Emóció 7.84 étrend-kiegészítő ital

Étrend-kiegészítők

Válassza segítőül a hatékony baktériumokat!

Civilizált életmódunk – a stressz, túlhajszoltság, a környezetszennyezés, a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód egyre több problémát, betegséget okoz. Napi feladataink és kötelezettségeink  felőrölnek, és közben alig jut időnk tenni valamit önmagunkért és az egészségünkért.  Az elkerülhetetlen életmódváltás sokszor rögös útján hatékony segítőink lehetnek az effektív (hatékony) mikroorganizmusok (EM).

Az élővilág egy igen jelentős szeglete a mikrobavilág, mely méreteinél fogva nem látszik, mégis különböző fajai eltérő működésükkel egy összefüggő anyagcsere-hálózatot alkotnak, mintha egy szervezethez tartoznának. Ennek részesei vagyunk mi is. Ha ezt a szervezetet meggondolatlanul gyengítjük, pusztítjuk fertőtlenítőszereinkkel, szennyezőanyagainkkal, környezetszennyezésünkkel, helytelen táplálkozással, akkor – mint azt tapasztaljuk – egyre több kárt okozunk az egész élővilágnak, és közvetlenül önmagunknak is.

Az EM alapelve: ne a számunkra kedvezőtlen mikroflórát és faunát pusztítsuk el, hanem annál sokkal könnyebb és értelmesebb létrehozni egy kedvező mikroflórát. Erre az alapelvre építve dolgozták ki az Emóció 7.84 étrend-kiegészítő ital összetételét, hogy segítsen helyreállítani és megőrizni a szervezet egyensúlyát és a jó közérzetet.

Egészségünk őre: Emóció 7.84

Az Emóció 7.84 élőflórás, magas antioxidáns tartalmú étrend-kiegészítő ital, mely az alábbi jótékony hatású anyagokat tartalmazza:

1. Effektív mikroorganizmusok (EM)

Egy olyan mikrobakeverék, amit körülbelül 20 éve fejlesztettek ki Japánban. Jóindulatú, fotoszintetizáló baktériumokat, tejsavbaktériumokat, élesztőket tartalmaz nagy fajgazdagságban. Mentes mindenféle vegyszertől vagy genetikailag módosított élőlénytől. Ezek a mikrobák képesek arra, hogy rothadás helyett erjedésnek indítsák a szerves anyagokat. Így mérgező anyagok, gázok helyett olyan bioaktív anyagok – vitaminok, antioxidánsok, aminosavak – termelődnek, melyek hasznosak a szervezet számára, és erősítik természetes védekezőképességét. Csökkentik a savasodást, javítják az anyagcserét, összhangot teremtenek a szervezeten belül és nagyon kedvező mikroflórát alakítanak ki a bélben.

2. Probiotikumok (Lactobacillusok)

Olyan élő mikroorganizmusok, amelyek megfelelő mennyiségű bevitelük által helyreállítják a bélflóra felborult egyensúlyát, és támogatják az immunrendszer megfelelő működését, a kórokozókkal szembeni védelmet.

3. Antioxidánsok

Az antioxidánsok megakadályozzák a szervezetben a felesleges szabadgyökök felhalmozódását, így azok nem károsíthatják a sejteket. Kitüntetett szerepet tulajdonítanak nekik az öregedés lassításában és egyes betegségek megelőzésében. A Flavonoidok (az antioxidánsok egy csoportja) erősítik az immunrendszert, csökkentik a rossz koleszterin szintjét, csökkentik a hajszálerek törékenységét és áteresztőképességét, gyulladáscsökkentő hatásúak, és csökkentik az asztma, allergia, daganatok kialakulásának esélyét.

Az effektív mikroorganizmusok és a hozzájuk adagolt természetes antioxidánsok, flavonoidok visszaállítják a szervezet egyensúlyát, kiszorítják a kórokozók jelentős részét, segítenek fenntartani a jó közérzetet és erősíteni az immunrendszert. Néhány példa kedvező hatásaikból:

  • antibiotikummal összefüggésbe hozható hasmenés megelőzése és kezelése,
  • akut hasmenés és az  ún. „utazók hasmenése” megelőzése,
  • olyan gyulladásos bélbetegségek, mint a Crohn vagy az irritábilis bélszindróma (IBD) előnyös irányba való befolyásolása,
  • immunrendszer erősítése,
  • hajszálerek erősítése,
  • allergia kialakulásának esélyét csökkentik,
  • segítenek kialakítani és megtartani a bélflóra egyensúlyát,
  • rövidítik a béltartalom bélcsatornán való áthaladási idejét, ezáltal segíthetik a székrekedés kezelését, csökkenthetik a haspuffadást,
  • csökkentik az ún. rossz, azaz LDL koleszterin szintet,
  • anyagcserére gyakorolt kedvező hatásuk révén hozzájárulnak a jó közérzet fenntartásához.

Napi 1-2 x 30 ml elfogyasztása (1 liter kb. 1 hónapnyi adagnak felel meg) már elegendő élő anyagot juttat a szervezetbe ahhoz, hogy a kívánt hatást elérjük. Figyelem: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és az egészséges életmódot! A magyarországi forgalmazás néhány hónapos múltra visszatekintő tapasztalatai, fogyasztói visszajelzései alapján azt kell mondanunk, hogy óriási segítséget kapunk a mikroorganizmusoktól. Küldetésünk, hogy ez az élő anyag a lehető legtöbb emberhez eljusson, és segítsen akár betegségben, akár “csak” az életminőség javulásában. Éppen emiatt döntöttünk úgy, hogy nem MLM-ben, vagy kereskedelmi hálózatokon keresztül – a fogyasztói árat jelentősen megdrágítva – forgalmazzuk az Emóció 7.84-et, hanem közvetlenül tesszük azt elérhetővé, megvásárolhatóvá – bárki által megfizethető áron – az interneten.


Tiszta Víz Üzletház

Javaslat az egészségesebb élethez

A természetes alapú táplálék-kiegészítők (mikroalgák, IP6, Flor-ssence, Essiac, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak (EFA-k), stb.) erősítik az immunrendszert, hogy lehetővé tegyék a szervezet saját ölősejtjeinek a beteg sejtek és a kórokozók elpusztítását. Ezzel szemben a szintetikus vitaminok, mint pl. az E-vitamin, vagy az ezekre épülő táplálék-kiegészítők köztudottan apoptosist (programozott sejthalált) okoznak, ami szervezetünknek a

Tiszta Víz Üzletház

Állítsuk helyre a bélfórát!

Állítsuk helyre a bélfórát! Bélrendszerünket úgy képzeljük el, mint egy parkolóházat, ahová a segítő mikrobák “beállnak”, és az egyes “parkolókban” kapcsolódnak szervezetünkhöz. Ha “parkolóházunk”, azaz a bélrendszerünk segítő baktériumokkal van tele, akkor jól működik az emésztésünk, s vele az immunrendszerünk is, de ha a klóros ivóvízzel, vagy az orvosságainkkal (antibiotikumokkal) kiirtjuk őket, akkor felborul emésztésünk

Tiszta Víz Üzletház

Miben segítik szervezetünket a mikroalgák?

A spirulina és a chlorella mikroalgákat a beltartalmuk miatt hívják „zöld aranynak” vagy az „az Istenek ajándékának”! Szervezetünket támogató tulajdonságai: Ø       segíti az emésztést, fogyaszt, a lerakódott zsírsavakat lebontja, Ø       hatékonyan méregtelenít, harmonizálja a cukorszintet, Ø       csillapítja a gyulladásokat, a lázat, a fájdalmat, Ø       enyhíti a félelmi állapotokat, antidepresszáns hatású, Ø       segít a fekély visszaszorításában,

Mike Adams: Chlorella és Spirulina

Mike Adams: Chlorella és Spirulina

Chlorella és Spirulina A továbbiakban bemutatjuk Önnek egy amerikai oknyomozó újságíró, Mike Adams – az elkötelezett egészségőr (Health Ranger) – „Superfoods For Optimum Health: Chlorella and Spirulina” címen található könyvének kivonatos fordítását. Hello, itt Mike Adams! Bemutatom Önnek, hogyan hasznosíthatja és találhatja meg az  igazi megoldást az életében! A Spirulina és Chlorella valóban átalakítja az életét. Kiemeli

Tiszta Víz Üzletház

Emóció 7.84 étrend-kiegészítő ital

Válassza segítőül a hatékony baktériumokat! Civilizált életmódunk – a stressz, túlhajszoltság, a környezetszennyezés, a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód egyre több problémát, betegséget okoz. Napi feladataink és kötelezettségeink  felőrölnek, és közben alig jut időnk tenni valamit önmagunkért és az egészségünkért.  Az elkerülhetetlen életmódváltás sokszor rögös útján hatékony segítőink lehetnek az effektív (hatékony) mikroorganizmusok (EM). Az

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00, Szerda: 8:00-18:00

Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. A parkolási időszak 08:30 – 18:00 között 265 Ft / óra. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.