RO 102-A víztisztító (standard)

75.000Ft

59 055 Ft + ÁFA

RO 102-A víztisztító (standard) 

 

 

Fizetés

Leírás

RO 102-A víztisztító (standard)

Konyhapultba építhető prémium kategóriás automata víztisztító családok részére.

A vételár tartalmazza:

  • beszerelést
  • kiszállás költségét
  • 1+6 év garanciát*

Az RO 102-A víztisztító (standard) konyhapultba építhető automata rendszer családok részére.

Reverzozmózis-rendszerrel működő, OTH engedéllyel rendelkező víztisztító berendezés. A vízszűrőt, a tartályt célszerű a mosogatópult alá vagy 2-3 m-en belül a szekrényben elhelyezni. Így a mosogatón a régi csap mellett csak egy exkluzív csap látszik, amelyből a méregtelenítésünket segítő, kristálytiszta vizet kapjuk.

Mérete: magasság/mélység/szélesség: 44/15/40 cm.
Teljesítmény: 6-7 liter/óra víznyomástól, szennyezettségtől függően.
Felépítése: Három előszűrő (PP 5 μ + G.A.C. + PP 1 μ) + RO membrán + utószénszűrő + külső tartály + krómozott csaptelep + beszerelési tartozékok.
Működési feltétel: min. 3-4 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést igényel. (Ha ingadozó, kicsi a nyomás, csökken a vízhozam, ebben az esetben szivattyús gép beépítését javasoljuk.)
Tartály: átmérő 28 cm x magasság 36 cm, hasznos térfogata 6-10 liter.
Szűrőcsere: Félévente szükséges, az ára 16.500 Ft, mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, a fertőtlenítést, és a kiszállási díjat. Valamint megrendelhető az OTH által ajánlott 3 havonkénti fertőtlenítés, melynek ára 10.500 Ft, mely szűrőcsere esetén 4.000 Ft (amennyiben meghaladja a javasolt negyedévenkénti fertőtlenítést +4.000 Ft fizetendő a kétszeres kiszállás miatt).

Kiegészíthető: UV lámpával, visszasózó patronnal, energetizáló modullal.

Az 5 fokozatú rendszer tartozékai:
Előszűrő (1): 5 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
Aktív szénszűrő (2): eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Előszűrő (3): 1 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.
Az előszűrők az RO membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
Ozmózis membrán: 0,0001 mikron lyukméretű – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).
Utószénszűrő: az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál.

A készülékek szűrőinek összeállítása változó lehet, a szűrők márkajelzései esetenként eltérhetnek!

A készülék vízszivárgás érzékelő elzáró szeleppel is rendelkezik, amely a víz szivárgása esetén leállítja a víz áramlását, megakadályozva ezzel a vízkárokat.

Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 1,5 – 3 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.

Üzletünkben, képviseleteinknél ingyen ellenőrizzük készüléke vízminőségét!

*A készülék műszaki garanciája 1 év. A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett féléves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + fél évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül. Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére.

Amennyiben a víznyomás nem megfelelő az Ön háztartásában, úgy ajánljuk a nyomásfokozó szivattyúval rendelkező RO 102 víztisztítót.

További információk

Tömeg - kg
Méretek - x - x - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RO 102-A víztisztító (standard)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…