Lucerna Céklával étrend-kiegészítő tabletta (150 db)

3.697Ft

2 911 Ft + ÁFA

3.697Ft
2.911Ft + ÁFA

Leírás

Lucerna Céklával étrend-kiegészítő tabletta (150 db)

Lucerna és cékla alapú étrend-kiegészítő E- és C-Vitaminnal
A nők minden korosztályának nélkülözhetetlen társa, de nem CSAK a nőknek!

Önnek is, elsőre a takarmány jut az eszébe a lucernáról? Tudta, hogy a lucerna egy rendkívül sokoldalú az emberi szervezetre jótékony hatású gyógynövény?

cékla, mint vérképző gyógynövény van a köztudatban, de a lucerna jótékony hatásai kevésbé ismertek. A lucerna komplex tápanyagtartalmának köszönhetően segíthet az immunrendszer erősítésében, a fizikai erő és a teljesítőképesség fokozásában. Az indiai ajurvédikus gyógyászatban már 1300 évvel ezelőtt ideggyengeségreidegrendszeri problémákravérszegénységre valamint a gyermekkori soványságnál is alkalmazták.

Javíthatja a sport teljesítményt!

Több tanulmány szerint az étrendi nitrátok javíthatják az atlétikai teljesítményt, ezért a cékla, mint friss alapanyag, gyakran szerepel a sportolók étrendjében. Úgy tűnik, hogy a nitrátok befolyásolják a fizikai teljesítményt azáltal, hogy javítják a mitokondriumok hatékonyságát, amelyek a sejtműködéséhez szükséges energiát termelik.*

A lucerna-cékla páros, a mindennapok nélkülözhetetlen párosa: serdülő lányoknak, kismamáknak, érett asszonyoknak, valamint idősödő hölgyeknek, sőt férfiaknak is.

Rendelje meg webshopunkban kedvező áron Lucerna Céklával étrend-kiegészítő tablettánkat!

Nettó tömeg: 75 g, 150 db tabletta

Összetevők: Lucerna őrlemény, cékla őrlemény, csomósodást gátlók: talkum, magnézium-sztearát; zselatin, E-vitamin acetát, C-vitamin

4 db tabletta tartalmaz  mg RDA%*
 E-vitamin   6,6  55
 C-vitamin   40  50

* az ajánlott napi bevitel százalékban

Felhasználási útmutató: napi 2×2 tabletta bő folyadékbevitellel.

Tárolás: Száraz, hűvös helyen, fénytől védve. Fogyasztást követően a doboz lezárása ajánlott. Felbontás után két hónapon belül felhasználása javasolt.

Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot

Figyelmeztetés! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!

OÉTI bejegyzési szám: 570/2005

 

* Dietary inorganic nitrate improves mitochondrial efficiency in humans. – Larsen FJ, Schiffer TA, Borniquel S, Sahlin K, Ekblom B, Lundberg JO, Weitzberg E.