Energetizáló egység 4in1

12.500Ft

9 843 Ft + ÁFA

12.500Ft
9.843Ft + ÁFA

Leírás

Energetizáló egység 4in1 

Örvényáram, természetes földmágnes kövek, kerámia golyók, féldrágakövek! Ezek mind természetes rezgések és az élet forrásai.

Ellenőrzött technológia! Természetes vízkezelés és környezettechnológia. A kerámiákon átörvénylett tiszta víz az élet forrása, mind a családok, mind az irodában dolgozó emberek számára.
Kioltja, törli a vízből a káros rezgéseket, éltető energiával tölt fel.
Speciális kerámia golyók, melyek a vizet pozitív töltéssel látják el. A remek ízhatás és a töltöttség érzése egyedülálló!

Az egység tartalma: 

  • kerámia gyöngyök
  • korallmészkő

A szűrő fő funkciója a víz energetizálása, ízének javítása, ásványi anyagainak visszapótlása és negatív ionok képzése.

Fontos: A szűrő csak tisztított vízzel hsználható!

Az Energetizáló egység 4in1 az RO-rendszerhez csatlakoztatható.

A víz több lépcsőben áramlik át az energetizáló egységen. Az eredeti éltető struktúrájának eléréséhez a kavicsok és a kerámiagolyók örvénylésre késztetik. A vízben maradt káros információk a kerámiagolyók segítségével letörlődnek, és a tiszta víz pozitív rezgésekkel töltődik fel. A földmágnes kerámiákon való áthaladása során a víz negatív ionokkal töltődik fel, majd a zúzott korallok (vagy hegyikristályok, féldrágakövek) földrezgéssel és a tenger rezgéssel harmonizálják, strukturálják tovább a tiszta vizet.
A strukturált vizet szervezetünk sokkal kevesebb energiaráfordítással tudja a saját képére formálni, mint a strukturálatlan, vegyi szennyeződésekkel terhelt vizet!

A MEGFELELŐ ÁSVÁNYI ANYAG TARTALMÚ TISZTÍTOTT VÍZ

Nem mindenkinek van lehetősége, hogy ásványvizet vételezzen közvetlen az otthonából, vagy az otthona közvetlen közeléből. Ezért marad a vezetékes ivóvíz. A magyarországi vezetékes ivóvíz jó minőségű, ám tisztításra szorul a sok oldott- és oldatlan állapotban lévő szerves- és szervetlen szennyeződések miatt. Viszont a tisztítás során elképzelhető, hogy egyes hasznos ásványi anyagok is kiszűrődhetnek, de mi lehet ekkor a megoldás? Természetesen a vízkezelők azon fajtája, mely energetizálja a megtisztított vizet: oxigénnel dúsított víz, mely jótékony hatással lehet szervezetére!

 

A módszer titka annyi, hogy a megtisztított vezetékes ivóvizet molekuláris oxigénnel dúsítjuk, mely a víz elfogyasztása után a gyomor és bélrendszerből fog felszívódni és jut el testünk legkisebb sejtjeihez is a véráramon keresztül. Az oxigénnel dúsított víz ezáltal serkentheti az anyagcsere-folyamatokat, növelheti a stressztűrő-képességünket, segíthet növelni a koncentrációs képességünket is. Nekünk mindössze annyi a dolgunk, hogy rendszeres fogyasztásra térjünk rá. Hogy mi kell ehhez? Az oxigén szifonunk segítségével oxigénnel dúsíthatja az ivóvizet bárhol, bármikor, 1 literes kiszerelésének hála bárhová magával viheti.

További információk

Tömeg - kg
Méretek - × - × - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Energetizáló egység 4in1” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…