RO 800 ipari víztisztító

239.000Ft

188 189 Ft + ÁFA

RO 800 víztisztító egy év garanciával.

239.000Ft
188.189Ft + ÁFA

Leírás

RO 800 ipari víztisztító

A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI.25) Kormányrendelet (a továbbiakban: Rendelet) értelmében ilyen típusú beépített berendezések elszámolhatók a 6. § a) pontja alapján.

 

Saját kúttal rendelkező házak tisztavíz-forrása!

A prémium kategóriás víztisztító vételára tartalmazza:

  • beszerelést
  • beszerelési anyagokat
  • kiszállás költségét
  • 1+6 év garanciát*

Hidroforos rendszerek tisztavíz-forrása szivattyúval, automata rendszerrel. Pult vagy konyhapult alá építhető be. RO-rendszerrel működő víztisztító berendezés. Stabil családi méret. Automata lekapcsoló rendszer. Egyedülálló negyedfordulatú csappal. A víztisztítót és a tartályt célszerű a mosogatópult alá (vagy 2-3 m-en belül), a szekrényben elrejteni, a mosogatón a régi csap mellett csak egy szép hattyúnyakú csap látszik, amelyből a tisztított, energetizált vizet kapjuk. A 3 előszűrő segít abban, hogy meghosszabbítsa a rendszer és az RO-membrán élethosszát, és abban is, hogy jó hatásfokkal működjön.

Az RO 800 ipari víztisztító felépítése:

Három előszűrő (PP 5 μ + G.A.C. + PP 1 μ) + 2 db 400 GPD-s RO-membrán + utószénszűrő + beszerelési tartozékok + ipari szivattyú + krómozott csaptelep
Mérete: magasság/mélység/szélesség: 72/25/48 cm
Működési feltétel: Nyomásfokozó szivattyú , min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést, és 220V-os csatlakozást igényel. Stabil működés ingadozó illetve gyenge nyomásnál is.
Teljesítmény: 70-90 liter/óra, víznyomástól és szennyezettségtől függően.
Kiegészíthető: UV lámpával, utánsózóval, energetizálóval vagy tartállyal többletdíj ellenében.
5 fokozatú szűrőrendszer tartozékai:
Előszűrő: 5 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
Aktív szénszűrő: eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Előszűrő: 1 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.
Ozmózis membrán: 0,0001 mikron nagyságú szemcsemérettel – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).
Utószénszűrő: az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál.

A készülékek szűrőinek összeállítása változó lehet, a szűrők márkajelzései esetenként eltérhetnek!

Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 1,5 – 3 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.

Szűrőcsere: Félévente vagy évente szükséges: a féléves szűrőcsere ára Pest megyében 16.500 Ft, Pest megyén kívül 19.800 Ft / az éves szűrőcsere díja Pest megyében 26.500 Ft, Pest megyén kívül 29.800 Ft, mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat.

Megrendelhető az OTH által ajánlott fertőtlenítés.

* A készülék műszaki garanciája 1 év. A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett éves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + egy évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül. Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére.

Tudjon meg többet a fordított ozmózis rendszer előnyeiről: http://www.tisztaviz-uzlethaz.hu/kategoria/vizeink-tisztitott-viz-forditott-ozmozis-ro/

További információk

Tömeg - kg
Méretek 72 × 25 × 48 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RO 800 ipari víztisztító” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…