RO 561 víztisztító nyomásfokozó szivattyúval

105.000Ft

82 677 Ft + ÁFA

 

 

Beszerelés

Választható kiegészítők:

105.000Ft
82.677Ft + ÁFA

Leírás

RO 561 víztisztító nyomásfokozó szivattyúval

A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI.25) Kormányrendelet (a továbbiakban: Rendelet) értelmében ilyen típusú beépített berendezések elszámolhatók a 6. § a) pontja alapján.

Konyhapultba szerelhető automata RO 561 víztisztító családok részére szivattyúval. Ideális tisztavíz-forrása otthonunknak, irodánknak, üzemünknek! 

Az ivóvízbiztonsági engedély száma: 3557-2/2021 KTEF

Berendezéseink OTH engedéllyel rendelkező, reverzozmózis-rendszerrel működő, szivattyús, automata víztisztítók. Ez a készülék, a formatervezésnek köszönhetően, rendkívül helytakarékos. Beszereléskor a vízszűrőt és a tartályt célszerű a mosogatópultban vagy 2-3 m-en belül, a szekrényben elhelyezni. Így a mosogatón, a régi csap mellett csak egy exkluzív csap látszik, amelyből a méregtelenítésünket segítő, kristálytiszta vizet kapjuk.

Adatok:

Mérete: magasság/mélység/szélesség: 44/44/25 cm.
Teljesítmény: 280 liter/nap víznyomástól, szennyezettségtől függően.
Felépítése: Három előszűrő (PP 5 μ + G.A.C. + C.T.O.) + RO membrán + utószénszűrő (G.A.C.) + tartály + krómozott csaptelep + beszerelési tartozékok + kiegészítők.
Működési feltétel: min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést és 220 V-os csatlakozást igényel (stabil működés ingadozó illetve gyenge nyomásnál is.)
Tartály: átmérő 20 cm x magasság 32 cm,  hasznos térfogata kb. 4-5 liter.
Szűrőcsere: Félévente vagy évente szükséges: a féléves szűrőcsere ára Pest megyében 16.500 Ft, Pest megyén kívül 19.800 Ft / az éves szűrőcsere díja Pest megyében 26.500 Ft, Pest megyén kívül 29.800 Ft, mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat.

Kiegészíthető: UV lámpával, visszasózó patronnal, energetizálóval.
Bővíthető: asztali mix-szel.

Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 1,5 – 3 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.

 

Az 5 fokozatú víztisztító tartozékai:

Előszűrő: 5 mikronos szűrő: polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
Szénszűrők: Aktív szénszűrők (G.A.C. + C.T.O.): eltávolítják a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket. Az előszűrők az RO membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
Membrán: Ozmózis membrán: 0,0001 mikron lyukméretű – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).
Utószénszűrő: eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol  származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket. Az ezüst nagy mértékben csökkenti a baktériumok, gombák és algák elszaporodását.

A készülék vízszivárgás érzékelő elzáró szeleppel is rendelkezik, amely a víz szivárgása esetén leállítja a víz áramlását, megakadályozva ezzel a vízkárokat.

A készülékek szűrőinek összeállítása változó lehet, a szűrők márkajelzései esetenként eltérhetnek!

 

Beszerelés:

A terméket kérheti beszereléssel, vagy beszerelés nélkül.

-Beszerelés nélkül
-Beszereléssel Pest megyében (bruttó 15 000 Ft)
-Beszereléssel Pest megyén kívül (brruttó 20 000 Ft)

Szolgáltatások:

Ha már rendelkezik víztisztító berendezéssel, megrendelheti szolgáltatásaink valamelyikét.

Féléves karbantartás
Éves karbantartás
Garancián túli szűrőcsere
Fertőtlenítés
Üzletünkben ingyen ellenőrizzük készüléke vízminőségét!

Garancia:

A víztisztító műszaki garanciája 2 év. A helytelen beszerelésből adódó meghibásodásokra nem vállalunk garanciát. A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett éves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + egy évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül. Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére.

Az éltető víz titkai

 

Lourdes- Hidrogénnel dúsító készülék

 

 

 

 

További információk

Tömeg - kg
Méretek 44 × 44 × 25 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RO 561 víztisztító nyomásfokozó szivattyúval” értékelése elsőként