Mike Adams: Chlorella és Spirulina

Étrend-kiegészítők

mike_adams_bChlorella és Spirulina

A továbbiakban bemutatjuk Önnek egy amerikai oknyomozó újságíró, Mike Adams – az elkötelezett egészségőr (Health Ranger) – „Superfoods For Optimum Health: Chlorella and Spirulina” címen található könyvének kivonatos fordítását.

Hello, itt Mike Adams!
Bemutatom Önnek, hogyan hasznosíthatja és találhatja meg az  igazi megoldást az életében!

A Spirulina és Chlorella valóban átalakítja az életét.
Kiemeli az egészségügy, az élelmiszerek jóságának hiedelméből, és mindenkinek megoldást kínál a betegségekkel tarkított életben!

Vannak, akik ezt a könyvet, amelynek témája a chlorella és a spirulina, a legbátrabb hangnak hívják. Mert ebben a könyvben megkapjuk azokat a megdöbbentő igazságokat, hogy ez a két mikroalga sokkal több, mint a “kiegészítők”, vagy vitaminok és ásványi anyagok. Ezek az algák fordulópontot jelentenek a betegségek megelőzésében, sőt ez a természetes élelmiszer az, ami ténylegesen segít megoldani a rák, az idegrendszeri károsodás, a cukorbetegség, a szívbetegség, az irritábilis bél-szindróma, a klinikai depresszió és még sok más betegség megelőzését illetve gyógyítását.

Valószínűleg ezt korábban még nem hallotta, és miért: mert a chlorella és a spirulina nem egy értékesítő vállalat, vagy azért nem, mert valakik nem hagyják, hogy az igazat megírjuk róluk. Ennek oka, hogy az FDA (U. S. Food and Drug Administration) rögtön fontolóra venné, hogy az ilyen kijelentések “orvosi állítások.” Ezért soha nem lehet valódi történetet hallani arról, hogyan lehet ezekkel a bámulatos szuper-élelmiszerekkel ténylegesen visszafordítani a súlyos betegségeket. Mindezek persze csak „mellékhatások”, és gyakran műtét, kábítószerek, vagy más barbár kemoterápiás kezelések nélkül.

De én, a másik, viszont elmondhatom az igazat ezekről szuper-élelmiszerekről. Ennek oka, hogy nem akarom eladni őket. S ez így is van: nekem nincsenek eladó algáim. Én nem árulok sem chlorella, sem spirulina algát, és nem adok, nem kapok szakértői díjat senkitől, hogy ezt vagy azt vegyék. Egyetlen anyagi juttatásom a Google-tól érkezik, ha Önök ezt a könyvet megnézik, akkor mint megjelenítő kapok a rákattintások után, de arra, hogy hol jelenik meg, milyen hirdetésben, már nincs ráhatásom, mert ezekben a Google már úgy dönt, ahogy akar.

Ennek eredményeként teljesen szabadon mondhatom el Önnek az igazságot a chlorelláról és spirulináról azt a fajta igazságot, amit még valószínűleg soha nem hallott mástól.
Ha küzd a rákkal, a depresszióval vagy más súlyos betegséggel, vagy ha más megoldást keres, növelheti az izomtömegét, gyorsíthatja fogyását vagy javítja a szellemi állapotát. Ha ezeket szeretné, akkor a megfelelő helyen jár, mert a Chlorella és a Spirulina segítségével mindezt megteheti, sőt még sok mást is.

Itt van egy kis kóstoló abból, amit talál a következő oldalakon:

 • Leírom, hogy ezekben a szuper-élelmiszerekben tizenkétszer több az emészthető fehérje, mint a marhahúsban.
 • Hogy ezek a szuper-élelmiszerek ténylegesen újjáépítik idegszöveteket az agyban és az egész testben.
 • Az igazság az, hogy az egyik szuper-élelmiszerről bebizonyosodott, hogy megöli a mellrák sejtjeit.
 • Leírom azt is, hogyha lehetne ezeket a szuper-élelmiszereket szabadalmaztatni, vagy gyógyszernek minősíteni, akkor 100 $-ért adnának egy grammot.
 • Az ok, amiért ezeket a „superfoods-nak”, azaz “tökéletes élelmiszer” hívják, mert az emberi szervezetben tökéletesen hasznosul.
 • Összegzem, hogy a szuper-élelmiszerek hogyan nyújtanak segítséget a kritikus táplálkozásunkban, a magas fehérje / alacsony szénhidráttartalmú étrendben.
 • Meglepő tény az is, hogy ezek a szuper-élelmiszerek hogyan nyújtanak teljes értékű fehérjét (mind a nyolc esszenciális aminosavat), ami igen ritkán található meg a növényvilágban.
 • A rákellenes igazság! A modern orvostudomány nem akarja, hogy tudd: van egy kék pigment, a spirulina, amitől zsugorodnak a rákos daganatok.
 • Hogy ezekkel a szuper-élelmiszerekkel kiváltható egy közös táplálkozási hiányosság, aminek eredménye a szív-és érrendszeri betegség, vagy az osteoporosis-ban megnyilvánuló fokozott kockázat.
 • Mert ki lehet dobni mindent: az “ömlesztett” vitaminokat, az ásványi anyagokat, ha elkezdi fogyasztani ezeket a szuper-élelmiszereket! Mert ezek természetes formában biztosítják az emberi egészséghez szükséges összes vitamint, ásványi és esszenciális anyagot, ráadásul egyenesen a természetből és nem egy vegyi gyárból.
 • Mert a chlorella sokkal több kalciumot tartalmaz, mint a tej (és az összes fontosabb magnézium is benne van, ami szinte teljesen hiányzik a tejből).
 • Mert ezek a szuper-élelmiszerek mérhetetlenül jobbak, mint a korall-kalcium, mert itt természetes forrásból vehetjük fel az ásványi anyagokat és a nyomelemeket.
 • Leírom, hogyan segít ez a két szuper-élelmiszer szabályozni a vércukorszintet, és hogyan csökkenti a szénhidrát utáni sóvárgást.
 • Megdöbbentő tényeket közlök arról, hogy ezek a ténylegesen szuper-élelmiszerek eltávolítják a nehézfémeket a szervezetből: a higanyt, a kadmiumot, az ólmot és az arzént.
 • Igazság az is, hogy az egyik szuper-élelmiszerben található tápanyag javítja az agy működését, és szó szerint csökkenti a szellemi leépülést.
 • Ha ezüst vagy amalgám fogtömő anyaga van, akkor feltétlenül fogyasztania kell a szuper-élelmiszereket, hogy idegrendszerét megvédjék a károsodástól.
 • Ezek a szuper-élelmiszerek a legjobbak az olyan ember számára, aki krónikus májbetegségben szenved, vagy akiknek kórtörténetében a dohányzás és az alkoholfogyasztás szerepet játszott.
 • Sokkoló igazság az is, hogy egy csoport diáknak hat hónapos szuper-élelmiszer fogyasztás 81%-al javította tanulmányi pontszámaikat.
 • Hogy DNS-károsodás esetén a szuper-élelmiszerek egyes összetevői segítik a szervezetet a kijavításban, és erősítik az immunrendszert, sőt visszafordítják rákot.
 • A meghökkentő igazság az is, hogy egy csoport rákbeteg kemoterápiás kezelése után valójában megnégyszereződött a kétéves túlélési arány azáltal, hogy napi egyetlen adag chlorellát fogyasztottak a csoport tagjai.
 • Megdöbbentő az is, hogy a spirulina egyik összetevője védelmet nyújt arthritises, szklerózis multiplex, az asztma, valamint szív-és érrendszeri betegségekkel szemben.
 • Bemutatom azokat a tényeket is, hogy ez a két szuper-élelmiszer védelmet nyújt a növényvédő szerek, PCB-k és egyéb környezeti mérgekkel szemben. Sőt a mai élelmiszer-ellátásban fogyasztásuk létfontosságú!

Mike Adams könyve a chlorella és spirulina igazságáról!

Bármilyen felmerült kérdéssel kapcsolatban forduljon bizalommal munkatársainkhoz elérhetőségeink egyikén!

Tiszta Víz Üzletház

Javaslat az egészségesebb élethez

A természetes alapú táplálék-kiegészítők (mikroalgák, IP6, Flor-ssence, Essiac, antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak (EFA-k), stb.) erősítik az immunrendszert, hogy lehetővé tegyék a szervezet saját ölősejtjeinek a beteg sejtek és a kórokozók elpusztítását. Ezzel szemben a szintetikus vitaminok, mint pl. az E-vitamin, vagy az ezekre épülő táplálék-kiegészítők köztudottan apoptosist (programozott sejthalált) okoznak, ami szervezetünknek a

Tiszta Víz Üzletház

Állítsuk helyre a bélfórát!

Állítsuk helyre a bélfórát! Bélrendszerünket úgy képzeljük el, mint egy parkolóházat, ahová a segítő mikrobák “beállnak”, és az egyes “parkolókban” kapcsolódnak szervezetünkhöz. Ha “parkolóházunk”, azaz a bélrendszerünk segítő baktériumokkal van tele, akkor jól működik az emésztésünk, s vele az immunrendszerünk is, de ha a klóros ivóvízzel, vagy az orvosságainkkal (antibiotikumokkal) kiirtjuk őket, akkor felborul emésztésünk

Tiszta Víz Üzletház

Miben segítik szervezetünket a mikroalgák?

A spirulina és a chlorella mikroalgákat a beltartalmuk miatt hívják „zöld aranynak” vagy az „az Istenek ajándékának”! Szervezetünket támogató tulajdonságai: Ø       segíti az emésztést, fogyaszt, a lerakódott zsírsavakat lebontja, Ø       hatékonyan méregtelenít, harmonizálja a cukorszintet, Ø       csillapítja a gyulladásokat, a lázat, a fájdalmat, Ø       enyhíti a félelmi állapotokat, antidepresszáns hatású, Ø       segít a fekély visszaszorításában,

Mike Adams: Chlorella és Spirulina

Mike Adams: Chlorella és Spirulina

Chlorella és Spirulina A továbbiakban bemutatjuk Önnek egy amerikai oknyomozó újságíró, Mike Adams – az elkötelezett egészségőr (Health Ranger) – „Superfoods For Optimum Health: Chlorella and Spirulina” címen található könyvének kivonatos fordítását. Hello, itt Mike Adams! Bemutatom Önnek, hogyan hasznosíthatja és találhatja meg az  igazi megoldást az életében! A Spirulina és Chlorella valóban átalakítja az életét. Kiemeli

Tiszta Víz Üzletház

Emóció 7.84 étrend-kiegészítő ital

Válassza segítőül a hatékony baktériumokat! Civilizált életmódunk – a stressz, túlhajszoltság, a környezetszennyezés, a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód egyre több problémát, betegséget okoz. Napi feladataink és kötelezettségeink  felőrölnek, és közben alig jut időnk tenni valamit önmagunkért és az egészségünkért.  Az elkerülhetetlen életmódváltás sokszor rögös útján hatékony segítőink lehetnek az effektív (hatékony) mikroorganizmusok (EM). Az

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00, Szerda: 8:00-18:00

Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. A parkolási időszak 08:30 – 18:00 között 265 Ft / óra. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.