Tablettázott só 25 kg/ zsák / CSAK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ TERMÉK! | Tisztavíz Üzletház

Tablettázott só 25 kg/ zsák / CSAK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ TERMÉK!

5.500Ft

4 331 Ft + ÁFA

A TABLETTÁZOTT SÓ CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL RENDELHETŐ!

5.500Ft
4.331Ft + ÁFA

Leírás

Tablettázott só 25 kg/ zsák/ CSAK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ TERMÉK!

25 kg-os kiszerelésű, tablettázott só vízlágyító berendezésekhez.

 

A TABLETTÁZOTT SÓ CSAK SZEMÉLYES ÁTVÉTELLEL RENDELHETŐ!

 

Mi okozza a vízkeménységet?

Amikor nézzük a televíziót, egy-egy reklámban előfordul. hogy meghalljuk a „kemény víz” kifejezést. Mi okozza a vízkeménységet? A vízben oldott állapotban fordulnak elő különféle kémiai anyagok, így a kalcium és magnézium is. A kalcium és magnézium ionok jelenléte utal a víz keménységi fokára, amit mértékegységgel is kifejeznek, ez a német keménységi fok, vagyis nk0. Ennek a mértékegységnek köszönhetően, az ivóvizet négy kategóriába sorolhatjuk: nagyon lágy víz (0-7 nk0), lágy víz (7-14 nk0), közép-kemény víz (14-21 nk0), kemény víz (21 nk0 felett).

A közhiedelemmel ellentétben, a jó ivóvíz tartalmaz kalciumot és magnéziumot is. Ezen vegyületek szükségesek, hogy csontjaink egészségesek legyenek. Mégis miért van szükség bizonyos fokozatú vízlágyításra? Mert ezek az ásványi anyagok csak kis mértékben tudnak hasznosulni a szervezetünkben és ezért lerakódásokat okozhatnak. Hasonló a helyzet, ha vizet melegítünk, például egy bojler, vagy mosógép segítségével, akkor a 60C-os vízben már kiválik a vízkő, amellyel jelentős kárt okozhatunk a készülékeinkben. A kiváló vízkő nem más, mint kalcium-, és magnézium karbonát.

VÍZLÁGYÍTÁS MEGFELELŐ KÉSZÜLÉKEKKEL

A víz keménységének megszüntetését vízlágyításnak nevezzük, vagyis csökkentjük a vízben található oldott kalcium-, és magnézium-ionok arányát. A különböző típusú vízlágyító berendezéseink közül mindenki kiválaszthatja a számára legideálisabb típust. Ezek a vízlágyító készülékek csökkentik a kalcium és magnézium arányát a vízben, vagyis lágyítják a vizet. A lágy víz nem teljesen mentes a kalcium-, és magnézium ionoktól. Az eljárás lényegében kicseréli nátrium-ionokra a vízkeménységet okozó kalcium-, és magnézium-ionokat. Miért fontos ez? Mert az épületben, illetve lakásban található vízzel működő gépek élettartamát megnövelhetjük.

Nálunk, a TisztaVíz Üzletháznál a vízlágyító berendezéseket központilag szereljük be ügyfeleink számára, így az egész épületben, vagy akár csak a lakás teljes vízrendszerén keresztül lágy vízhez jutunk, csökkentve a víz keménységét. Az eszközeink felügyeletmentesen működnek. Ez a kényelmi szempont fontos, hiszen nem szükséges azzal foglalkoznunk, hogy a berendezést időről-időre átmossuk. A vízlágyítók, a beépített automatikának köszönhetően maguk végzik a berendezés tisztítását. Ennek a folyamatnak a legfontosabb eszköze, a beépített vezérlőfej. Bármely készüléket is választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy egy bizonyos átfolyt vízmennyiség után automatikusan elvégzik a készülék regenerálását. Hogy erről a folyamatról tudomást szerezzünk, digitális kijelző segíti a tájékozódásunkat. Nekünk csupán annyi dolgunk van, hogy a tartályban lévő só mennyiségét időről-időre ellenőrizzük, sőt, az optimális működés érdekében évente egyszer szakemberrel érdemes ellenőriztetni.

Célszerű a vásárlás előtt az üzletünk szakembereinek segítségét kérni, hogy milyen típusú vízlágyító készüléket érdemes megvenni. Mivel ezen készülékek kapacitása különböző mértékű, ezáltal különböző árfekvésben találhatóak. Az előzetes felmérés segít tisztázni olyan fontos szempontokat, mint mennyi lesz az adott készüléken átfolyt víz mennyisége? Érdemes-e esetleg nagyobb kapacitású berendezésbe beruházni? Mik a felszerelés egyéb paraméterei? A beszereléssel kapcsolatos információs vonalunk az Önök rendelkezésére áll.

További információk

Tömeg 25 kg
Méretek - × - × - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tablettázott só 25 kg/ zsák / CSAK SZEMÉLYESEN ÁTVEHETŐ TERMÉK!” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…