Ivóvízkút falra szerelhető

89.000Ft

70 079 Ft + ÁFA

89.000Ft
70.079Ft + ÁFA

Leírás

Ivóvízkút falra szerelhető

Iskolák, intézmények tökéletes ivóvíz-forrása!

A készülék ára tartalmazza a kiszállítás díját , de a beszerelést nem!

A készülék folyamatosan elérhető ivóvizet biztosít. Ideális gyermekek, intézmények, de a mozgásukban akadályozott emberek számára is.

Modern design, fém szín, ideális méret.

Ajánljuk akár külterületre, repterekre, gyárakba, kórházakba vagy üzemi étkezdékbe stb. is. Tökéletes megoldás minden olyan helyre, ahol nagy létszámot kell ivóvízzel ellátni. A kút spriccelő csapja úgy lett kialakítva, hogy a gyermek nem tudja szájába venni, vagy nyelvével a csapot érinteni. Így a kút folyamatosan „steril” ivóvizet biztosít. Könnyen telepíthető, egyszerűen tisztítható, bármilyen technológiához illeszthető. A berendezéshez szabadon választható bármilyen víztisztító-, RO-rendszer, vagy akár egy egyszerűbb szűrő is. Minden része rozsdamentes acélból készült.

Felépítése: Saválló ház + vízgyűjtő tányér + 1 db spriccelő csap.

Mérete: magasság/mélység/szélesség: 33/40/32 cm

Működési feltétel: min. 3 bar víznyomást, vezetékes víz vagy víztisztító rákötést és szennyvízelvezetést igényel.

Teljesítmény: folyamatos, a hálózati víznyomástól függ.

Kiegészíthető: a házba 2 db szűrőegység építhető be, többletdíj ellenében. Ideálisan ez egy 5 mikronos szűrő (PP 5 µ) és egy aktív szénszűrő (C.T.O.). Ennek a többletköltsége bruttó 9.700 Ft (ez tartalmazza a szűrőket és az egy óra munkadíjat). Igény esetén egyéb víztisztító egységekkel, RO-rendszerrel is kiegészíthető. Ebben az esetben azonban a házon kívül kell elhelyezni a szűrőket. Amennyiben szeretné, hogy cégünk szervizesei szereljék be a készüléket, úgy + bruttó 10.000 Ft. fizetendő. Ebben az esetben, amennyiben szűrőket is szeretne beszereltetni a készülékéhez, a szűrők utáni egy óra munkadíjat nem számítjuk fel.

Szűrőcsere: Amennyiben szűrőket (PP 5 µ, C.T.O.) is szereltet be a készülékhez, a szűrőcsere félévente szükséges, az ára 13.500 Ft, mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat.

Az 2 fokozatú rendszer tartozékai:

Előszűrő (PP 5 µ): 5 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
Aktív szénszűrő (C.T.O.): eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Fontos: szűrő használata esetén 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 1,5 – 3 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez gépenként változhat.

Üzletünkben, képviseleteinknél ingyen ellenőrizzük készüléke vízminőségét!

*A készülék műszaki garanciája 1 év.

Ha további információhoz szeretne jutni a jó minőségű ivóvizekről, ezen a linken tud tájékozódni.

További információk

Tömeg - kg
Méretek - × - × - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ivóvízkút falra szerelhető” értékelése elsőként