Az éltető víz titkai

3.900Ft

3 714 Ft + ÁFA

Mert a víz = élet! S aki nem ismeri a vizet, az élettani hatásait, a szervezetünkben betöltött valóságos szerepét, az sajnos nem ismeri az életet.

3.900Ft
3.714Ft + ÁFA

Leírás

Az éltető víz titkai

Néha nehéz változtatni azon, ahogy a világot látjuk. Ez a változtatás különösen igaz a fogyasztási szokásainkra, kedvenc ételeinkre és a megszokott ivóvizünkre. Életünkben a víz oly természetes, annyira magától értetődő, hogy fel sem merül, mennyire fontos az életünkben. Folyik a csapból, a zuhanyból, megvesszük a boltban, hajózunk rajta, úszunk benne. A víz csak víz – mondhatnánk, de a valóságban sokkal több ennél! Mert a víz = élet! S aki nem ismeri a vizet, az élettani hatásait, a szervezetünkben betöltött valóságos szerepét, az sajnos nem ismeri az életet.

Vajon Ön készen áll arra, hogy tudatosan egészséges, boldog és szeretettel­jes életet teremtsen önmaga és környezete számára? Akkor kötelezze el magát egy hidratál­tabb, egészségesebb életmód mellett. Ehhez nyújt segítséget az „éltető víz titkai” című könyv.

Bemutatja szervezetünk és a víz kapcsolatát és részletesen elemezi az egészséges ivóvíz különböző vizsgálati szempontjait.  Részletezi vegyi szennyezettség, ásványi anyag tartalom, pH szempontok szerint és kiemeli a klaszterszerkezet és az elektrontartalom szükségességét.

Az éltető víz titkai bemutatja egy egészségesebb élet lehetőségét!

 

A választás rajtunk múlik!

 

 

Bővebb leírás a könyvről.

További információk

Tömeg 05 kg
Méretek 20 × 15 × 4 cm