Méregtelenítsük hatékonyan szervezetünket!

Egészségprogram

Napi problémánk, hogy kevés és rossz minőségű vizet iszunk!

A legtermészetesebb tisztító eszközünk, legfőbb táplálékunk a víz. A felnőtt ember szervezetének 2/3-a vízből áll. Nap mint nap rengeteg vizet veszítünk természetes úton (főleg nyáron), és ezt ivással tudjuk pótolni, de korántsem mindegy, hogy milyen folyadékkal. A szénsavas üdítők, a cukrozott gyümölcsitalok, a kávé mind-mind olyan italok, melyek vizet vonnak el a szervezetünktől. Sajnos ivóvizeink nagy választékával sem járunk sokkal jobban.

Ahhoz, hogy társadalmunk egyik alapproblémáját megértsük, szükséges átgondolnunk az 50-70 évvel korábbi életvitelünket. Ekkor még ivóvizünket 4-5 méteres kutakból, patakból vagy folyókból kimerve kaptuk. Ez a víz ásványianyag-tartalmában minimálisan „feldúsult”, „lágy”, strukturált esővíz volt!
Ma energetikailag „halott” vizeket: csapvizet vagy palackozott vizet fogyasztunk, általában magas ásványianyag- és egyéb beltartalommal. Ezek a magas ásványianyag-tartalmuk miatt képtelenek szervezetünket hatékonyan, jól méregteleníteni. Sőt az egyéb beltartalmi összetevőik miatt (klór, klórszármazékok, nehézfémek, növényvédő szerek, gyógyszerszármazékok, baktériumok, vírusok, stb.) betegségeink forrásává válhatnak.

Pedig ivóvizünknek nagyon sok funkciója van a szervezetünkben. Szállít, tárol, higít, hűt és méregtelenít! Ivóvizünk – minél tisztább, annál nagyobb az oldóképessége – az elképzelhető legjobb tisztítóeszköz. Ma az emberek csekély hányada fogyaszt elegendő és jó minőségű vizet, pedig egy felnőttnek legalább 2 – 2,5 literre lenne szüksége naponta.
Ha szervezetünk vízhiányban szenved, jelzéseket küld: a fáradtságérzés, az emésztési zavarok, később a gyomor-, bélfájdalmak vagy a fejfájás jelzi, hogy valami nincs rendben. Szervezetünkben a víz szerepe annyira alapvető, hogy ha 2 liter hiányzik a testünkből (ami egy átlagos embernél a 46 literből 4,3 %), akkor már súlyos vízhiányos állapotba kerülünk! A víz tehát nem csupán fontos alapanyag, hanem egy nagyon érzékenyen beállított, egyensúlyra törekvő vízháztartás alkotórésze.

Szervezetünk átlagos sűrűsége 1.020 -1.040 gramm/liter, ami mindössze alig 2-4 %-kal több, mint a tökéletesen tiszta (ásványi anyagoktól mentes) víz sűrűsége.  Ez alapján belátható, hogy az emberi test, így szöveteink víztartalma kémiailag egy igen híg oldatnak mondható. Ha konyhasó és tiszta víz összekeverésével szeretnénk kifejezni egy ember átlagos koncentrációját, akkor egy liter vízben kb. 5-10 gramm konyhasó feloldásával keletkezik ugyanez a kémiai sűrűségű oldat. Így az élő szervezetek folyadékháztartásuk “sűrűségét” tekintve hasonlítanak egy liter vízben egy csipet konyhasó keverékéhez.

Rendkívül fontos tehát számunkra, hogy milyen ásványianyag-tartalmú ivóvizet fogyasztunk!
Ha elérjük, hogy az ivással bevitt víz sűrűsége alacsonyabb legyen a testünkben lévő sejtnedvek sűrűségénél, ekkor és csak ekkor beszélhetünk az optimális kiválasztásról.

Ha ivóvizünk, üdítőitalaink, ételeink „töménysége, sűrűsége” magasabb a sejtnedveinknél, akkor a bevitt víznek nincs relatív oldóképessége, nem működik a sejtozmózis, és ez elvízteleníti a sejteket. Ez a sejt egyensúlyzavarához vezet, és így a vesénk is túlterheltté válik, képtelen kiválasztani.
Az eredmény: allergia, bélpanaszok, magas vérnyomás, ízületi fájdalmak, meszesedés, rák, cukorbetegség, vesekövek, májbetegségek, elhízás, kövek lerakódása, stb.

A tiszta víz fogyasztása lehetővé teszi szervezetünknek a méregtelenítést, ezzel tehermentesíti immunrendszerünket és növeli ellenálló-képességünket. Az elegendő tiszta víz fogyasztása védi vesénket, javítja a keringést, ezáltal javul a szöveteink táplálék- és oxigénellátása, amely növeli terhelhetőségünket, javítja koncentrálóképességünket, és frissé, energikussá formál bennünket.

Vízkutatások alapján a jó ivóvíz meghatározása:
„Az ivóvíznek egyrészt mentesnek kell lennie a nehézfémektől, peszticidektől (inszekticidektől és herbicidektől), vírusoktól, baktériumoktól, gombáktól, klórtól, nitráttól és más vegyi anyagoktól, másrészt a lehető legkevesebb ásványi anyagot és nagyon kevés sót kell tartalmaznia.”
A meghatározás alapján szervezetünknek nem “sok folyadékra”, hanem sok vízre van szüksége, mégpedig gyógyhatású, tiszta vízre. Sem a nagyüzemi technológiák, sem pedig a forralás nem alkalmas arra, hogy a csapvízben található vegyi anyagokat, gyógyszermaradványokat közömbösítse. Az ásványvizekben található szervetlen anyagok testünkben hulladékként halmozódnak fel – megterhelve ezzel a kiválasztó-rendszereket.

A kérdés tehát: mit igyunk? A technológia mai állása alapján ezt a problémát a NASA megoldotta. A készülék a fordított ozmózis elvén működik. Az elmélet a természetből jól ismert folyamat, az ozmózis elvén alapul (szerveztünk kiválasztása is így működik). Az ozmózis folyamatában a membrán átengedi az oldószert, de nem engedi át az oldott anyagot. Addig hígul az oldat, ameddig kiegyenlítődik a két oldal ozmotikus nyomása. A fordított ozmózis során az alkalmazott nyomás segítségével az oldószer préselődik át a membránon, és ez lesz a tisztított víz. A vízvezetékből beáramló vizet a membrán kettéosztja tisztított vízre és a szennyező anyagokban feldúsult maradékra. A “reverz ozmózis”-rendszerű víztisztító berendezés 5 szűrőegységből épül fel, amelynek a lelke az ozmózismembrán. Az ozmózismembrán a piacon található hagyományos víztisztítóktól abban különbözik, hogy a tízezerszer kisebb méretű molekulákat is képes eltávolítani a vízből. Az így előállított ivóvíz nem tartalmaz baktériumokat, vírusokat, klórt, vegyi anyagokat, vegyszereket, gyógyszermaradványokat, ipari szennyeződéseket, nehézfémeket, toxikus, radioaktív és rákkeltő anyagokat.

A fordított ozmózis-technika mechanikai szűrésen alapul. Az RO-szűrő 0.0001 mikronos áteresztőképességével csak a tiszta vizet engedi át, a többit automatikusan a lefolyóba öblíti.

A hatékony méregtelenítéshez, az egészség megőrzéséhez javasoljuk az alacsony ásványianyag-tartalmú ivóvíz-előállító berendezéseinket.

AZ ÉLET ÜZEMANYAGA A HIDROGÉN!

AZ ÉLET ÜZEMANYAGA A HIDROGÉN!

Sejtjeinkben 2 grammnyi H2-nek H2O-vá válása, oxidációja, 68 000 kalóriát szolgáltat, ami egyike az energiában leggazdagabb reakcióknak. Természetesen a hidrogén nem egyesül rögtön az oxigénnel, mert az egyszerre nagyon sok energiát szolgáltatna, hanem a sejt a hidrogén energiáját lépésről lépésre, a különböző reakciói során szabadítja fel, úgy, hogy az számára optimálisan felhasználható legyen. Ezt a folyamatot

Hogyan előzhetjük meg a betegségek több mint 50%-át? Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Hogyan előzhetjük meg a betegségek több mint 50%-át?...

A betegségek megelőzése tiszta vízzel kezdődik. A legtöbb ember ivóvízként ma csapvizet vagy ásványvizet fogyaszt. Sajnos nem ismert, hogy az elfogyasztott víz vegyi szennyezettsége, magas ásványi anyag tartalma, milyen mértékben játszik közre a magyarok rossz egészségi állapotában. Pasteur korábban úgy fogalmazott: „betegségeink 90%-át megisszuk”. Sokan gondolják, ma jobb a helyzet, pedig a WHO friss jelentése

Ezért a hidrogén az élet üzemanyaga!

Ezért a hidrogén az élet üzemanyaga!

A hidrogén a legkisebb és a leghatékonyabb antioxidáns, ami a sejtek anyagcserélődése során keletkező szabadgyököket hatástalanítja. De mik is azok a szabadgyökök? A szabadgyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében. Ma még kevéssé ismert, hogy a szabadgyökök okozói lehetnek a

Hogyan védekezhetünk a COVID-19 vírussal, vagy bármilyen más fertőzéssel szemben?

Hogyan védekezhetünk a COVID-19 vírussal, vagy...

Egy angol virológus professzor azt nyilatkozta a magyar televízióban: „Várhatóan a népességünk 70%-a lehet érintett COVID-19-el kapcsolatosan (vagyis elkaphatja a vírust), a fertőzöttek egyharmada várhatóan ezt észre sem veszi, a másik egyharmada enyhe lefolyású megfázásként éli át, és csak a maradék egyharmad lesz beteg. 3-5%-uk bele is halhat.” Mi a megoldás? Mit tehetek? Mi az

Tiszta Víz Üzletház

Egészségünk alapjai

Minden betegség a test, a szellem és a lélek harmóniahiányát jelzi. Figyelmeztet, hogy valamit elrontottunk, valamit rosszul csinálunk. A POZITÍV szellemiség, a jókedv, az elengedettség segít a gyógyulásban, míg a düh, a megbocsátásra való képtelenség, valamint az elkeseredettség szervezetünket stresszel teli, savas környezetté teszi. Tanuljunk meg szeretetteljes, megbocsátó lelkületű emberré válni! Tanuljunk meg lazítani, és élvezni az

Tiszta Víz Üzletház

Dobjuk ki felesleges kilóinkat, és éljünk...

Ismerjük fel: az elhízás „halálos barát”! Ha a szervezetünk működése szerint állítjuk össze táplálkozási tervünket, akkor ez a terv hozza el számunkra az igazi előnyt, hogy önmagunk döntünk a saját kilóinkról! Ha reggel, öltözködés közben már annyira szorít kedvenc nadrágunk, hogy kényelmetlen, rögtön elhatározzuk: most aztán lefogyok! Holnaptól fogyókúra! Majd elkezdjük. Az elején úgy látszik, sikerül keményen visszafogni magunkat

Tiszta Víz Üzletház

Aludd magad karcsúra!

Ajánlott gyakorlati lépések   Ma még kevesen tudjuk, hogy a szénhidrátok úgy viselkednek, mint egy zsír-mágnes. Bár fontos energiaszolgáltatók, de veszélyesek lehetnek, mert megkötik a zsírt, és megszakítják a zsírégető folyamatot. Ételeinkből a szénhidrátok: Gyümölcs, gabona, rizs, burgonya, tésztafélék, péktermékek, cukor, édes élelmiszerek, gyümölcslevek, édes italok, limonádék. Ha tehát szénhidrátot eszünk, az létrehozza az inzulint, ami

Tiszta Víz Üzletház

Szabaduljunk meg a súlyfeleslegünktől!

Biztos hallotta már, hogy szervezetünk egy 30-40.000 évvel korábbi programra van beállítva. Ekkor még 20-30 km-nyi mozgás volt a napi tervünk, és nem ismertük a szénhidrátokat. Ma már egy kicsit más a helyzet. Ennek tükrében összefoglaljuk mik korunk legnagyobb problémái: a kevés alvás, a kevés mozgás, az alacsony értékű élelmiszerek, az alkohol és nikotin, a stressz. A következményei: hazánkban

Tiszta Víz Üzletház

Töltsük fel szervezetünket vitális anyagokkal!

Genetikai állományunkat tekintve valamennyien képesek lennénk több, mint 100 évig élni. A várható élettartamot és a genetikát kutató szakértők azt mondják, hogy minden egyes ember 100 évnél is tovább tudna élni. Ha ezt a kort mégsem érjük el, az egyedül azt jelenti, hogy – egyszerűen fogalmazva – a rossz dolgokból túl sokat, a jókból pedig

Tiszta Víz Üzletház

Állítsuk helyre szervezetünk sav-lúg egyensúlyát!

Sav-lúg háztartásunkat a savak és lúgok összjátéka határozza meg. Ezek váltakozó ritmusban áradnak keresztül az ember szervezetében. A magzat kilenc hónapon keresztül a mama lúgos magzatvízében fekszik, ahol a pH-érték 8 felett van. A felnőtt ember a vérének 7.37-től 7.45-ig terjedő pH-értékének köszönhetően alapvetően lúgos (bázisos) élőlénynek számít. Ez a sav-lúg háztartás, mint egy szigorú könyvvizsgáló,

Tiszta Víz Üzletház

Méregtelenítsük hatékonyan szervezetünket!

Napi problémánk, hogy kevés és rossz minőségű vizet iszunk! A legtermészetesebb tisztító eszközünk, legfőbb táplálékunk a víz. A felnőtt ember szervezetének 2/3-a vízből áll. Nap mint nap rengeteg vizet veszítünk természetes úton (főleg nyáron), és ezt ivással tudjuk pótolni, de korántsem mindegy, hogy milyen folyadékkal. A szénsavas üdítők, a cukrozott gyümölcsitalok, a kávé mind-mind olyan italok,

Tiszta Víz Üzletház

Szeretne Ön egészségesen élni?

Szervezetünket ne csak tápláljuk, hanem méregtelenítsük is, azaz takarítsuk ki! Ez csak megfelelő minőségű és mennyiségű, alacsony ásványianyag-tartalmú, „tiszta vízzel” lehetséges. Az alacsony ásványianyag-tartalmú, tiszta víz egyrészt a tápanyagok szállítását, másrészt a méregtelenítést is hatékonyabbá teheti. A jobb áramlás, a hatékonyabb salakanyag-eltávolítás egészségesebb sejteket és jobb immunrendszert eredményez. Zárójelben jegyzem meg: sejtjeink az ozmózis-elv alapján dolgoznak. Ha

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00, Szerda: 8:00-18:00

Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. A parkolási időszak 08:30 – 18:00 között 265 Ft / óra. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.