RO 561 J27

105.000Ft

82 677 Ft + ÁFA

Kánikula akció!

5% kedvezményt és ajándékba egy választható BPA mentes kulacsot adunk ehhez a berendezéshez.
Az akció június 4-11-ig tart.
Fizetés előtt kérjük írja a kiválasztott kulacs pontos nevét a megjegyzésbe.

 

 

 

Beszerelés

Választható kiegészítők:

105.000Ft
82.677Ft + ÁFA

Leírás

RO 561 J27 víztisztító nyomásfokozó szivattyúval

Konyhapultba szerelhető automata RO 561 J27 víztisztító családok részére szivattyúval.

A terméket kérheti beszereléssel (Pest megyében bruttó 15.000 Ft, Pest megyén kívül bruttó 20.000 Ft) vagy beszerelés nélkül.

 

2+5 év garanciával szállítjuk!*

Ideális tisztavíz-forrása otthonunknak, irodánknak, üzemünknek!
Berendezéseink OTH engedéllyel rendelkező, reverzozmózis-rendszerrel működő, szivattyús, automata víztisztítók. Ez a készülék, a formatervezésnek köszönhetően, rendkívül helytakarékos. Beszereléskor a vízszűrőt és a tartályt célszerű a mosogatópultban vagy 2-3 m-en belül, a szekrényben elhelyezni. Így a mosogatón, a régi csap mellett csak egy exkluzív csap látszik, amelyből a méregtelenítésünket segítő, kristálytiszta vizet kapjuk.

Felépítése: Három előszűrő (PP 5 μ + G.A.C. + C.T.O.) + RO membrán + utószénszűrő (G.A.C.) + tartály + krómozott csaptelep + beszerelési tartozékok + kiegészítők.

Az 5 fokozatú víztisztító tartozékai:
– 5 mikronos szűrő: polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
– Aktív szénszűrők (G.A.C. + C.T.O.): eltávolítják a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Az előszűrők az RO membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
 – Ozmózis membrán: 0,0001 mikron lyukméretű – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).
– Utószénszűrő: eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol  származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket. Az ezüst nagy mértékben csökkenti a baktériumok, gombák és algák elszaporodását. 

Kiegészíthető: UV lámpával, visszasózó patronnal, energetizálóval.
Bővíthető: asztali mix-szel.

Működési feltétel: min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést és 220 V-os csatlakozást igényel (stabil működés ingadozó illetve gyenge nyomásnál is.)

Tulajdonságai:

• Mérete: magasság/mélység/szélesség: 44/44/25 cm.
• Teljesítmény: 280 liter/nap víznyomástól, szennyezettségtől függően.
• Tartály:  átmérő 20 cm x magasság 32 cm,  hasznos térfogata kb. 4-5 liter.
• Membrán: 75 GPD

Megrendelhető az OTH által ajánlott fertőtlenítés.

A készülékek szűrőinek összeállítása változó lehet, a szűrők márkajelzései esetenként eltérhetnek!

Szűrőcsere: Félévente vagy évente szükséges: a féléves szűrőcsere ára Pest megyében 16.500 Ft, Pest megyén kívül 19.800 Ft / az éves szűrőcsere díja Pest megyében 26.500 Ft, Pest megyén kívül 29.800 Ft, mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat.

A készülék vízszivárgás érzékelő elzáró szeleppel is rendelkezik, amely a víz szivárgása esetén leállítja a víz áramlását, megakadályozva ezzel a vízkárokat.

Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 1,5 – 3 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.

Üzletünkben, képviseleteinknél ingyen ellenőrizzük készüléke vízminőségét!

A víztisztító műszaki garanciája 2 év. A helytelen beszerelésből adódó meghibásodásokra nem vállalunk garanciát.  Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére.

Az éltető víz titkai

 

Lourdes- Hidrogénnel dúsító készülék

 

 

 

 

További információk

Tömeg - kg
Méretek 44 × 44 × 25 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RO 561 J27” értékelése elsőként