GoPure víztisztító kapszula

12.000Ft

9 449 Ft + ÁFA

12.000Ft
9.449Ft + ÁFA

Leírás

GoPure víztisztító kapszula

 

A GoPure víztisztító kapszula a legkisebb hordozható víztisztító. A kapszula kiszűri a vízből az olyan szennyezőket, mint az ólom, króm, arzén, réz, higany, klór, fluor és javítja a víz illatát és ízét. A GoPure bármilyen ivóvízzel  használható, hordozható és védi környezetet. Csupán 1 GoPure kapszula 2000 db műanyagpalackos víznek felel meg.

Mi található a kapszulában?

A technológia alapja megtalálható a természetben is. Ennek a forradalmi technikának köszönhetően a kovaföldből és elei ezüstből készült mag mágnesként viselkedve vonzza és megköti a fémeket, szervetlen vegyszereket, baktériumokat, stb.

Hogyan használja a GoPure kapszulát?

1. Öblítse át a kapszulát hideg víz alatt 10 mp-ig)
2. Tisztítsa ki a kulacsát mielőtt használná a kapszulát.
3. Öblítse és tisztítsa ki a kapszulát és a kulacsot kéthetente az optimális működéshez.

Mennyi időbe telik, amíg megtisztítja a vizet?

A kapszula 2 percen belül friss ízű és iható vizet csinál bármilyen csapvízből. A kapszula továbbra is tisztítja a vizet, akkor is ha újratölti a kulacsot. A víz örvényeltetése segíti a gyorsabb tisztulást.

Mennyi ideig használható egy kapszula?

Minden kapszula 6 havonta,vagy 1000 literenként cserélendő.

Hol biztonságos a GoPure kapszula használata?

A kapszula csak ívó vízzel használható. Minden csapvízből 2 perc alatt tiszta vizet állít elő. A kapszula használata nem ajánlott folyó-, és állóvizek (patak, tó, stb.), illetve kútvíz tisztításához.

Mit tud még a GoPure kapszula?

Egyformán hatékony hideg és meleg vízen. Biztonságosan használható teához és egyéb italokhoz. Az emberi egészség egyensúlyához optimális, 7,4-es pH értéket biztosít. Tisztán tartja a kulacsot.

 

Elérhetőségek