Tudta, hogy a tisztavíz-fogyasztással akár Ön is képes lehet arra, hogy számos komoly betegséget megelőzzön?

Hidrogénnel dúsított víz

Nagyon sok ügyfelünk pozitív tapasztalata bizonyítja, hogyha a szervezetét megfelelő minőségű, tiszta vízzel táplálja, akkor ezzel megelőzheti, hogy a szervezetében:

  • az anyagcsere-végtermékek bennmaradjanak és problémákat okozzanak;
  • szív- és érrendszeri problémák alakuljanak ki;
  • ízületi megbetegedései legyenek.

Napjaink egyik legnagyobb problémája, hogy az étrendünk tele van adalékanyagokkal, amelyek többsége káros, esetenként mérgező hatású is lehet az emberi szervezetre.

… és ez sajnos még nem minden!

Napjainkban az ivóvízforrások egyre bizonytalanabb minőségűek, a csapvíz többek között klórral van fertőtlenítve, hogy a baktériumokat kipusztítsák belőle, azonban a klór nemcsak a mikroorganizmusok számára jelent halálos veszélyt! Alattomosan, napról napra mérgezheti azokat, akik a vele kezelt vizet gyanútlanul fogyasztják.

Mit fogyasszon helyette?

  • forrásvizet? A talajművelés hatására a felszíni, felszín közeli vizeink jelentős része szennyezett a műtrágyákból kioldódó nitritekkel és nitrátokkal, így ezek fogyasztását egyáltalán nem javasoljuk.
  • ásványvizet? Sokszor  palackozott csapvízről beszélhetünk a palackos ásványvíz név alatt. Azonban a PET-palack környezetromboló hatása mellett számos egyéb veszélyforrást is tartalmaz: például az idegméregként ható BPA-t, amit a palack keménységéért kevernek a műanyag masszához a gyártás folyamán. Ezt az ásványi anyagokban és gyakran szénsavban gazdag vizek már a legkisebb fény hatására elkezdhetik kioldani a palackból. Éppen ezért javasoljuk, hogy gyermekeknek semmiképpen se adjon műanyag palackos vizet.
  • ballonos vizet? Erre azt mondhatnám, hogy a PET-palack nagytestvére. Csak gyakran még kevésbé steril körülmények között tárolják és szállítják a visszaváltható göngyölegeket, mint a kisebb kiszerelésű társaikat (pl. nem zsugorfóliázzák, így sok ballon kívülről szennyeződhet).
  • gyógyvizeket? Évszázadok óta ismerik az emberek a víz gyógyító erejét. Számos olyan gyógyvizes forrás létezik, amely ma már gyógyfürdőt üzemeltet bizonyos egészségügyi panaszok enyhítésére. Ezek közül sok van, amelynek a vizét fogyasztásra is el lehet vinni. Ezek a vizek jellemzően nagyon magas ásványianyag-tartalommal bírnak, ezért fogyasztásuk legfeljebb kúraszerűen javasolt, mert túlzott bevitelük súlyos meszesedési problémákat okozhat.
  • Tisztított Vizet? A saját maga által előállított tiszta víz az egyetlen, amelyről 100%-os biztonsággal tudhatja, hogy biztonságos a fogyasztása. A Tiszta Víz Üzletház több mint 11 éve azon dolgozik, hogy megteremtse a lehetőséget mindenkinek, hogy hozzáférjen az egészséges, tiszta vízhez, amivel kiküszöbölheti azokat a kockázatokat, amelyek ronthatják az életük minőségét. Az ásványianyag-tartalma a legkedveltebb, és a tisztasága ideális (mikroorganizmusok, mérgező anyagok, szennyeződések egyáltalán nincsenek benne) – ez teszi a megfelelő folyadékká, amellyel szervezetét táplálhatja!

Ha még egy védővonalat szeretne, akkor fogyasszon:

  • hidrogénes vizet! A hidrogénion az egyik legsokoldalúbb antioxidáns, ami kiválóan támogatja a szervezetét a szabadgyökök okozta negatív élettani folyamatok lassításában. Így erős immunrendszerrel képes lehet például a ráksejtek szaporodását is blokkolni. Támogassa Ön is szervezetét a védekezéshez szükséges antioxidánsok bevitelével!

A tiszta vizet RO 102-es készülékeinkkel állíthatja elő. A Mini változatot akkor ajánljuk, ha a vízhálózat nyomása elérni a 3-4 bar-t, ez esetben nincs szükség szivattyúra a berendezés működtetéséhez.

Az RO 102 Family változat tartalmazza a szivattyút is, így azokon a helyeken ajánljuk, ahol a csapvíz csak 1-2 bar-os nyomással áll rendelkezésre (pl. magas építésű épületek, vagy magasabban fekvő épületek).

Ha a negatív ionok áldásos hatásait is szeretné élvezni, akkor javaslom, hogy próbálja ki Lourdes berendezésünket, ami a víztisztítókkal együtt, csomagban jóval kedvezőbb!

Tegyen az egészségéért: előzze meg a fájdalmas és hosszadalmas betegségeket azzal is, hogy a testét tiszta vízzel táplálja!

Szavazzon a hosszabb, boldogabb, egészségesebb életre: váltson vizet még ma!

Segítheti életünket a hidrogénnel dúsított víz?

Segítheti életünket a hidrogénnel dúsított víz?

Életünk minősége Életünk minőségét, a 35 év táján bekövetkező oxidó-redukciós változás, minden vonatkozásban befolyásolja! Nem véletlen, hogy ebben az időszakban szokták befejezni a versenysportot és váltani kevésbé energiaigényes mozgásokra. Pedig csak annyi történik, hogy a szervezetünk kevesebb antioxidást állít elő, mint amire szüksége lenne. Kevesebbet, mint amennyire az egyensúly, a harmónia fenntartásához szükségünk lenne és

AZ ÉLET ÜZEMANYAGA A HIDROGÉN!

AZ ÉLET ÜZEMANYAGA A HIDROGÉN!

Sejtjeinkben 2 grammnyi H2-nek H2O-vá válása, oxidációja, 68 000 kalóriát szolgáltat, ami egyike az energiában leggazdagabb reakcióknak. Természetesen a hidrogén nem egyesül rögtön az oxigénnel, mert az egyszerre nagyon sok energiát szolgáltatna, hanem a sejt a hidrogén energiáját lépésről lépésre, a különböző reakciói során szabadítja fel, úgy, hogy az számára optimálisan felhasználható legyen. Ezt a folyamatot

Ezért a hidrogén az élet üzemanyaga!

Ezért a hidrogén az élet üzemanyaga!

A hidrogén a legkisebb és a leghatékonyabb antioxidáns, ami a sejtek anyagcserélődése során keletkező szabadgyököket hatástalanítja. De mik is azok a szabadgyökök? A szabadgyökök sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozhatnak a sejt DNS-ében. Ma még kevéssé ismert, hogy a szabadgyökök okozói lehetnek a

Az égés folyamatát szervezetünkben az anionok szabályozzák

Az égés folyamatát szervezetünkben az anionok...

Az égés folyamatát szervezetünkben az anionok szabályozzák Vajon lehetséges egy jobb életminőség?  Mi ennek az alapja? Mert valóságunk, hogy egyre idősebbek leszünk, és egyre rosszabb az egészségi állapotunk, ami egy szociális probléma. Tudósaink új felismerése, hogy ezt a folyamatot az antioxidáció gyógyító erejével meg tudjuk állítani. Tény: a túlzott oxidáció, másik elnevezésével az aktivált oxigén

Tiszta Víz Üzletház

Tudta, hogy a tisztavíz-fogyasztással akár Ön is képes...

Nagyon sok ügyfelünk pozitív tapasztalata bizonyítja, hogyha a szervezetét megfelelő minőségű, tiszta vízzel táplálja, akkor ezzel megelőzheti, hogy a szervezetében: az anyagcsere-végtermékek bennmaradjanak és problémákat okozzanak; szív- és érrendszeri problémák alakuljanak ki; ízületi megbetegedései legyenek. Napjaink egyik legnagyobb problémája, hogy az étrendünk tele van adalékanyagokkal, amelyek többsége káros, esetenként mérgező hatású is lehet az emberi szervezetre.

Tiszta Víz Üzletház

Mikor és milyen karbantartási munkákat kell végezni az...

A három előszűrőt évente kell cserélni. Az első az 5 mikronos üledékszűrő, a második egy szénszűrő, a harmadik egy 1 mikronos üledékszűrő (néhány modellben tömbösített szénszűrő van). Ha a szűrőpatronok évenkénti cseréje nem történik meg, a klór károsíthatja a membránt. Mi minden beszerelt berendezésünket nyomon követünk, és gondoskodunk a szükséges karbantartási munkákról. Szűrőcsere előtt felvesszük

Tiszta Víz Üzletház

Mire vigyázzunk a vásárláskor?

Sok helyen reklámozzák a víztisztaság-garanciát, de ezt bármelyik jobb készülék tudja. Vásárolhatunk berendezést – szerelési szolgáltatás választási lehetősége nélkül – egy éves gépgaranciával. Ez az olcsó zsákbamacska esete, amire még könnyen 40-50 ezer forintot is rákölthetünk, ha teljes értékű berendezést szeretnénk üzemeltetni (postai díj, beszerelés díja, nyomáscsökkentő, energetizáló modul, beszerelési anyagok, stb.). És ha szerencsénk

Tiszta Víz Üzletház

Mi a különbség az ún. CTA és a TFM membránok...

A CTA (Cellulose Triacetat) membrán egy papírréteg szintetikus anyaggal bevonva. A CTA egy cellulóz alapú termék, amely klórozott vizet igényel a működéséhez, hogy a baktériumokat távol tartsa a papírtól. A CTA membránok tisztítási hatásfoka 85 – 94 %-os, az élettartamuk 18 – 24 hónap. A lényegesen jobb tulajdonságú TFM (Thin film = vékony film) membránok

Tiszta Víz Üzletház

A víz vastartalma káros a fordított ozmózissal...

Igen, a vas eldugítja a membránt. Amennyiben a víz vastartalma nagyobb, akkor vastalanító előszűrővel védjük meg a berendezést!

Tiszta Víz Üzletház

A fordított ozmózissal működő víztisztító is...

Igen, hiszen eltávolítja a kalciumot, a magnéziumot és az ásványi sókat. A különbség mégis óriási, mert az RO-rendszer tökéletesen tiszta vizet állít elő, ami történetesen tökéletesen lágy is. Az összefüggés csak ennyi. Háztartási vízlágyítónak viszont a berendezést nem célszerű használni, mert az így előállított víz lényegesen többe kerül, mintha egyéb lágyítót használnánk.

Tiszta Víz Üzletház

A már beépített vízlágyító berendezés nem káros a...

Nem káros, hanem kifejezetten hasznos. A kalcium- és a magnéziumlerakódások távoznak el legnehezebben a membrán felületéről. A vízlágyító által vízbe juttatott nátrium lényegesen könnyebben fut le a membrán felületéről. A vízlágyító berendezés megnöveli a membrán élettartamát.

Tiszta Víz Üzletház

“Nálunk a vízvezetékre szereltek víztisztítót,...

A házba beérkező vízvezetékre általában kétféle víztisztítót szoktak beépíteni: először egy mechanikus előszűrőt, utána egy mágneses vagy gyantás vízlágyító berendezést. A mechanikus szűrők a csapokat, csöveket óvják a kődarabkáktól, homoktól, sártól. A vízlágyítók a vezetékes víz keménységét ioncserével csökkentik a háztartási berendezések megóvása céljából. A mágneses vízlágyító a víz kalcium- és magnézium-tartalmának aktivitását változtatja meg,

Tiszta Víz Üzletház

Hogyan takaríthatunk meg vizet a Permeat szelep...

Az RO-berendezésbe érkező csapvíz nagyobb része a szennyeződésekkel együtt a csatornába távozik. Ez a belépő víz mennyiségére vonatkoztatva átlagosan 80%, vagyis a tiszta víz – szennyvíz arány 1:4 körül van. Berendezéseink tartalmazzák a „permeat” szelepet, amely ha a tiszta vizet tároló tartály megtelt, lezárja a bejövő víz útját. Az előzőek alapján felmerülhet, hogyha RO-berendezést építünk

Tiszta Víz Üzletház

A rendszer hulladékvize mire használható?

A kilépő víz magasabb oldottanyag-tartalma ellenére hasznosítható, pl. járda tisztítása, WC öblítésre, autómosás, felmosás, stb. (Ezen víz felfogása és elvezetése egyedi műszaki kialakítással megoldható.)

Tiszta Víz Üzletház

Mi történik a vízből kiszűrt szennyeződésekkel?

A vízből kiszűrt szennyeződések a csatornarendszerbe kerülnek. A fordított ozmózis-szűrő öntisztító, folyamatosan öblíti önmagát szemben a többi szűrőtípussal, ahol a kiszűrt szennyeződések a szűrő felületén halmozódnak fel. Az RO-rendszernél a membrán kettéválasztja a vizet. A tiszta víz a tároló tartályon keresztül egy külön csapon nyerhető ki, míg a szennyeződéseket tartalmazó víz a szennyvízcsatornába kerül. Ez a

Tiszta Víz Üzletház

Milyen szennyező anyagokat távolít el a csapvízből a...

Az Üzletházunk által forgalmazott rendszerek hatékonysága 90-98 %, ami azt jelenti, hogy a berendezések szűrési hatékonysága ennyi. Mi a biztonság kedvéért csak 92-95 %-ról beszélünk, bár méréseink, amelyek a bejövő víz és a tiszta víz szárazanyag-tartalmának összehasonlításán alapszanak, ennél jobbat mutatnak. Berendezéseink eltávolítják a csapvízből vagy a fúrt kút vizéből a klórt és a klórszármazékokat,

Tiszta Víz Üzletház

Mit jelent a TDS kifejezés?

(TDS = Total Dissolved Solids = az összes oldott anyag mennyisége) A víz természetes körforgásának útján különböző kőzetekkel és szennyező anyagokkal érintkezik, amely során kiold belőlük ásványokat, sókat és egyéb vegyületeket. Az oldatban lévő oldott anyagok mennyisége az elektromos vezetőképességgel nagy pontossággal meghatározható. A TDS-mérés során a szárazanyag-tartalom egysége a ppm. A nagyobb vezetőképesség magasabb oldottanyag-tartalmat

Tiszta Víz Üzletház

Lehet-e kútvízhez használni a tisztavíz-forrást?

Igen, de szükséges ismernünk a kútvíz kémiai és bakteriológiai állapotát. (Ezeket a vizsgálatokat Magyarországon is el lehet végezni.) Ezek ismeretében tudunk olyan elő- és utószűrőket ajánlani, amelyek használatával az RO-rendszer hosszú életű lesz.

Tiszta Víz Üzletház

Mikor térül meg egy fordított ozmózissal működő...

Egy ember az általa felhasznált vízmennyiségnek csak elenyésző részét issza meg. Egy fő naponta 150-300 liter vizet használ fel az alábbi eloszlásban: ivásra, főzésre 3-4 litert, kézmosásra 10-15 litert, fürdésre, zuhanyozásra 20-100 litert, mosásra 20-40 litert, tisztításra 5-10 litert, WC használatára 60-100 litert. Az alábbi táblázatból napi fogyasztásunkat figyelembe véve kiolvashatjuk, mennyit költünk évente ásványvíz

Tiszta Víz Üzletház

Mekkora víznyomás szükséges a rendszer...

A víznyomás kényszeríti a vízmolekulákat a normál ozmózissal ellentétes, „fordított” irányú mozgásra. Alacsony nyomás esetén a termelt vízmennyiség lecsökken, rosszabb hatásfokot eredményez. Az ideális a 4 – 4.5 bar nyomás. 2.75 bar hálózati víznyomás alatt rásegítő szivattyús modelleket alkalmazunk.

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00
Szerda: 8:00-18:00
Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. Parkolási időszak: 08:00 – 20:00 között. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.