Műanyag cső 3/8″

290Ft

228 Ft + ÁFA

290Ft
228Ft + ÁFA
Cikkszám: TW/W Címkék: , ,

Leírás

3/8″-os műanyag cső kék színben

A műanyag cső víztisztító berendezésekhez kiegészítő elemeként használható.

Az ár folyóméterenként értendő.

Amennyiben szeretne többet tudni az ozmózis rendszer sejtekre gyakorolt hatásáról, az alábbi linken nyerhet bővebb betekintést: http://www.tisztaviz-uzlethaz.hu/ozmozis-elv-a-sejtjeinknel/

Melyik víztisztító ajánlott családok számára?
Személyes tapasztalataink alapján RO 102 standard nyomásfokozó szivattyúval ellátott berendezés a legideálisabb választás családok számára. Teljesítményéből kifolyólag nagyobb mennyiségű vízigényt is ki tud elégíteni, így bátran használhatja az előállított vizet főzéshez vagy reggelente a kulacsok megtöltéséhez. Ha szeretné becsempészni az otthonába a friss vizet, akkor ez a típusú gép tökéletes választás!

Víztisztító vagy hidrogénes vízkészítő?
Sokan nem tudják, hogy a víztisztító készülékek és a Lourdes hidrogénes vízkészítő más funkciót lát el. Míg a különböző szűrő berendezések azt a célt szolgálják, hogy megtisztítsák a csapvizet a káros anyagoktól, addig a hidrogénes vízkészítő a beletett vizet energetizálja. Itt azonban nem történik tisztítás.TIPP: A kettőt együtt érdemes használni, így garantáltan egészséges vízhez jut szervezete. Az első lépésben megtisztított vizet töltse bele a hidrogenizáló készülékbe és élvezze, ahogyan szervezete új erőre kap az üdítő víz elfogyasztása után!

Mikor válasszam az asztali szűrő berendezést?Abban az esetben ajánljuk figyelmébe az asztali szűrőt, ha az RO víztisztító készülékek nem férnek el a csapnál, vagy valamilyen ideiglenes megoldást keres a víz tisztán tartására. Fontos azonban megemlíteni, hogy hosszútávon az RO berendezések takarékosabb megoldást kínálnak.

További információk

Tömeg - kg
Méretek - × - × - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Műanyag cső 3/8″” értékelése elsőként