Kombucha koncentrátum jóddal

2.760Ft

2 173 Ft + ÁFA

A jód hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez. Szerepet játszik a normál szellemi működés fenntartásában. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban, az idegrendszer normál működésében, a bőr normál állapotának megőrzésében.

2.760Ft
2.173Ft + ÁFA

Leírás

Kombucha koncentrátum jóddal

Leírás

Kombucha fogyasztása az emberi szervezetre gyakorolt hatásai miatt vált népszerűvé. Az élesztőgombák és baktériumok által termelt összetevők hozzájárulhatnak az egészséges életmód fenntartásához. Írásos forrás szerint a gombakultúra előállít szerves savakat (pl.: ecetsav, oxálsav, glükonsav, glükuronsav, jobbra forgató (L+) tejsav, citromsav, foszforsav, almasav), enzimeket (pl.: proteáz, amiláz, kataláz, lipáz), valamint, lipideket, zsírsavakat, szterolokat, monoszacharidokat, diszacharidokat, etil-alkoholt, vitaminokat (pl.: C-, B csoportja, D-vitamin). – Greenwalt és munkatársai, 2000.

A jód hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez. Szerepet játszik a normál szellemi működés fenntartásában. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokban, az idegrendszer normál működésében, a bőr normál állapotának megőrzésében.

 

 

Egyéb információk:

Nettó térfogat: 500 ml

Hígítási arány: 1:8 – 500 ml koncentrátumból 4,5 l kombucha ital készíthető

Összetevők: Víz, cukor, fekete tea, szerves jód (1,6 mg/liter), kombucha tenyészet.
Alkoholtartalom: 1,5 % (v/v).

Felhasználási útmutató: naponta 1-3 alkalommal 3 evőkanál (25 ml) koncentrátum 2 dl folyadékkal hígítva fogyasztható.

Felbontás után hűtőben tárolva 15 napig fogyasztható!

A koncentrátumban előforduló esetleges szálasodás, üledék-, gázképződés természetes folyamat. Az íz, illat változhat, ez a folyamatos élettevékenységre jellemző tulajdonság.