PurePro EC 105 víztisztító

75.090Ft

59 126 Ft + ÁFA

Beszerelés

Választható kiegészítők:

75.090Ft
59.126Ft + ÁFA

Leírás

PurePro EC 105 víztisztító

NNK vízbiztonsági engedélyt: 69314-5/2021/KTEF

 

Konyhapultba építhető, automata PurePro EC 105 víztisztító családok részére.

A terméket kérheti beszereléssel (Pest megyében bruttó 22.000 Ft, Pest megyén kívül bruttó 28.000 Ft) vagy beszerelés nélkül.

Az energetizálóval ellátott készülék árához számolandó még bruttó +10.000 Ft.

 

Berendezésünk reverz ozmózis rendszerrel működő, OTH engedéllyel rendelkező víztisztító. Beszerelésnél a vízszűrőt és a tartályt célszerű a mosogatópult alá, vagy 2-3 m-en belül a szekrényben elhelyezni. Így a mosogatón, a régi csap mellett csak egy exkluzív csap látszik, amelyből a szervezetünk méregtelenítését segítő, kristálytiszta vizet kapjunk.

Felépítése: Három előszűrő (PP 5 μ + G.A.C. + PP 1 μ) + RO membrán + utószénszűrő + külső tartály + krómozott csaptelep + beszerelési tartozékok.

Az 5 fokozatú szűrőrendszer tartozékai:

Előszűrő: 5 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
Aktív szénszűrő: eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Előszűrő: 1 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.
Ozmózis membrán: 0,0001 mikron nagyságú szemcsemérettel – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).
Utószénszűrő: az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál.

Működési feltétel: min. 3-4 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést igényel. (Ha ingadozó, kicsi a nyomás, csökken a vízhozam, ebben az esetben szivattyús gép beépítését javasoljuk.)

Kiegészíthető: biztonsági nyomáscsökkentővel, UV lámpával, visszasózó patronnal, energetizáló modullal.

Tulajdonságai:
• Mérete: magasság/mélység/szélesség: 44/15/40 cm.
• Teljesítmény: 280 liter/nap víznyomástól, szennyezettségtől függően.
• Tartály: átmérő 28 cm x magasság 36 cm, hasznos térfogata 6-10 liter.
• Membrán: 50 GPD

Megrendelhető az OTH által ajánlott fertőtlenítés.

Szűrőcsere:Félévente vagy évente szükséges:a féléves átalánydíjas szűrőcsere ára országosan 22.400 Ft, az éves átalánydíjas szűrőcsere díja országosan 34.900 Ft, mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat.

A készülékek szűrőinek összeállítása változó lehet, a szűrők márkajelzései esetenként eltérhetnek!

Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 1,5 – 3 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.

Üzletünkben, képviseleteinknél ingyen ellenőrizzük készüléke vízminőségét!

A készülék műszaki garanciája 1 év. A helytelen beszerelésből adódó meghibásodásokra nem vállalunk garanciát. A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által végzett beszerelés, majd az általuk elvégzett éves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + egy évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül. Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére.

Tudjon meg többet a fordított ozmózis rendszer előnyeiről: http://www.tisztaviz-uzlethaz.hu/kategoria/vizeink-tisztitott-viz-forditott-ozmozis-ro/

Az éltető víz titkai

Lourdes- Hidrogénnel dúsító készülék

További információk

Tömeg - kg
Méretek - × - × - cm