CPF-3-L mechanikai előszűrő

39.990Ft

31 488 Ft + ÁFA

Típusok

39.990Ft
31.488Ft + ÁFA

Leírás

CPF-3-L mechanikai előszűrő

A termék átvétele a megrendeléstől számítva 1-2 hét is lehet.

Elsősorban vízlágyító berendezések elé kötve ajánljuk.
Az M széria jellemzői mellett, az L széria beépített nyomáscsökkentő szeleppel rendelkezik, amellyel könnyedén beállíthatjuk a kívánt víznyomás mértékét.
A nyomáscsökkentőn elhelyezett második nyomásmérő óráról leolvasható a szűrő kimeneti nyomása.

CPF-3-L mechanikai előszűrőre nemcsak a vízlágyító berendezések miatt van szükség. A vízmű által szolgáltatott víz különböző minőségű vízhálózaton keresztül jutnak el otthonunkba. A vízhálózatokat időszakosan tisztítják, fertőtlenítik, csőtörések esetén javítják. Nincs olyan vízhálózat, ahol a másodlagos szennyeződés veszélye ne állna fenn. A csaptelep gyártók is garanciális feltételként megkövetelik a vízszűrő beépítését.

CPF-3-L mechanikai előszűrő adatok:

-CPF-3-L: 

  • Csatlakozás:  1” (2 db 3/4” hollanderrel)
  • Teljesítmény: 3 m3/h
  • Szűrési finomság: 40 μm
  • Nyomás: 10 bar

 

-CPF-8-L: 

  • Csatlakozás:  5/4” (2 db 1” hollanderrel)
  • Teljesítmény: 8 m3/h
  • Szűrési finomság: 40 μm
  • Nyomás: 10 bar

 

Szakmailag olyan vízszűrőt ajánlunk a háztartások védelmére, ami teljesíti az alábbi követelményeket:

Fontos, hogy a szűrőbetét olyan anyagból készüljön, ami biztosítja a megbízható mechanikai szűrést. A legjobb megoldásnak a nemesacél szűrőbetétet vagy a kemény műanyagból készül lemezes szűrőbetétet tartjuk.
A vízhálózatban előforduló finomhomok (63-100µm) is kiszűrésre kerüljön, megvédve ezzel a háztartási szerelvényeket, berendezéseket. Korábban a szűrőbetétek elvárt szűrési finomsága 80-100 mikron közötti volt. Ma már a technológia fejlődése egyrészt megköveteli a szigorúbb 50 mikron alatti szűrést, illetve a technológiai fejlődés elérhető árszinten lehetőséget is biztosít szigorúbb határértékek betartására. A BlueSoft és RainWater vízlágyító berendezések garanciális feltétele az 50 mikronos előszűrő beépítése!
Könnyű legyen a tisztíthatósága. Ha nehéz, hosszú időt vesz igénybe a szűrőbetét tisztítása, azaz ha le kell engedni a víznyomást, hogy ki tudjuk venni vagy cserélni a szűrőbetétet, akkor a felhasználó hajlamos elmulasztani a szűrő tisztítását.