Ivóvízkút – RO 293 Optimum B

180.000Ft

141 732 Ft + ÁFA

180.000Ft
141.732Ft + ÁFA

Leírás

Ivóvízkút – RO 293 Optimum B

Kéthőmérsékletű, RO-rendszerű, álló ivóvíz-adagoló, víztisztító automata.

1+6 év garanciával* szállítjuk!

Irodák, közösségek, üzemek ideális tisztavíz-forrása! Kéthőmérsékletű, RO-rendszerű, álló ivóvíz-adagoló automata. Praktikus, esztétikus, design-os. Krómacél házú, egybeépített, lezárt, biztonságos rendszer. Beleépített automata hőmérséklet-szabályozás. A készülék padlón álló kivitelben készült. Oda tervezték, ahol folyamatosan szükség van hideg és szobahőmérsékletű ivóvízre (nem szódás). Háztartásban, irodákban, intézményekben és üzemekben egyaránt használható. A nap 24 órájában gondoskodik a friss, egészséges ivóvízről. Hűtött és normál vizet ad. Azonnal tudunk normál, vagy hűs, egészséges, szervezetünket támogató, tiszta, energetizált vizet fogyasztani. Nyomásfokozó szivattyú van benne.
RO-rendszerrel működő víztisztító berendezés. A 3 előszűrő segít abban, hogy meghosszabbítsa a rendszer és az RO-membrán élethosszát, és abban is, hogy kiváló hatásfokkal működjön.

Felépítése: 3 előszűrő + RO szűrő + utószénszűrő + beépített tartály + beszerelési tartozékok + biztonsági nyomáscsökkentő+ szivattyú + hideg víz + szobahőmérsékletű víz + kompresszor.
Mérete: magasság (csap nélkül)/mélység/szélesség: 105/30/43 cm   + a csap magassága 22 cm
Működési feltétel: min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést, 220V-os csatlakozást igényel. A fal és az adagoló automata között legalább 5 cm szabad helyet szükséges biztosítani. Napfénytől védett helyen helyezze el a készüléket.
Teljesítmény: 10 liter/óra víznyomástól és szennyezettségtől függően.
Hűtési kapacitás: 20 liter/óra, a hűtött víz 10 °C alatti.
Tartály: 3 literes hűtött víztartály (2-7 °C), 16 literes szobahőmérsékletű víztartállyal rendelkezik.
Kiegészítő elemek: utánsózó kérésre, többletköltséggel beszerelhető.

5 fokozatú szűrőrendszer tartozékai:
Előszűrő: a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
Aktív szénszűrő: eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Előszűrő: eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.
Ozmózis membrán: eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).
Utószénszűrő: az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál.
Energetizáló modul: újra strukturálja, energiával tölti fel a vizet.

Szűrőcsere: Félévente vagy évente szükséges: a féléves szűrőcsere ára 22.400 Ft(Pest megyén kívül: 27.300 Ft), az éves szűrőcsere díja 34.900 Ft ( Pest megyén kívül: 39.800 Ft), mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat.

Megrendelhető az OTH által ajánlott fertőtlenítés, mely 22.500 Ft.

* Az ivóvízkút – RO 293 készülék műszaki garanciája 1 év.

A teljes körű garancia feltétele a cégünk szervizesei által elvégzett éves szűrőcsere, mely esetben minden alkalommal + egy évig garanciát vállalunk a következő esedékes szűrőcseréig, 7 éven keresztül. Amennyiben az ügyfél nem kéri az OTH által javasolt 3 havonkénti fertőtlenítést, úgy a garancia nem vonatkozik a készülék lefertőződésére.

Ha további információhoz szeretne jutni a jó minőségű ivóvizekről, ezen a linken tud tájékozódni.

További információk

Tömeg - kg
Méretek - × - × - cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ivóvízkút – RO 293 Optimum B” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…