Tartály 12 literes – 3,2 G

19.000Ft

14 961 Ft + ÁFA

19.000Ft
14.961Ft + ÁFA

Leírás

Tartály 12 literes – 3,2 G

Az ivóvíztisztító berendezések ebbe a tartályba termelik a tisztított vizet. Amint a tartály nyomása eléri az előre beállított értéket, az RO rendszer működése leáll. Az RO rendszer működése akkor indul újra, amikor a tartálynyomás a vezérlőszelep által “figyelt” minimum nyomás alá esik.

A Tartály 12 literes – 3,2 G-os tartály hasznos térfogata 8-10 l. A tartályból egy alkalommal legfeljebb 8-10 l tisztított víz vételezhető egyszerre, ezt követően várni kell, amíg a rendszer legalább részben pótolja a kivett vizet.

Átmérő: 28 cm

Magasság: 36 cm

Hogyan válasszunk egyszerűen víztisztító berendezést?

Ahány otthon, annyi különböző igény. Annak érdekében, hogy Ön is ki tudja könnyedén választani, melyik víztisztító berendezés elégíti leginkább egyedi igényeit, összeírtunk egy kérdéssort, amely a segítségére lesz a döntésben.

Melyik víztisztító ajánlott családok számára?
Személyes tapasztalataink alapján RO 102 standard nyomásfokozó szivattyúval ellátott berendezés a legideálisabb választás családok számára. Teljesítményéből kifolyólag nagyobb mennyiségű vízigényt is ki tud elégíteni, így bátran használhatja az előállított vizet főzéshez vagy reggelente a kulacsok megtöltéséhez. Ha szeretné becsempészni az otthonába a friss vizet, akkor ez a típusú gép tökéletes választás!

Víztisztító vagy hidrogénes vízkészítő?
Sokan nem tudják, hogy a víztisztító készülékek és a Lourdes hidrogénes vízkészítő más funkciót lát el. Míg a különböző szűrő berendezések azt a célt szolgálják, hogy megtisztítsák a csapvizet a káros anyagoktól, addig a hidrogénes vízkészítő a beletett vizet energetizálja. Itt azonban nem történik tisztítás. TIPP: A kettőt együtt érdemes használni, így garantáltan egészséges vízhez jut szervezete. Az első lépésben megtisztított vizet töltse bele a hidrogenizáló készülékbe és élvezze, ahogyan szervezete új erőre kap az üdítő víz elfogyasztása után!

Mikor válasszam az asztali szűrő berendezést?Abban az esetben ajánljuk figyelmébe az asztali szűrőt, ha az RO víztisztító készülékek nem férnek el a csapnál, vagy valamilyen ideiglenes megoldást keres a víz tisztán tartására. Fontos azonban megemlíteni, hogy hosszútávon az RO berendezések takarékosabb megoldást kínálnak.

További információk

Tömeg - kg
Méretek - × - × - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tartály 12 literes – 3,2 G” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…