PurePro EC 105P víztisztító nyomásfokozó szivattyúval

105.900Ft

 

Leírás

PurePro EC 105P víztisztító nyomásfokozó szivattyúval

NNK vízbiztonsági engedélyt: 69314-5/2021/KTEF

 

PurePro EC 105P víztisztító nyomásfokozó szivattyúval

A terméket kérheti beszereléssel (Pest megyében bruttó 22.000 Ft, Pest megyén kívül bruttó 28.000 Ft) vagy beszerelés nélkül.

Az energetizálóval ellátott készülék árához számolandó még bruttó +10.000 Ft.

 

Ideális tisztavíz-forrása otthonunknak, irodánknak, üzemünknek!
Berendezéseink OTH engedéllyel rendelkező, reverzozmózis-rendszerrel működő, szivattyús, automata víztisztítók. Beszereléskor a vízszűrőt és a tartályt célszerű a mosogatópultban vagy 2-3 m-en belül, a szekrényben elhelyezni. Így a mosogatón, a régi csap mellett csak egy exkluzív csap látszik, amelyből a méregtelenítésünket segítő, kristálytiszta vizet kapjuk.

Felépítése: Három előszűrő (PP 5 µ + G.A.C. + PP 1 µ) + RO membrán + utószénszűrő + külső tartály + krómozott csaptelep + beszerelési tartozékok + kiegészítők.

Az 5 fokozatú rendszer tartozékai:

Előszűrő (1): 5 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
Aktív szénszűrő (2): eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Előszűrő (3): 1 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.
Az előszűrők az RO membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
Ozmózis membrán: 0,0001 mikron lyukméretű – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).
Utószénszűrő: az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál.

Kiegészíthető: UV lámpával, visszasózó patronnal, energetizáló modullal.
Bővíthető: asztali szódagéppel, kisebb/nagyobb tartállyal.

Működési feltétel: min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést és 220 V-os csatlakozást igényel. (Stabil működés ingadozó, illetve gyenge nyomásnál is.)

Szűrőcsere: Félévente vagy évente szükséges: a féléves átalánydíjas szűrőcsere ára országosan 22.400 Ft, az éves átalánydíjas szűrőcsere díja országosan 34.900 Ft, mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat.

Tulajdonságai:
• Mérete: magasság/mélység/szélesség: 47/19/40 cm.
• Teljesítmény: 280 liter/nap víznyomástól, szennyezettségtől függően.
• Tartály: átmérő 28 cm x magasság 36 cm, hasznos térfogata 6-10 liter.
• Membrán: 50 GPD

Megrendelhető az OTH által ajánlott fertőtlenítés.

A készülékek szűrőinek összeállítása változó lehet, a szűrők márkajelzései esetenként eltérhetnek!

Üzletünkben, képviseleteinknél ingyen ellenőrizzük készüléke vízminőségét!

Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 2-4 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.

A készülék műszaki garanciája 2 év. A helytelen beszerelésből adódó meghibásodásokra nem vállalunk garanciát. A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett éves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + egy évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül.

A garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére. Cégünktől kérhető az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítés, a részletekről tájékozódjon ügyfélszolgálatunkon.

Az éltető víz titkai

https://tisztaviz-uzlethaz.hu/termek/hidrogenesviz-keszito-keszulek/

 

További információk

Méretek 47 × 19 × 40 cm

Érdekelhetnek még…