RO 798 ivóvíz adagoló automata

209.000Ft

164 567 Ft + ÁFA

RO 798 ivóvíz adagoló automata

209.000Ft
164.567Ft + ÁFA

Leírás

RO 798 ivóvíz adagoló automata

Hideg- és forróvíz készítő ivóvíz adagoló víztisztító gép!

A vételár a beszerelési anyagokat is tartalmazza.
Berendezésünket 2+5 év garanciával* szállítjuk!

Kéthőmérsékletű, RO-rendszerű, álló ivóvíz-adagoló, víztisztító automata. Családok, iskolák, óvodák, közösségek ideális ivóvízforrás-kiegészítője!

Elegáns, design-os, fekete színű, egybeépített, lezárt, biztonságos rendszer. Beépített automata hőmérséklet-szabályozás. A készülék padlón álló kivitelben készül. Oda tervezték, ahol folyamatosan szükség van hideg és meleg ivóvízre. (Nem szódás.) Nagyobb háztartásban, irodában, és intézményekben egyaránt használható. A nap 24 órájában gondoskodik a friss, egészséges ivóvízről. Azonnal lehet teát, kávét készíteni, vagy hűs, egészséges, finom vizet fogyasztani. Egymástól független hideg-meleg érintőpaneles gombbal rendelkezik, 98°C-ig újrafűt, illetve automatikusan lekapcsol, ha a tartály üres. Beépített úszószelep: megakadályozza a túlcsordulást. Zárt pohártartóval is rendelkezik.

RO-rendszerrel működő víztisztító berendezés. A 3 előszűrő meghosszabbítja a rendszer és az RO-membrán élethosszát, és segít abban, hogy a membrán nagy hatásfokkal működjön. Az RO 929 CW berendezés kompatibilis a kiegészítő poháradagoló szekrénnyel.

4 fokozatú szűrőrendszer tartozékai:
Előszűrő: a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
Aktív szénszűrő: eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Előszűrő: eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.
Ozmózis membrán: eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb..)
Utószénszűrő: az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál.

Tartály: 8 literes, beépített.

Mérete: magasság/mélység/szélesség: 106/35/32 cm

Hideg víz kapacitás: óránként 20 liter.
Forró víz kapacitás:
óránként 12 liter.

Szűrőcsere: Félévente vagy évente szükséges: a féléves szűrőcsere ára Pest megyében 16.500 Ft, Pest megyén kívül 19.800 Ft / az éves szűrőcsere díja Pest megyében 26.500 Ft, Pest megyén kívül 29.800 Ft mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat.

Megrendelhető az OTH által ajánlott fertőtlenítés.

* Az RO 798 készülék műszaki garanciája 2 év.

A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett éves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + egy évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül. Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére.

2007-es Red Dot Design Award* győztes terméke.

*A design világában a Red Dot Award a legrangosabb megmérettetés. A “piros pont”-díjakat 1955 óta osztják ki évente, három fő területen: termék design, kommunikációs design és design koncepció.

További információk

Tömeg - kg
Méretek - × - × - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RO 798 ivóvíz adagoló automata” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…