséges paraméterek adottak-e, illetve összeírja az anyagszükségletet.

A beszereléssel kapcsolatban információs vonalunk az Önök rendelkezésére áll.

Amennyiben szeretne tájékozódni arról hogy mi okozza a víz eltérő színét illetve szagát, kattintson ide.

További információk

Tömeg - kg
Méretek - × - × - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ipari vízlágyító berendezések” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…