SHS card

45.000Ft

Kiürítés
Cikkszám: N/A

Leírás

SHS Card

A kártya öt különböző színben kapható. Üzletünkben jelenleg a fehér és a rose gold érhető el. A lila, fekete és fekete-szürke előrendelhető.

Adatok:

  • -CR80 kártya méret 85,6 x 54 mm.
  • -Alapanyag: PVC 0,76 mm (30 mm + hatóanyag), fényes felület, vízálló laminálással
  • -Két oldalas színes nyomás (4+4 C).

Használati útmutató:

„Space Harmony” által fejlesztett, gyártott és forgalmazott EszmogCard része a Védőeszköz elektromágneses sugárzások hatásának csökkentésére, benyújtott és nemzetközi szabadlommal védett termékcsoportnak. Mely a rádiófrekvenciás információtovábbítást megvalósító eszközök, így többek között a mobil telefonok, WiFi berendezések, vezeték nélküli rövid hatótávolságú kommunikációs eszközök használata során keletkezett sugárzás mérséklésére szolgál.
Az EszmogCard védőeszköz 3-4G és napjainkban bevezetésre kerülő 5G- hálózatokon működő informatikai eszközök által kibocsájtott sugárzások csökkentését biztosítja.
Használata során a testünkben elnyelt dózis (SAR) mértékét csökkenti arra a szintre, ami már egészségi problémákat nem tud okozni.
Vezeték nélküli információtovábbítást megvalósító eszközök, így többek között a mobil telefonok, WiFi berendezések, vezeték nélküli rövid hatótávolságú kommunikációs eszközök széles körű használata miatt napjainkra egyre jelentősebb mértékeket öltött az elektromágneses környezetszennyezés. Kutatások és vizsgálatok kimutatták, hogy a túlzott sugárterhelés hátrányosan befolyásolja az élőlények egy részének, így többek között az embernek a közérzetét, életritmusát, biológiai és fizikai folyamatait, súlyosabb esetben pedig egészségkárosodást is okozhat. A védőeszközök kifejlesztésével a célunk az ismert elektromágneses sugárzások hatásainak csökkentésére szolgáló védőeszközök hiányosságainak kiküszöbölése volt, amely az elektromágneses sugárzások széles spektrumával szemben nyújt védelmet. A védőeszköz tárolótestének háza különböző mérettel és formával rendelkezik, jelenlegi termék a gyártás során a CR 80 plasztik kártya formátummal kerül forgalomba.

Az shs kártyával biztonságosan tudja használni az okos eszközöket.
Kerüljön biztonságba digitális világunkban az okos eszközök rendszeres használatakor.
Éljen tudatosan, felelősséggel, óvja saját maga, és családja egészségét!
A termék nemzetközi akkreditált laboratórium által bevizsgált, hatékonyságát vizsgálati jelentéssel igazolta, mely tanúsítvány tartalmazza az eszközök részletes specifikációját-gyártástechnológiáját, hatásmechanizmus-igazolását.

 

További információk

szín

fekete-szürke, lila, rose gold, fehér, fekete