Javaslat az egészségesebb élethez

Étrend-kiegészítők

A természetes alapú táplálék-kiegészítők (mikroalgák, IP6, Flor-ssence, Essiac, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak (EFA-k), stb.) erősítik az immunrendszert, hogy lehetővé tegyék a szervezet saját ölősejtjeinek a beteg sejtek és a kórokozók elpusztítását.
Ezzel szemben a szintetikus vitaminok, mint pl. az E-vitamin, vagy az ezekre épülő táplálék-kiegészítők köztudottan apoptosist (programozott sejthalált) okoznak, ami szervezetünknek a normális eljárása arra, hogy megszabaduljon a sérült, nemkívánatos vagy felesleges sejtektől.

 1. Tegyük félre a cukrokat! A cukorbevitel megszüntetésével az egyik legfontosabb táplálékától fosztjuk meg mind a gombákat, mind a ráksejteket. A cukorhelyettesítők, pl. a NutraSweet, az Equal, a Spoonful, stb. Aspartamot tartalmaznak, ezért károsak. A természetes cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz vagy a melasz (a répa- vagy nádcukorgyártás mellékterméke) használata javasolt, de csak nagyon kis mennyiségben. Ne felejtsük el, hogy a csokoládéban is cukor van!
 2. Használjunk teljes értékű NaCl-ot (nátrium-kloridot), vagyis konyhasót! Az asztali só kifehérítésére vegyszereket használnak. Jobb megoldás lenne a tengeri só, de újabban ezt is Kálisóval dúsítják. Ezért javasoljuk, hogy keresse a tiszta, adalékmentes sót!
 3. A tej és a tejtermékek allergének, mert a szervezetet nyálkaképződésre serkentik, különösen a gyomor-béltraktusban. A nyálka táplálja mind a gombásodást, mind a daganatokat, és olyan környezetet teremt, ahol a kórokozók, gombák jól érzik magukat.
 4. A húsokban lévő fehérje megemésztése nehéz, amihez a szervezetnek rengeteg emésztőenzimre van szüksége. A belekben maradó emésztetlen hús romlásnak indul, és további mérgező anyagok lerakódását okozza.
 5. A mikrobák, gombák, ráksejtek virulnak savas környezetben. A hús alapú étrend savas! Ráadásul a húsok vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat és parazitákat is tartalmazhatnak, amelyek mindegyike ártalmas.
 6. Minden erjesztett ital vagy élesztővel készült termék tartalmaz gombaspórákat. A spórák megfelelő körülmények közé kerülve fejlődni, növekedni fognak, amire az immunrendszernek reagálnia szükséges. Az erős immunrendszer elpusztítja a betolakodókat, de ha egy betegség, egy antibiotikum-kúra legyengítette, akkor jobb, ha kihagyjuk őket az étrendünkből.
 7. Kerüljük a kávét, teát és a csokoládét, mert ezeknek magas a koffeintartalma. A zöld tea jobb és rákellenes hatású.
 8. A Dioxintartalmú vegyszerek rákkeltő hatásúak, elsősorban mellrákot okoznak. A dioxinok rendkívül mérgezőek az emberi sejtek számára. Ezért a következőket javasoljuk:
   • Kerülje mikrohullámú sütőben műanyag edény használatát!  Ez a zsiradékot tartalmazó élelmiszerekre fokozottan igaz! A zsiradék, a hőhatás és a műanyag kombinációja dioxint szabadít fel, ami bejut az élelmiszerbe, majd szervezetünkbe. Ha már mikróban melegítünk, akkor az ételek melegítéséhez a műanyag helyett használjunk Pyrex vagy kerámia edényeket. Ugyanaz lesz a végeredmény, csak dioxin nélkül.
   • Ne tegyünk műanyag vizes palackot a mélyhűtőbe, mert a műanyagból dioxin szabadul fel!
   • Ne tegyünk műanyag fóliában ételt a mikróba, mert amikor az étel forrni kezd, a mérgező anyagok a nagy hő hatására kiolvadnak a csomagolóanyagból, és belecsepegnek az ételbe!
 9. Az egészséget, a gyógyulást legjobban a nyers növényi étrend segíti elő! A 80%-ban friss zöldségeket, zöldségleveket, teljes kiőrlésű gabonát, magvakat, csonthéjasokat (dió, mogyoró, stb.) és gyümölcsöket tartalmazó étrend segít a szervezetet átállítani lúgos kémhatású környezetté.
  Az étrend mintegy  20%-a állhat  főtt ételekből, köztük a babot is tartalmazó ételekből. A friss zöldséglevek biztosítják az élő enzimeket, amelyek könnyen felszívódnak, és 15 percen belül eljutnak a sejtek szintjére, hogy táplálják és erősítsék az egészséges sejtek növekedését.
  Az egészséges sejtek építéséhez szükséges az élő enzimek bevitele! Ennek érdekében próbáljon friss zöldségből készült leveket fogyasztani (mindenféle zöldségből, ideértve a babcsírát is).  Ezenkívül naponta 2-3 alkalommal fogyasszon nyers zöldségeket is. Ne főzze vagy süsse meg őket, mert az enzimek már 40 Celsius fokon elpusztulnak.
 10. Csak tisztított, szűrt vizet fogyasszunk, hogy elkerüljük az ismert toxinokkal és nehézfémekkel szennyezett csapvíz bejutását a szervezetünkbe. A desztillált víz savas, ezért tanácsos kerülni.
Tiszta Víz Üzletház

Javaslat az egészségesebb élethez

A természetes alapú táplálék-kiegészítők (mikroalgák, IP6, Flor-ssence, Essiac, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak (EFA-k), stb.) erősítik az immunrendszert, hogy lehetővé tegyék a szervezet saját ölősejtjeinek a beteg sejtek és a kórokozók elpusztítását. Ezzel szemben a szintetikus vitaminok, mint pl. az E-vitamin, vagy az ezekre épülő táplálék-kiegészítők köztudottan apoptosist (programozott sejthalált) okoznak, ami szervezetünknek a

Tiszta Víz Üzletház

Állítsuk helyre a bélfórát!

Állítsuk helyre a bélfórát! Bélrendszerünket úgy képzeljük el, mint egy parkolóházat, ahová a segítő mikrobák “beállnak”, és az egyes “parkolókban” kapcsolódnak szervezetünkhöz. Ha “parkolóházunk”, azaz a bélrendszerünk segítő baktériumokkal van tele, akkor jól működik az emésztésünk, s vele az immunrendszerünk is, de ha a klóros ivóvízzel, vagy az orvosságainkkal (antibiotikumokkal) kiirtjuk őket, akkor felborul emésztésünk

Tiszta Víz Üzletház

Miben segítik szervezetünket a mikroalgák?

A spirulina és a chlorella mikroalgákat a beltartalmuk miatt hívják „zöld aranynak” vagy az „az Istenek ajándékának”! Szervezetünket támogató tulajdonságai: Ø       segíti az emésztést, fogyaszt, a lerakódott zsírsavakat lebontja, Ø       hatékonyan méregtelenít, harmonizálja a cukorszintet, Ø       csillapítja a gyulladásokat, a lázat, a fájdalmat, Ø       enyhíti a félelmi állapotokat, antidepresszáns hatású, Ø       segít a fekély visszaszorításában,

Mike Adams: Chlorella és Spirulina

Mike Adams: Chlorella és Spirulina

Chlorella és Spirulina A továbbiakban bemutatjuk Önnek egy amerikai oknyomozó újságíró, Mike Adams – az elkötelezett egészségőr (Health Ranger) – „Superfoods For Optimum Health: Chlorella and Spirulina” címen található könyvének kivonatos fordítását. Hello, itt Mike Adams! Bemutatom Önnek, hogyan hasznosíthatja és találhatja meg az  igazi megoldást az életében! A Spirulina és Chlorella valóban átalakítja az életét. Kiemeli

Tiszta Víz Üzletház

Emóció 7.84 étrend-kiegészítő ital

Válassza segítőül a hatékony baktériumokat! Civilizált életmódunk – a stressz, túlhajszoltság, a környezetszennyezés, a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód egyre több problémát, betegséget okoz. Napi feladataink és kötelezettségeink  felőrölnek, és közben alig jut időnk tenni valamit önmagunkért és az egészségünkért.  Az elkerülhetetlen életmódváltás sokszor rögös útján hatékony segítőink lehetnek az effektív (hatékony) mikroorganizmusok (EM). Az

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00, Szerda: 8:00-18:00

Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. A parkolási időszak 08:30 – 18:00 között 265 Ft / óra. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.