Akció!

RO 561 J27

120.000Ft 108.000Ft

94 488 Ft + ÁFA 85 039 Ft + ÁFA

RO 561 J27 – Prémium kategóriás víztisztító nyomásfokozó szivattyúval

A “VÍZ VILÁGNAPJA” AKCIÓNK KERETÉBEN MINDEN 03.22-25. KÖZÖTT VÁSÁROLT KÉSZÜLÉK ESETÉBEN 10% KEDVEZMÉNYT ÉS EGY AJÁNDÉK PERLÁTORT ADUNK!

 

 

 

Fizetés

Leírás

RO 561 J27

A “VÍZ VILÁGNAPJA” AKCIÓNK KERETÉBEN MINDEN 03.22-25. KÖZÖTT VÁSÁROLT KÉSZÜLÉK ESETÉBEN 10% KEDVEZMÉNYT ÉS EGY AJÁNDÉK PERLÁTORT ADUNK!

Prémium kategóriás víztisztító nyomásfokozó szivattyúval

Konyhapultba szerelhető automata RO víztisztító családok részére szivattyúval.

Az ár tartalmazza:

  • a beszerelést
  • kiszállás költségét 
  • 1+6* év garanciát

Ideális tisztavíz-forrása otthonunknak, irodánknak, üzemünknek!
Berendezéseink OTH engedéllyel rendelkező, reverzozmózis-rendszerrel működő, szivattyús, automata víztisztítók. Ez a készülék, a formatervezésnek köszönhetően, rendkívül helytakarékos. Beszereléskor a vízszűrőt és a tartályt célszerű a mosogatópultban vagy 2-3 m-en belül, a szekrényben elhelyezni. Így a mosogatón, a régi csap mellett csak egy exkluzív csap látszik, amelyből a méregtelenítésünket segítő, kristálytiszta vizet kapjuk.

Mérete: magasság/mélység/szélesség: 44/44/25 cm.
Teljesítmény: 8-15 liter/óra víznyomástól, szennyezettségtől függően.
Felépítése: Három előszűrő (PP 5 μ + G.A.C. + C.T.O.) + RO membrán + utószénszűrő (G.A.C., ezüstözött, antibakteriális) + tartály + krómozott csaptelep + beszerelési tartozékok + kiegészítők.
Működési feltétel: min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést és 220 V-os csatlakozást igényel (stabil működés ingadozó illetve gyenge nyomásnál is.)
Tartály: 9 literes,  hasznos térfogata kb. 4-5 liter.
Szűrőcsere: Félévente szükséges, az ára 16.500 Ft, mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat.

Valamint megrendelhető az OTH által ajánlott 3 havonkénti fertőtlenítés, melynek ára 10.500 Ft, mely szűrőcsere esetén 4.000 Ft (amennyiben meghaladja a javasolt negyedévenkénti fertőtlenítést +4.000 Ft fizetendő a kétszeres kiszállás miatt).

Kiegészíthető: UV lámpával, visszasózó patronnal, energetizálóval.
Bővíthető: asztali mix-szel.

Az 5 fokozatú vízszűrő rendszer tartozékai:
– 5 mikronos szűrő: polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
– Aktív szénszűrők (G.A.C. + C.T.O.): eltávolítják a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Az előszűrők az RO membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
 – Ozmózis membrán: 0,0001 mikron lyukméretű – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).                                                                                                                   – Utószénszűrő (G.A.C., ezüstözött, antibakteriális): eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol  származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket. Az ezüst nagy mértékben csökkenti a baktériumok, gombák és algák elszaporodását. 

A készülékek szűrőinek összeállítása változó lehet, a szűrők márkajelzései esetenként eltérhetnek!

A készülék vízszivárgás érzékelő elzáró szeleppel is rendelkezik, amely a víz szivárgása esetén leállítja a víz áramlását, megakadályozva ezzel a vízkárokat.

Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 1,5 – 3 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.

Üzletünkben, képviseleteinknél ingyen ellenőrizzük készüléke vízminőségét!

Az RO 561 J27 víztisztítót 1+6 év garanciával szállítjuk!*

*A víztisztító készülék műszaki garanciája 1 év. A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett féléves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + fél évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül. Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére.

Tudjon meg többet a fordított ozmózis rendszer előnyeiről: http://www.tisztaviz-uzlethaz.hu/kategoria/vizeink-tisztitott-viz-forditott-ozmozis-ro/

További információk

Tömeg - kg
Méretek - x - x - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RO 561 J27” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…