RO 113 A Direkt

200.000Ft

157 480 Ft + ÁFA

RO 113 A Direkt / RO-Q15 /

 

Az RO 113 A Direkt prémium kategóriás vízszűrő, iskolák, óvodák, közösségek ideális ivóvíz-forrása!

Beszerelés

200.000Ft
157.480Ft + ÁFA

Leírás

RO 113 A Direkt

A gyermeket nevelő családok otthonfelújítási támogatásáról szóló 518/2020. (XI.25) Kormányrendelet (a továbbiakban: Rendelet) értelmében ilyen típusú beépített berendezések elszámolhatók a 6. § a) pontja alapján.

 

Az RO 113 A Direkt prémium kategóriás vízszűrő, iskolák, óvodák, közösségek ideális ivóvíz-forrása!

A víztisztító vételára tartalmazza:

  • beszerelési anyagokat
  • kiszállás költségét
  • 1 + 6 év garanciát*

Irodákba, iskolákba ajánlott, ahol nagy mennyiségű ivóvíz előállítására van szükség. RO-rendszerrel működő víztisztító berendezés. Tartály nélküli, közvetlen átfolyású, így a tiszta víz azonnal fogyasztható. A mosogatón a régi csap mellett csak egy szép hattyúnyakú csap látszik, amelyből a tisztított, energetizált vizet kapjuk. A 3 előszűrő segít abban, hogy meghosszabbítsa a rendszer és az RO-membrán élethosszát, és abban is, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
Felépítése: Három előszűrő + RO membrán + utószénszűrő + beszerelési tartozékok + szivattyú + csap.
Mérete: magasság/mélység/szélesség: 45/15/39 cm.
Működési feltétel: min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést, és 220V-os csatlakozást igényel.
Teljesítmény: vízhozam maximum 3000 liter/nap, kb. 100-120 liter/óra víznyomástól és szennyezettségtől függően.
Tartály: Nincs tartály, direkt-átfolyós rendszer.

Szűrőcsere: Félévente vagy évente szükséges, a féléves szűrőcsere ára Pest megyében 16.500 Ft, Pest megyén kívül 19.800 Ft / az éves szűrőcsere díja Pest megyében 26.500 Ft, Pest megyén kívül 29.800 Ft, mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat. Amennyiben membráncsere is szükséges, úgy + 15.000 Ft fizetendő.

Megrendelhető az OTH által ajánlott fertőtlenítés.

 

Az RO 113 A Direkt víztisztító 5 fokozatú rendszer tartozékai:

Előszűrők és aktív szénszűrő: a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel –  a szénszűrő eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket
Az előszűrők az RO membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
Ozmózis membrán: 0,0001 mikron lyukméretű – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).
Utószénszűrő: az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál.

A készülékek szűrőinek összeállítása változó lehet, a szűrők márkajelzései esetenként eltérhetnek!

* A készülék műszaki garanciája 1 év. A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett éves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + egy évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül.

Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére.

Tudjon meg többet a fordított ozmózis rendszer előnyeiről: http://www.tisztaviz-uzlethaz.hu/kategoria/vizeink-tisztitott-viz-forditott-ozmozis-ro/

További információk

Tömeg - kg
Méretek 45 × 15 × 39 cm