Oxigén szifonpatron 24 db-os

7.990Ft

6 291 Ft + ÁFA

7.990Ft
6.291Ft + ÁFA

Leírás

Oxigén szifonpatron 24 db-os

Az Oxigén szifonpatron 24 db-os kiszerelésben az Oxigénes vizet készítő szifonba kapható.

Az oxigénnel dúsított víz előállítása otthon

 

Ha azt mondom, hogy a magyarországi csapvíz egészséges, de lehetne ennél sokkal jobbat kihozni belőle, méghozzá, hogy oxigénnel dúsított vizet állítunk elő saját otthonunkban, megtennénk-e a szükséges lépéseket? Hiszen a víz az élet. Már az ókorban úgy gondolta egy görög filozófus, Thálész, hogy a víz a mozgatórugója mindennek. Nem is járt messze az igazságtól, gondoljunk bele, hogy a Földön kb. 70%-ban jelen van a víz, valamint az emberi test 75%-ban szintén vízből épül fel.

A víznek gyógyító erőt tulajdonít – sok vallás, valamint filozófia a szellem, a test, a lélek megtisztulását látja rendszeres fogyasztásában. De maradjunk csak egy átlagos ember vízfogyasztási szokásainak vizsgálatánál. Sokan tudják, hiszen különféle média csatornákon hangsúlyozzák, hogy egy átlagos ember napi ivóvíz szükséglete 2,5 – 3 liter. Ez a mennyiség természetesen eltér, hiszen nem vagyunk egyformák (korban, tömegben, eltérő bioritmussal és hormonháztartással rendelkezünk). Lehet-e jobbat, finomabbat kihozni, egy egyszerű otthoni vagy munkahelyi csapvízből, mint ivóvízből? A válasz igen. Kétféleképpen is. A következőkben erről olvashatnak részletesebben.

OXIGÉNNEL DÚSÍTOTT VÍZ

Az oxigénnel dúsított víz jelmondata lehetne, hogy a „Szervezetünk oxigénért kiált!”. Miről is van szó? Az ivóvizet oxigénfelvételre kényszerítjük, egy erre alkalmas géppel, amit könnyedén beszerelhetünk otthonunkba, ami elektromágneses elven, katalizátorok segítségével dolgozik. Az természetes vizeink közül, a csapadékvíz oxigéntartalma a legtisztább és legjobb forrás lehetne, ha nem lenne környezetszennyezés. Ugyanez mondható el, a természetes vizeinkből nyert ivóvízre/ásványvízre is, elenyésző az oldott oxigéntartalmuk. Az oxigénnel dúsított vizet úgy alkották meg, hogy ötvözték az esővíz lágy, selymes ízét és a vezetékes ivóvíz előnyeit. Ha oxigénnel dúsítjuk az ivóvizünket, támogatjuk az immunrendszerünket azáltal, hogy a gyomor- és bélműködést optimalizáljuk. Serkenti az anyagcserét, frissít, élénkít.

Mindkét vízhez, az oxigénnel dúsítotthoz és a hidrogénnel dúsítotthoz is adottak a készülék-feltételek, mint például a szódás gépek, amit termékeink széles palettáján meg lehet tekinteni. Amennyiben kérdése van, vagy segítséget szeretne kérni, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot, személyesen, telefonon vagy internetes elérhetőségeink valamelyikén.

További információk

Tömeg - kg
Méretek - × - × - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Oxigén szifonpatron 24 db-os” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…