Állítsuk helyre a bélfórát!

Étrend-kiegészítők

Állítsuk helyre a bélfórát!

Bélrendszerünket úgy képzeljük el, mint egy parkolóházat, ahová a segítő mikrobák “beállnak”, és az egyes “parkolókban” kapcsolódnak szervezetünkhöz.
Ha “parkolóházunk”, azaz a bélrendszerünk segítő baktériumokkal van tele, akkor jól működik az emésztésünk, s vele az immunrendszerünk is, de ha a klóros ivóvízzel, vagy az orvosságainkkal (antibiotikumokkal) kiirtjuk őket, akkor felborul emésztésünk egyensúlya, s már hiába esszük akár a legjobb táplálék-kiegészítőket, azok hatástalanok maradnak.
Fontos felismernünk: élővilágunk egy igen jelentős szeglete a mikrobavilág, amelyben – bár a méreteinél fogva nem látszik – különböző fajaik az eltérő működésükkel egy összefüggő anyagcsere-hálózatot alkotnak, úgy, mintha egy szervezethez tartoznának. Ennek részesei vagyunk mi is. Ha ezt a rendszert felborítjuk, legyengítjük, esetleg kiirtjuk a fertőtlenítőszereinkkel, szennyezőanyagainkkal, környezetszennyezésünkkel vagy a helytelen táplálkozásunkkal, akkor azt tapasztaljuk, hogy egyre több bajt okozunk ennek az élő világnak, így közvetlenül önmagunknak is.

Az Emóció7,84 egyedülálló, fermentált, élőflórás ital effektív mikroorganizmusokkal, valamint értékes, közismerten antioxidáns tulajdonságú meggy-, kékszőlő- és fekete ribizlihéj-kivonattal – kizárólag természetes összetevőkből, a MAGYAR TERMÉSZETGYÓGYÁSZOK SZÖVETSÉGE ajánlásával.

Az Emóció7,84 élőflórás ital fogyasztása segít:

– optimalizálni a bélflórát és az anyagcsere-folyamatokat,

– egyensúlyt teremteni az emésztőrendszerben,

– természetes és kíméletes módon támogatni az immunrendszerünket.

Kiknek ajánlott?

Fogyasztását felnőtteknek és gyermekeknek – a bogyós gyümölcsök étrendbe történő bevezetését követően – egyaránt ajánljuk. Kellemetlen mellék- vagy utóhatása nem ismert; várandósság alatt, valamint gyógyszerekkel párhuzamosan is fogyasztható.

Mit tartalmaz?

Az Emóció 7,84 többféle jótékony hatású baktériumot (pl. Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Saccharomyces cerevisiae), valamint 100%-ban természetes bogyós gyümölcshéj-kivonatokat tartalmaz.

Hogyan működik?

A készítmény esszenciális savakban igen gazdag – ezek a fermentáció során képződnek, ami azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt, biztosítják a mikro–, mezo- és makro elemeket a szervezet számára, valamint javítják a szerves és szervetlen tápanyagok beépülését; elősegítik a salakanyagok kiürülését; támogatják a bélflórát; támogatják az összhang megteremtését az élő szervezet és az élettelen világ között.

Összefoglalva: a készítmény hatóanyagai segítenek helyreállítani az élő szervezeten belüli harmóniát, ezáltal fokozzák a szervezet természetes védekező és öngyógyító mechanizmusainak hatékonyságát.

Tehát mihamarabb állítsuk helyre a bélfórát!

Ajánlott napi bevitel:

– felnőtteknek immunerősítésre, megelőzésre:1-2 alkalommal 20-30 ml,

– felnőtteknek betegség esetén: 2 alkalommal 30 ml,

– kisgyermekeknek 1-2 alkalommal 5 ml,

– nagyobb gyermekeknek 1-2 alkalommal 10 ml (serdülőkortól a felnőtt adag adható).

A termék fogyasztható koncentrátum formájában, vagy 2 dl folyadékkal hígítva.

Élőcsíraszám:

  • 30 ml: 7,5 x 108
  • 60 ml: 14 x 108

Tárolás:

Felbontás előtt és után is eredeti, visszazárt csomagolásban, 5-25°C közötti hőmérsékleten, napfénytől védett helyen.

Ne tárolja hűtőszekrényben!

Megjegyzés:

Az Emóció7,84 élő, effektív mikroorganizmusokat tartalmazó készítmény. Illata és íze változhat, szálasodhat vagy üledékesedhet – ezek mind a folyamatos élettevékenységre utaló tulajdonságok.

A készítmény fogyasztása nem helyettesíti a vegyes és kiegyensúlyozott étrendet, valamint az egészséges életmódot!

Forrás: emtech

A termék megvásárolható az üzletünkben!

Tiszta Víz Üzletház

Javaslat az egészségesebb élethez

A természetes alapú táplálék-kiegészítők (mikroalgák, IP6, Flor-ssence, Essiac, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak (EFA-k), stb.) erősítik az immunrendszert, hogy lehetővé tegyék a szervezet saját ölősejtjeinek a beteg sejtek és a kórokozók elpusztítását. Ezzel szemben a szintetikus vitaminok, mint pl. az E-vitamin, vagy az ezekre épülő táplálék-kiegészítők köztudottan apoptosist (programozott sejthalált) okoznak, ami szervezetünknek a

Tiszta Víz Üzletház

Állítsuk helyre a bélfórát!

Állítsuk helyre a bélfórát! Bélrendszerünket úgy képzeljük el, mint egy parkolóházat, ahová a segítő mikrobák “beállnak”, és az egyes “parkolókban” kapcsolódnak szervezetünkhöz. Ha “parkolóházunk”, azaz a bélrendszerünk segítő baktériumokkal van tele, akkor jól működik az emésztésünk, s vele az immunrendszerünk is, de ha a klóros ivóvízzel, vagy az orvosságainkkal (antibiotikumokkal) kiirtjuk őket, akkor felborul emésztésünk

Tiszta Víz Üzletház

Miben segítik szervezetünket a mikroalgák?

A spirulina és a chlorella mikroalgákat a beltartalmuk miatt hívják „zöld aranynak” vagy az „az Istenek ajándékának”! Szervezetünket támogató tulajdonságai: Ø       segíti az emésztést, fogyaszt, a lerakódott zsírsavakat lebontja, Ø       hatékonyan méregtelenít, harmonizálja a cukorszintet, Ø       csillapítja a gyulladásokat, a lázat, a fájdalmat, Ø       enyhíti a félelmi állapotokat, antidepresszáns hatású, Ø       segít a fekély visszaszorításában,

Mike Adams: Chlorella és Spirulina

Mike Adams: Chlorella és Spirulina

Chlorella és Spirulina A továbbiakban bemutatjuk Önnek egy amerikai oknyomozó újságíró, Mike Adams – az elkötelezett egészségőr (Health Ranger) – „Superfoods For Optimum Health: Chlorella and Spirulina” címen található könyvének kivonatos fordítását. Hello, itt Mike Adams! Bemutatom Önnek, hogyan hasznosíthatja és találhatja meg az  igazi megoldást az életében! A Spirulina és Chlorella valóban átalakítja az életét. Kiemeli

Tiszta Víz Üzletház

Emóció 7.84 étrend-kiegészítő ital

Válassza segítőül a hatékony baktériumokat! Civilizált életmódunk – a stressz, túlhajszoltság, a környezetszennyezés, a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód egyre több problémát, betegséget okoz. Napi feladataink és kötelezettségeink  felőrölnek, és közben alig jut időnk tenni valamit önmagunkért és az egészségünkért.  Az elkerülhetetlen életmódváltás sokszor rögös útján hatékony segítőink lehetnek az effektív (hatékony) mikroorganizmusok (EM). Az

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00, Szerda: 8:00-18:00

Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. A parkolási időszak 08:30 – 18:00 között 265 Ft / óra. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.