Ipari vízlágyító berendezések

Ajánlatkérését elküldheti nekünk e-mailben az info@tisztaviz-uzlethaz.hu e-mail címre vagy érdeklődjön kollégáinknál telefonos elérhetőségeink egyikén!

Leírás

Ipari vízlágyító berendezések, szállodák, társasházak intézmények részére!

Párhuzamosan kötött iker fejes, nagy teljesítményű ipari vízlágyító berendezések.

Az egész épületben biztosítja a lágy vizet!

Az iker kétoszlopos vízlágyító berendezések előnye, hogy mindkét oszlop külön vezérlőfejjel rendelkezik, így képesek akár a névleges teljesítményük kétszeresével üzemelni. A két vezérlőfejet egy kommunikációs kábel köti össze. A két vezérlőfej figyeli egymás üzemállapotát. Egy időben csak egy vezérlőfej képes regenerálni, így biztosítja a berendezés a folyamatos lágyvíz-ellátást. Az iker vízlágyító berendezések fő alkalmazási területe: hotelek, társasházak, nyitott– zárt hűtőkörök, medencék pótvíz-ellátása, de ajánlott alkalmazni mindenhol, ahol szükség https://tisztaviz-uzlethaz.hu/elerhetosegek/lehet időszakosan a berendezés méretezett kapacitásánál magasabb vízigényre. Az iker kétoszlopos vízlágyító berendezés a jövőben bármikor tovább bővíthető három vagy akár több oszlop összekötésével a kommunikációs kábelen keresztül. Így berendezésünk teljesítménye tovább növelhető.

A TisztaVíz Üzletház által forgalmazott vízlágyító berendezések teljesen felügyeletmentesek mivel a berendezések vezérlését a digitális kijelzésű vezérlőfej automatikusan elvégzi. Kizárólag a tartályban lévő sómennyiséget kell időnként ellenőrizni. (Az optimális működés érdekében ajánlott a készüléket 12 havonta szakemberrel ellenőriztetni.)
A berendezés legfontosabb eleme a vezérlőfej. A kiváló minőségért a gyártó a garancia.

A beszerelés, kiszállási költség és bekötés tartozékait az iker vízlágyító gép ára nem tartalmazza,ennek az ára: 60 000 Ft (bruttó);

– Az árainkban az alapbeépítés költsége, 3 óra munkadíj benne van, de nincs benne ez egyes technológiai helyek elérése a tisztavizes csövekkel, illetve az 3 órán túli munkadíj.

– Előzetes helyszíni felmérés mindig szükséges! A beszerelést megelőzően kimegy a kolléga a címre, és ellenőrzi, hogy a beszereléshez szükséges paraméterek adottak-e, illetve összeírja az anyagszükségletet.

A beszereléssel kapcsolatban információs vonalunk az Önök rendelkezésére áll.

Amennyiben szeretne tájékozódni arról hogy mi okozza a víz eltérő színét illetve szagát, kattintson ide.

 

Cégünk egyedi igények alapján, nagy teljesítményű, ipari berendezések gyártását és beüzemelését is vállalja, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk és kérjen árajánlatot!

Elérhetőségeink

További információk

Tömeg - kg
Méretek - × - × - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ipari vízlágyító berendezések” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…