Lourdes HS-71 hidrogénnel dúsító készülék

299.000Ft

A termékhez ajándékba adunk egy bpa-mentes Equa kulacsot!

 

 

 

 

 

 

 

Kiürítés

Leírás

Lourdes HS-71

Hidrogénnel dúsító készülék – Világszabadalom egy egészségesebb világért.

 

 

A termékhez ajándékba adunk egy bpa-mentes Equa kulacsot!

 

A termék jótállási időtartama 3 év!

Lourdes hidrogénesvíz készítő készülék által előállított víz jótékony hatása szervezetünkre:

A szabadgyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében. Ma még kevéssé ismert, hogy a szabadgyökök az okozói lehetnek a ráknak, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak és még számos más betegségnek. 

Köztudott, hogy manapság szervezetünk fokozottan van kitéve negatív hatásoknak, pl: stressznek, elektorszmognak,  savas táplálkozásnak, fehérjedús táplálkozásnak, kemikáliáknak (kereskedelemben kapható kozmetikumok nagy része tartalmaz kőolajszármazékot és nehézfémeket) alkoholnak és vegyi-szennyeződéseknek. Ezzel szemben táplálékaink sem tartalmazzák már a megfelelő antioxidáns mennyiséget, ezért dominanciába kerülhetnek szervezetünkben a sejtpusztító hatású oxidánsok.

Fontos, hogy támogassuk szervezetünket elegendő mennyiségű antioxidánssal, hogy ezáltal erősítsük a szervezet védekezőképességét és méregtelenítését.

A hidrogénion tulajdonságai: 

  • Antioxidáns, amely szabad elektronjával az oxidált szervezetben létrejövő szabadgyököket hatásosan semlegesítheti. A szervezetbe bevitt vízzel együtt minden sejtbe könnyen eljuthat, ahol antioxidáns hatását kifejtheti.
  • Egy 20 percig hidrogénezett rH₂ = 0-8-as vízben a hidrogénaktivitás, azaz az elektronaktivitás igen magas, ami a szabadgyökök semlegesítését nagyon hatásossá teheti.

Lourdes hidrogénesvíz fogyasztása: napi 4-8 pohár hidrogénnel dúsított víz ajánlott. A berendezéssel  előállított víz hidrogéntartalma az elkészítést követően fokozatosan csökken, ezért javasolt a hidrogénnel dúsított vizet aznap elfogyasztani.

 

Fontos!:

-A készüléket erősen javasolt desztillált vízzel vagy a fordított ozmózis elvén működő víztisztítóval használni! 

-A kancsó alatt lévő szivacs mindig érintkezzen a kancsó aljával (ha laposodik érdemes két szivacsot egymásra tenni), illetve figyelni kell arra, hogy a szivacs mindig vízzel telt legyen!

 

A Lourdes hidrogénesvíz készítő készülék működési leírása: 

A berendezés a vízbontáshoz szükséges egyenáramot négyszögimpulzusok alakjában juttatja az elektrolízis cellába. A cella a géptestben elhelyezett tartályból kapja a tápvizet. A készülék folyamatosan elkülönítve tartja az elektrolízishez szükséges tápvizet, és a hidrogénesvízes  kancsó fogyasztásra szánt vízét. Az elektrolízis során a felszabaduló hidrogén a géptesten álló hidrogénesvíz kancsó aljába épített katódon válik ki, majd a kancsó vizében nyelődik el. Az anódon felszabaduló oxigén egy része az elektrolízis cella vizében elnyelődik, a másik része elillan a levegőbe.
A felszabadult oxigén bejutását a hidrogénes-víz kancsóba, a beépített membrán akadályozza meg.

Karbantartás:

Tisztító program elvégzése: hetente 2-3 alkalommal.

Szűrőcsere: 6 havonta.

Kancsócsere: 3-5 évente.

Tartozékok:

Lourdes – Hidrogénesvíz készítő készülék

Adapter, szivacs, citromsav, felhasználói kézikönyv

Az éltető víz titkai

 

 

További információért kérjük látogasson el ide: www.lourdes.hu

További információk

Tömeg - kg
Méretek 30 × 16 × 31 cm
Típus

Bordó, Ezüst

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lourdes HS-71 hidrogénnel dúsító készülék” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…