NewLine kombinált szűrőegység GAC – KDF – 5 mikron AC-GAC-KDF-10-NL

6.340Ft

4 992 Ft + ÁFA

német Bluefilter GmbH által gyártott, egyedi szabadalommal rendelkező magas minőségű, kombinált szűrőegység. A NewLine technológiát kifejlesztő Bluefilters egyedi megjelenésű és kialakítású kompakt szűrőegységeket alkotott. Könnyen cserélhető, masszív kivitelezésű szűrőegység, dupla O gyűrűvel ellátva.

6.340Ft
4.992Ft + ÁFA

Leírás

Leírás

NewLine kombinált szűrőegység GAC – KDF – 5 mikron AC-GAC-KDF-10-NL

német Bluefilter GmbH által gyártott, egyedi szabadalommal rendelkező magas minőségű, kombinált szűrőegység. A NewLine technológiát kifejlesztő Bluefilters egyedi megjelenésű és kialakítású kompakt szűrőegységeket alkotott. Könnyen cserélhető, masszív kivitelezésű szűrőegység, dupla O gyűrűvel ellátva. Az egységek a német cég által gyártott speciális szűrőfejekbe illeszkednek. Ezeket a fejeket 4 csavarral lehet rögzíteni az adott konzolokhoz.

 

A NewLine kombinált szűrőegység  5 mikron – KDF felépítése:

– 1/3 GAC (Granulate Activated Carbon) szemcsés szerkezetű aktívszén

– 1/3 KDF réz, cink reszelék

– 1/3 nagy tisztaságú polipropilén 5 mikronos résmérettel

 

Mit szűr ki?

– az aktívszén rész eltávolítja a következőket a vízből: szabad klór, illatanyagok, baktériumok szerves szennyező anyagok, rovarirtó szerek, vegyszerek, organikus vegyületek és minden olyan anyag amelyek a kellemetlen íz és illat hatásért felelősek.

– az KDF eltávolítja a következőket a vízből: meggátolja a baktériumok, gombák és az algák elszaporodását, rendkívül jó hatással van a szűrési hatékonyságra.

– az 5 mikronos szűrő eltávolítja a vízből az 5 mikronnál nagyobb szennyeződéseket: pl.: homok, rozsda, iszap, pollen, stb.

 

Anyaga: szemcsés aktívszén és nagy finomságú polipropilén

Résmérete: 5 mikron

Javasolt szűrőcsere: a kapacitásának elérése után, de maximum 6 havonta. Az egység élettartalma függ az átfolyó víz összetételétől és szennyezettségétől, valamint mennyiségétől.

 

Műszaki jellemzők:

Max. vízhőmérséklet 38C fok
Max. átfolyás 3.7 liter/perc
Max. hálózati nyomás 7 bar
Kapacitás 11000 liter / max. 6 hónap