Kombucha koncentrátum echinacea purpurea kivonattal és C-vitaminnal

2.630Ft

2 071 Ft + ÁFA

Kombucha koncentrátum ananásszal, csipkebogyóval, papayával, ECHINACEA purpurea kivonattal és C-vitaminnal ami emésztést könnyítő, testet üdítő fermentált ital.

2.630Ft
2.071Ft + ÁFA

Leírás

Kombucha koncentrátum echinacea purpurea kivonattal és C-vitaminnal

Leírás

Kombucha koncentrátum ananásszal, csipkebogyóval, papayával, ECHINACEA purpurea kivonattal és C-vitaminnal

Emésztést könnyítő, testet üdítő fermentált ital

 

Kombucha fogyasztása az emberi szervezetre gyakorolt hatásai miatt vált népszerűvé. Az élesztőgombák és baktériumok által termelt összetevők hozzájárulhatnak az egészséges életmód fenntartásához. Írásos forrás szerint a gombakultúra előállít szerves savakat (pl.: ecetsav, oxálsav, glükonsav, glükuronsav, jobbra forgató (L+) tejsav, citromsav, foszforsav, almasav), enzimeket (pl.: proteáz, amiláz, kataláz, lipáz), valamint, lipideket, zsírsavakat, szterolokat, monoszacharidokat, diszacharidokat, etil-alkoholt, vitaminokat (pl.: C-, B csoportja, D-vitamin). – Greenwalt és munkatársai, 2000.

Az Echinacea purpurea és a C-vitamin hozzájárul a szervezet természetes védekező rendszerének működéséhez, az egészséges immunrendszerhez.

 

 

Egyéb információk:

Nettó térfogat: 500 ml

Hígítási arány: 1:8 – 500 ml koncentrátumból 4,5 l kombucha ital készíthető

Összetevők: kombucha koncentrátum (víz, cukor, fekete tea, kombucha gomba), glicerin, I00%-os
ananászlé, csipkebogyó hús, ananász aroma, L-aszkorbinsav, zöld papaya levél, Echinacea pupurea kivonat.
Alkoholtartalom: 1,5 % (v/v).

Felhasználási útmutató: naponta 1-3 alkalommal 3 evőkanál (25 ml) koncentrátum 2 dl folyadékkal hígítva fogyasztható.

Felbontás után hűtőben tárolva 15 napig fogyasztható!

A koncentrátumban előforduló esetleges szálasodás, üledék-, gázképződés természetes folyamat. Az íz, illat változhat, ez a folyamatos élettevékenységre jellemző tulajdonság.