RO 798 Kiegészítő poháradagoló szekrény

78.500Ft

61 811 Ft + ÁFA

78.500Ft
61.811Ft + ÁFA

Leírás

RO 798 Kiegészítő poháradagoló szekrény

Pohártartó és poháradagoló szekrény.

Kompatibilis az állógépekkel.

A kiegészítő poháradagoló szekrény tökéletes tároló a CO-palacknak vagy víztisztítónak!

Mérete:
-Tető:
szélesség/mélység: 72/38 cm
-Szekrény:
szélesség/mélység/magasság: 40/38/110 cm

Amennyiben többet szeretne tudni az ozmózis rendzser sejtekre gyakorolt hatásairól, itt bővebb felvilágosítást kaphat: http://www.tisztaviz-uzlethaz.hu/ozmozis-elv-a-sejtjeinknel/

  1. Melyik víztisztító ajánlott családok számára?
    Személyes tapasztalataink alapján RO 102 standard nyomásfokozó szivattyúval ellátott berendezés a legideálisabb választás családok számára. Teljesítményéből kifolyólag nagyobb mennyiségű vízigényt is ki tud elégíteni, így bátran használhatja az előállított vizet főzéshez vagy reggelente a kulacsok megtöltéséhez. Ha szeretné becsempészni az otthonába a friss vizet, akkor ez a típusú gép tökéletes választás!

 

  1. Víztisztító vagy hidrogénes vízkészítő?
    Sokan nem tudják, hogy a víztisztító készülékek és a Lourdes hidrogénes vízkészítő más funkciót lát el. Míg a különböző szűrő berendezések azt a célt szolgálják, hogy megtisztítsák a csapvizet a káros anyagoktól, addig a hidrogénes vízkészítő a beletett vizet energetizálja. Itt azonban nem történik tisztítás.TIPP: A kettőt együtt érdemes használni, így garantáltan egészséges vízhez jut szervezete. Az első lépésben megtisztított vizet töltse bele a hidrogenizáló készülékbe és élvezze, ahogyan szervezete új erőre kap az üdítő víz elfogyasztása után!

 

  1. Mikor válasszam az asztali szűrő berendezést?Abban az esetben ajánljuk figyelmébe az asztali szűrőt, ha az RO víztisztító készülékek nem férnek el a csapnál, vagy valamilyen ideiglenes megoldást keres a víz tisztán tartására. Fontos azonban megemlíteni, hogy hosszútávon az RO berendezések takarékosabb megoldást kínálnak.

További információk

Tömeg - kg
Méretek - × - × - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RO 798 Kiegészítő poháradagoló szekrény” értékelése elsőként