Tumor-őr

8.100Ft

6 378 Ft + ÁFA

A Tumor-Őr termék étrend-kiegészítő, mely 12 összetevőt tartalmaz, ebből 9 kivonat, azaz koncentrált formában tartalmazza a hatóanyagot.

8.100Ft
6.378Ft + ÁFA

Leírás

Tumor-őr

 

A Tumor-Őr termék étrend-kiegészítő, mely 12 összetevőt tartalmaz, ebből 9 kivonat, azaz koncentrált formában tartalmazza a hatóanyagot.

 

 

Összetevői: brokkoli kivonat, cékla kivonat, káposzta kivonat, lenmag lignán, zöld tea kivonat, kurkuma kivonat, máriatövismag kivonat, feketebors kivonat, gyömbérkivonat,  ginseng kivonat, tormapor, D-vitamin.

 

A brokkoliban és a káposztában, azaz a keresztesvirágúakban nagy dózisban van jelen a szulforafán nevű hatóanyag, mely enzimatikus úton alakul át, olyan hatóanyaggá, mely közvetlenül daganat ellenes hatású az állatkísérletek és daganatos sejtvonalakon végzett vizsgálatok szerint(lásd szakirodalom szulforafán SZ1,SZ2). A kurkuma, zöld tea és cékla kivonat nagy mennyiségben tartalmaznak gyulladáscsökkentő és antioxidáns típusú molekulákat(lásd szakirodalom K1, K2, K3). A D-vitamin az immunrendszer támogatásán keresztül fejti ki daganatellenes hatását, (lásd szakirodalom D1, D2, D3) míg a máriatövismag szilimarinban gazdag, mely a máj sejtek regenerálódását segíti és ezáltal fontos szerepet játszik a méregtelenítésben (lásd szakirodalom M1, M2, M3, M4).A ginseng kivonat serkenti a mitokondriális energia termelést, ezen kívül in vitro vizsgálatokban és állat kísérletekben daganat sejtpusztító hatását is leírták (lásd szakirodalom G1, G2, G3). A lenmag lignánt a szervezet saját bélflórája alakítja át a legpotensebb saját antioxidánsá (lásd szakirodalom L1, L2, L4, L5, L6).

 

Naponta 1 vagy 2×1 kapszula szedése ajánlott, megelőzésre és kiegészítésre.