PurePro – S300 víztisztító

40.240Ft

Várható beérkezés: 2022. december

Kis helyigényű, kompakt 3 lépcsős víztisztító berendezés. Mosogató alá szerelhető tisztavíz csaptelepes konstrukciójú berendezés, fő előnye a rendkívül kis helyigény és az egyszerű karbantartás.

Leírás

Leírás

PurePro – S300 víztisztító

Kis helyigényű, kompakt 3 lépcsős víztisztító berendezés. Mosogató alá szerelhető tisztavíz csaptelepes konstrukciójú berendezés, fő előnye a rendkívül kis helyigény és az egyszerű karbantartás.

 

A berendezés szűrési lépcsői:

1.: 5 mikronos polipropilén (PP) előszűrő egység (kompakt, Quick csatlakozós kivitel)

2.: szemcsés szerkezetű aktívszén (GAC) szűrő (kompakt, Quick csatlakozós kivitel)

3.: tömbös szerkezetű aktívszén (CTO BLOCK) szűrő (kompakt, Quick csatlakozós kivitel)

 

Mit szűr ki a vízből:

– 1: polipropilén szűrő, kiszedi a vízből az 5 mikronnál nagyobb lebegő szennyeződéseket (pl.: homok, rozsda, iszap, vízvezeték hálózatból jövő nagyobb szennyeződések)

– 2: aktívszén szűrő, kiszűri a vízből a klórt és annak származékait (pl: rákkeltő trihalometánokat és -etiléneket, megköti az oldott szerves szennyező anyagokat (pl: vegyi anyagok, növényvédőszerek, olajszármazékok), ezen kívül eltávolítja az azbesztet és hatásos valamelyest a nehézfémek ellen.

A berendezéshez csatlakoztatható kiegészítő víztisztító/kezelő egység, pl.: lúgosító, energetizáló, UV csírátlanító, kapilláris szűrő. Ezeket alul a kapcsolt termékeknél megtalálja.

 

Beszerelés/Karbantartás: a beszereléshez szükséges információkat a gépkönyv lépésről lépésre bemutatja. Természetesen szakemberünk általi beszerelési is igényelhet, ezt a kiegészítőknél tudja megrendelni. Az S300 beszerelése és szűrőcseréje különösebb szakértelmet nem igényel.

Annak az érdekében, hogy víztisztító berendezése valóban hosszú távon hatékonyan tudjon működni rendszeres szűrőcserére van szükség:

Szűrők cseréje:

  • a berendezéshez az S-SZETT-3 szűrő szett szükséges az elő és utószűrők cseréjéhez. Csereperiódusa: 6 havonta átlagos használat mellett, de maximum 12 havonta.

Az egyes szűrőegységek élettartalma nagyban függ az keresztül folyt víz mennyiségétől, valamint annak szennyezettségétől, összetételétől is.

A szűrők cseréjét kérésre elvégezzük az Ön számára. Ha kívánja email-ben figyelmeztetjük a szűrőcserék esedékességéről. Használja szaktudásunkat, kérje segítségünket a megrendelés során.

 

A berendezés gyártója: az amerikai PurePro USA Corp.

Műszaki jellemzők:

Méret magasság:36 cm, szélesség:7 cm, hosszúság:26 cm
Kapacitás 6000 liter
Max. víznyomás 2 – 7 bar
Max vízhőfok 45C fok
Garancia 1 év