Leírás
Kombucha koncentrátum echinacea purpurea kivonattal és C-vitaminnal
Leírás
Kombucha koncentrátum ananásszal, csipkebogyóval, papayával, ECHINACEA purpurea kivonattal és C-vitaminnal
Emésztést könnyítő, testet üdítő fermentált ital
A Kombucha fogyasztása az emberi szervezetre gyakorolt hatásai miatt vált népszerűvé. Az élesztőgombák és baktériumok által termelt összetevők hozzájárulhatnak az egészséges életmód fenntartásához. Írásos forrás szerint a gombakultúra előállít szerves savakat (pl.: ecetsav, oxálsav, glükonsav, glükuronsav, jobbra forgató (L+) tejsav, citromsav, foszforsav, almasav), enzimeket (pl.: proteáz, amiláz, kataláz, lipáz), valamint, lipideket, zsírsavakat, szterolokat, monoszacharidokat, diszacharidokat, etil-alkoholt, vitaminokat (pl.: C-, B csoportja, D-vitamin). – Greenwalt és munkatársai, 2000.
Az Echinacea purpurea és a C-vitamin hozzájárul a szervezet természetes védekező rendszerének működéséhez, az egészséges immunrendszerhez.
Egyéb információk:
Nettó térfogat: 500 ml
Hígítási arány: 1:8 – 500 ml koncentrátumból 4,5 l kombucha ital készíthető
Összetevők: kombucha koncentrátum (víz, cukor, fekete tea, kombucha gomba), glicerin, I00%-os
ananászlé, csipkebogyó hús, ananász aroma, L-aszkorbinsav, zöld papaya levél, Echinacea pupurea kivonat.
Alkoholtartalom: 1,5 % (v/v).
Felhasználási útmutató: naponta 1-3 alkalommal 3 evőkanál (25 ml) koncentrátum 2 dl folyadékkal hígítva fogyasztható.
Felbontás után hűtőben tárolva 15 napig fogyasztható!
A koncentrátumban előforduló esetleges szálasodás, üledék-, gázképződés természetes folyamat. Az íz, illat változhat, ez a folyamatos élettevékenységre jellemző tulajdonság.