1/8″ hátsó csatlakozású nyomásmérő óra

5.000Ft

3 937 Ft + ÁFA

1/8″ hátsó csatlakozású nyomásmérő óra

5.000Ft
3.937Ft + ÁFA

Leírás

1/8″ hátsó csatlakozású nyomásmérő óra

A nyomásmérő óra segítségével mérhető a víznyomás.

Csatlakozás: 1/8″ hátsó

Anyag: műanyag ház, réz csatlakozó

Típus: levegő csillapítású

 

Amennyiben többet szeretne tudni az ozmózis rendszer sejtszintű hatásáról, az alábbi linken bővebb információt talál:http://www.tisztaviz-uzlethaz.hu/ozmozis-elv-a-sejtjeinknel/

  1. Melyik víztisztító ajánlott családok számára?
    Személyes tapasztalataink alapján RO 102 standard nyomásfokozó szivattyúval ellátott berendezés a legideálisabb választás családok számára. Teljesítményéből kifolyólag nagyobb mennyiségű vízigényt is ki tud elégíteni, így bátran használhatja az előállított vizet főzéshez vagy reggelente a kulacsok megtöltéséhez. Ha szeretné becsempészni az otthonába a friss vizet, akkor ez a típusú gép tökéletes választás!

 

  1. Víztisztító vagy hidrogénes vízkészítő?
    Sokan nem tudják, hogy a víztisztító készülékek és a Lourdes hidrogénes vízkészítő más funkciót lát el. Míg a különböző szűrő berendezések azt a célt szolgálják, hogy megtisztítsák a csapvizet a káros anyagoktól, addig a hidrogénes vízkészítő a beletett vizet energetizálja. Itt azonban nem történik tisztítás.TIPP: A kettőt együtt érdemes használni, így garantáltan egészséges vízhez jut szervezete. Az első lépésben megtisztított vizet töltse bele a hidrogenizáló készülékbe és élvezze, ahogyan szervezete új erőre kap az üdítő víz elfogyasztása után!

 

  1. Mikor válasszam az asztali szűrő berendezést?Abban az esetben ajánljuk figyelmébe az asztali szűrőt, ha az RO víztisztító készülékek nem férnek el a csapnál, vagy valamilyen ideiglenes megoldást keres a víz tisztán tartására. Fontos azonban megemlíteni, hogy hosszútávon az RO berendezések takarékosabb megoldást kínálnak.

További információk

Tömeg - kg
Méretek - × - × - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„1/8″ hátsó csatlakozású nyomásmérő óra” értékelése elsőként