TDS műszer CD-97

15.000Ft

11 811 Ft + ÁFA

15.000Ft
11.811Ft + ÁFA
Cikkszám: AC2-03 Címkék: , , , , ,

Leírás

TDS műszer CD-97

A TDS mérőműszer a vízben oldódó anyagok mennyiségét méri.

Nem kizárólag csak a káros, vagy csak a hasznos vízben oldódó anyagokat méri, hanem mindkettőt együttesen.

A műszer kijelzője három számjegyű, ez a mérés mértéke, a vízminta mg/l- ben mérve.

Mitől élő a víz?

A rendezettség a víz tulajdonságainak megváltozásával jár. Alapfeltétele az egységes kristályszerkezet kialakítása. Ez biztosítja a folyamatos kapcsolatot, korrelációt a rendszerben részt vevők között. A „tömör” szerkezet energiaminimumot hoz létre a rendszeren belül, viszont a rendezett vízközösségek külső felületén, a határfelületen jelentős töltésmennyiség halmozódik fel. A külvilág minden irritációjával szemben ez a határfelület nyújt védelmet – természetesen csak a belső erőforrásának határáig. A határfelület töltéseinek átadásával eléri, hogy a kémiai és fizikai reakciók ne érintsék a belső szerkezeti egységeket. Ha ez mégis bekövetkezik, megbomlik a rendezettség belső tömör egysége, a külső energia „felpumpálja”, fellazítja a rendezett szerkezetet.

Az egységes formai szerkezet sérülése a rezonanciaképesség elvesztését is jelenti egyben. Ha a vízszerkezet nem képes utasításokat, információt felvenni, akkor megszűnik az összeköttetés a kooperációban részt vevő molekulák között. Ez a rendezett vízközösség felbomlásához vezet. Ez az „élő” víz halála.

A víznek van élő (rendezett, tudatos) és holt (kaotikus) állapota.
A víz attól élő, hogy folyamatosan rendezett, egységes állapotot tart fenn. Az élő anyag egyénre szabott formai alakzatokban létezik. Az ezekben a formákban kialakult rezgéshullámokhoz igazodva alakítja ki – az élet formai alakzatát kitöltő – víz szerkezetét. A formában külső információs térből rezgések generálódnak. Ezek a rezgések folyamatosan utasításokkal látják el az élőt kitöltő víz szerkezetét. Ez a folyamatos vezérlés megléte garantálja a víz élő tulajdonságainak fenntartását.

Élő és holt vizek

Az élő vizek tulajdonságai mások, mint a holt vizeké. A strukturált vizek sokkal kevésbé vesznek részt kémiai és fizikai reakciókban. A kémiai reakciókban való inaktivitásukat a rendezett vízstruktúra határfelületén lévő töltések leadásával érik el. A fizikai folyamatokban való inaktivitásuk abból adódik, hogy határfelületükön megpróbálják elvezetni azokat az erőmozgásokat, amelyek egyébként egy rendezetlen víznél a belső vízstruktúrában nyelődnének el.

 

Amennyiben többet szeretne tudni a egészségesnek minősített vizekről, bővebb tájékoztatást itt olvashat: http://www.tisztaviz-uzlethaz.hu/milyen-vizet-igyunk-ha-egeszsegesek-szeretnenk-maradni/

További információk

Tömeg - kg
Méretek - × - × - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TDS műszer CD-97” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…