Utószűrő In-Line Quick 2″ GAC-KDF+Ezüst

3.810Ft

3 000 Ft + ÁFA

In-line kivitelű, nagy tisztaságú kókuszhájból készített aktívszén (GAC) utószűrő egység. Használata leginkább az ozmózis alapú (RO) víztisztító berendezésekben (5. szűrési lépcső) alkalmazott. A szűrőbetétben az aktívszén mellett KDF és Ezüst töltet is helyet kap, amelyek nagyban növelik a szűrő hatékonyságát megakadályozva a baktériumok, algák valamint gombák elszaporodását.

3.810Ft
3.000Ft + ÁFA

Leírás

Leírás

Utószűrő In-Line Quick 2″ GAC-KDF+Ezüst

In-line kivitelű, nagy tisztaságú kókuszhájból készített aktívszén (GAC) utószűrő egység. Használata leginkább az ozmózis alapú (RO) víztisztító berendezésekben (5. szűrési lépcső) alkalmazott.

A szűrőbetétben az aktívszén mellett KDF és Ezüst töltet is helyet kap, amelyek nagyban növelik a szűrő hatékonyságát megakadályozva a baktériumok, algák valamint gombák elszaporodását.

Az In-line kivitel előnye elsősorban az, hogy nincsen szűrőháza, cseréje, rendszerbe való integrálása gyorsan és egyszerűen elvégezhető.

 

Rendszerbe történő csatlakoztatásához 1/4″-os csatlakozó idomok szükségesek!

 

Mit szűr ki a vízből? Feladata az íz és szaghatást okozó szennyeződések, a klór és egyéb szerves vegyületek (98%-os szűrési hatékonyság) kiszűrése.

Javasolt szűrőcsere: 12 havonta vagy a kapacitása elérését követően. Az egység élettartalma függ az átfolyó víz összetételétől és szennyezettségétől, valamint mennyiségétől.

Gyártó: Coolpex Ltd.

 

Műszaki jellemzők:

Méret 50.8 × 260 mm (átmérő:2″)
Csatlakozási méret 1/4″ × 1/4″
Kapacitás 6000 liter
Max. áramlás 4L/m
Max. nyomás 8.5 bár
Max. hőmérséklet 38°C
Min. hőmérséklet 2°C
Robbanás veszély 35 bár