ESPRIT üvegkulacsok (550 ml)

5.900Ft

Kiürítés

Leírás

ESPRIT üvegkulacsok (550 ml)

 

Nincs víz, nincs élet. Kék nélkül nincs zöld. A világot elképzelni víz nélkül lehetetlen. Víz nélkül nem lenne élet a Földön, és az a világ, amit jelenleg ismerünk, nem létezhetne. A felnőtt emberek testének kb. 3/4 része víz. Ezért is olyan fontos hogy napi 2-3 liter folyadékot vigyen be minden ember a szervezetébe. Nem mindegy azonban hogy mi is az a ital; éltető, tiszta víz-e, vagy olyan folyadék, amely a szervezet számára haszontalan, esetleg káros? Az ESPRIT üvegkulacs a víz nélkülözhetetlenségét hangsúlyozza. Azt, hogy a víz mennyire fontos a testünknek, az egészségünknek és a környezetünknek egyaránt. A kulacs emlékeztet arra, hogy minél többet kortyoljunk a nap folyamán az éltető vízből. Fontos hogy minden ember törekedjen arra, hogy tiszta vizet (lehetőleg szénsav nélkül), gyógyteákat, frissen préselt gyümölcs vagy zöldségleveket fogyasszon, mert ezek az italok járulnak hozzá egészségünk megőrzéséhez illetve javításához.

 • AZ ESPRIT kollekció űrtartalma: 550 ml
 • Európában készült.
 • A kulacs formája tökéletesen illeszkedik a tenyérbe.
 • Kiváló minőségű boroszilikát üvegből készült.
 • A szilikon segít a kulacs biztonságosabb és szilárdabb fogásában, amely az üveg védelmére is szolgál.
 • A kupak rozsdamentes acélból, polypropylénből, és egy szilikon gyűrűből áll,
  mely 
  100%-os szivárgásmentes záródást biztosít, azonban szénsavas üdítőitalok tárolására nem javasolt.
 • A szájrész tökéletes egy frissítő kortyhoz.

Használd ki ezt az alkalmat, és légy Te is az EQUA család tagja egy EQUA ESPRIT üvegkulacs megvásárlásával még ma! Kiváló ajándék lehet bárkinek, mert az egészség felbecsülhetetlen- főleg ha ezt egy dizájnos kulacsból fogyasztjuk.

Az esprit üvegkulacs üzletünkben megvásárolható és rendelhető.

Ha többet szeretne tudni a PET palackok hátrányairól, ebből a cikkből további információkhoz juthat: Milyen anyagok oldódnak ki az ásványvizes palackból?

Rendelésnél a megjegyzésbe írja be a választott kulacs nevét (nevek a képeknél).

A képek csak tájékoztató jellegűek. Minden kulacs rendelhető, de előfordulhat, hogy nincs raktárkészleten, ebben az esetben  a várakozási idő esetleg két hét is lehet! Aktuális készletünkről előzetesen érdeklődhet telefonszámaink egyikén!

További információk

Tömeg - kg
Méretek - × - × - cm
Típus

Esprit / Barackfa, Esprit / Madártoll

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ESPRIT üvegkulacsok (550 ml)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…