Víztisztító berendezések szervizelése, cseréje, beszerelése és javítása

TISZTAVÍZ ÜZLETHÁZ

Víztisztító berendezések szervizelése, cseréje, beszerelése és javítása

MIÉRT FONTOS A VÍZTISZTÍTÓ SZŰRŐ CSERÉJE?

Félévente szükséges a víztisztító berendezések szűrőinek cseréje, időszakos karbantartása.

Ahhoz, hogy megfelelő minőségű vizet kapjunk a szűrő cseréje mellett elvégezzük a víztisztító teljes átvizsgálását.

RO 102 PRÉMIUM víztisztító nyomásfokozó szivattyúval

Mire nyújtunk megoldást?

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk Önnek, akkor is ha nem az általunk forgalmazott berendezéssekkel rendelkezik, emellett folyamatos alkatrész ellátottságot biztosítunk.

féléves karbantartás, Fertőtlenítés, Éves karbantartás, Garancián túli szűrőcsere

Víztisztító készülékek garancián túli szűrő cseréje

Víztisztító készülékek garancián túli szűrő cseréjét is vállaljuk, ezen kívül különböző meghibásodások esetén szűrő vagy alkatrész javítását vagy cseréjét vállaljuk.

Más forrásból származó vízszűrők beszerelése

Általunk vagy más forgalmazótól vásárolt víztisztító berendezés beszerelését teljeskörűen vállaljuk és otthonában elvégezzük a szükséges javításokat.

Hogyan előzhetjük meg a betegségek több mint 50%-át?
A fordított ozmózis rendszer

Vízszűrő fertőtlenítése karbantartása

Rendkívül fontos a már üzembe helyezett víztisztítók rendszeres karbantartása és fertőtlenítése azért, hogy a tiszta víz minőségét megőrizzük.

Letölthető kisokos

Készítettünk egy letölthető kisokost, amelyben a víztisztítók helyes használatát mutatjuk be. Emellett bemutatunk pár nagyon gyakori hibát, amelyek a víztisztítók élettartalmát csökkentik.

Mindenképpen érdemes elolvasnod, ha már rendelkezel vízszűrővel.

Így segítünk Önnek

E

Foglaljon időpontot hozzánk

Pest megyében 1 héttel előre, országosan 2 héttel előre tudunk időpontot biztosítani Önnek. Foglaljon ídőpontot az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlappal.

E

Hibásodás esetén

Ha hibát észlel a termékén a lehető legközelebbi időpontot kapja tőlünk, hogy ne kelljen sok időt eltölteni a meghibásodott termékkel, minél hamarabb cseréljük a hibás eszközt.

E

Egy órás gyorsszerviz

A lefoglalt időpontban megérkezünk otthonába és 1 órás gyorsszervíz szolgáltatásunk alatt végzünk a szervízeléssel, így a termékét nem kell elszállítani

E

Máshonnan beszerzett termékek

Ha nem nálunk vásárolt termékkel rendelkezik akkor is segítünk, folyamatos eszköz ellátottságot biztosít raktárkészletünk, amellyel bármilyen terméket megjavítunk

Miért válasszon minket?

15 év szakmai tapasztalat

8500+ elégedett ügyfél

Évi 8000+ szűrőcsere

Z

Minőség és megbízhatóság

Ügyfeleink mondták

Kisgyermekes anyukaként örültem, hogy az időpont-egyeztetést rugalmasan kezelték az éves karbantartásnál. A szerelő halkan, tisztán dolgozott. Nem volt fennakadás. Már több éve a cég ügyfele vagyok, megbízhatóak és nagyon kedvesek mindig.

Ildikó (Budapest)

A megadott időintervallumban megérkezett a szerelő, előtte telefonon jelezte az érkezés várható időpontját. Mindenről tájékoztatott, átvizsgálta a készüléket.Precíz munkájával 30 perc alatt végzett a lakásomban. Csak ajánlani tudom a céget.

Gábor (Kistarcsa)

Az interneten találtam a céget, a víztisztító készülékünk egy idő után nagyon kevés vizet adott. Telefonon mindenről tájékoztattak, a szerelő szakszerűen javította a gépet. Nagyon elégedett vagyok, azóta is csak a Tisztavíz Üzletházzal szervizeltetem a gépemet.

Piroska (Debrecen)

Áraink

Legnépszerűbb szűrők

75 GPD Vontron membrán

Poharas szűrőkészlet

Poharas Szűrőkészlet

Poharas szűrőkészlet

Utószénszűrő

Poharas szűrőkészlet

Kapcsolatfelvétel

Kérjük töltse ki adatait, majd válassza ki a szükséges szolgáltatást és küldje el részünkre az űrlapot a “KÜLDÉS” gomb megnyomásával.

24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Kiválasztott szolgáltatás

9 + 15 =

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00
Szerda: 8:00-18:00
Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. Parkolási időszak: 08:00 – 20:00 között. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.