EMC gyűrű (10 db)

600Ft

Leírás

EM kerámia gyűrű (10 db)

Szürke, rideg, magas hőfokon kiégetett kerámia, szonda alakú. Kicsinyíti a vízklasztereket, csökkenti a felületi feszültséget és gátolja az oxidációt, infravörös sugarakat bocsát ki, aktiválja és energetizálja a vizet, elősegíti a víztisztulást, javítja az ivóvíz minőségét és a víz felvételét a szervezetbe. Jól megmunkálhatók láncok és karkötők elemeinek kialakítására.

Az EM kerámia egy lehetőséget kínál, hogy újra regenerálódjon a víz.

A víz energetizálása:
A magányos vízmolekulák gyenge kötésekkel molekulahalommá állnak össze, amelyeket klasztereknek nevezünk. A víz energetizáltság mértékének egyik indikátora ezeknek a klaszter-szerveződéseknek a nagysága. Minél kisebb a víz-klaszter, annál könnyebb a táp- és ásványi anyagok behatolása a sejtbe, és a káros anyagok eltávolítása.
Az EM kerámia előidézi a klaszterek méretének csökkenését, s ezáltal energetizálja a vizet.

Az EM kerámia kódolja és átadja a rezgéseiből származó információkat a víz szerkezetébe, elősegítve ezzel a szervezet anyagcseréjét.

Leírása:
Az EM kerámia egy különleges alapanyagból, a Kibushi-ból készül. Ez az anyag őskori mikroorganizmusokat tartalmaz, olyan szerves anyagokat és enzimeket, amelyek több, mint 1 millió évesek. A Kibushi EM-BIO1-gyel és EM-mel történő fermentálás után 800-1200°C-on légmentesen kerülnek kiégetésre. A fermentáció által az anyag ásványi anyagainak kristályos szerkezete megőrzi a tipikus energetizáló ujjlenyomatait ezeknek az összetevőknek.

Az EM kerámia hatásai

 • Aktiválja és energetizálja a vizet
 • Javítja a(z ivó)víz minőségét
 • Segíti a sejtek anyagcseréjét a szervezetben
 • Javítja a víz szállítóképességét a létfontosságú összetevőkkel kapcsolatban
 • Erősíti a víz tisztulását
 • Optimalizálja a víz oldó- és kötőerejét a:
  – Vízklaszterek kicsinyítésével
  – A felületi feszültség csökkentésével
  – Infravörös sugárzás kibocsátásával

A kerámia által leadott elektromágneses sugárzás energetizálja a vizet. Emellett a nagyobb klasztereket kisebbekre bontja. A víz felületi feszültségét csökkenti és ezzel a víz oldó- és kötőképessége erősödik. Ezáltal az üledék és a szennyeződés könnyebben feloldódik, és a feloldott anyagok könnyebben transzportálódnak, illetve lebegnek szabadon. Az EM kerámiával kezelt víz könnyebben keresztülhatol a sejthártyán. Azonkívül az elektromágneses sugárzás hozzáadódik a hosszúhullámú infravörös sugárzáshoz, ami a mélyszöveti hatékonyságot rendkívüli módon javítja. A kerámia égetése során rögzült összetevők és mikroorganizmusok tipikus rezgései a kerámiából kisugárzásra kerülnek, és a vízben elterjednek. Egy probiotikus (életet segítő) rezonanciamezőt képeznek, a kóros csíráknak, degeneratív típusoknak nem nyújt kedvező környezetet, mivel ezeknek egy másmilyen rezgésspektrumuk van. Így már magyarázható, hogy az EM kerámiával energetizált víz miért védettebb általánosan a kóros csírákkal szemben.

Ajánlott mennyiség
Kis mennyiségű vízhez kb. 10-20 darab szürke csövecskét adjunk, illetve egy ivó-gyűrűt egy liter vízbe. Minél nagyobb a vízmennyiség, arányosan annál kevesebb kerámiát kell rakni.
Optimumként az EM kerámia szürke csövecske a 35 mm-es EM kerámiával vált be.
EM kerámia javaslat 500 liter vízhez (szükséges számú csomagnyi csövecske)

Felhasználási területek és praktikus alkalmazások:

 • Akvárium – egy maréknyi (vagy felfűzni)
 • Tavak – 1:10000 vízmennyiség után
 • Öntözővíz – egy zacskó 1000 literenként, vagy egy maréknyi öntözőkannánként
 • Víz vágott virághoz – kb. a víz 10 %-a
 • Ivóvíz állattartáshoz – 1:1000 arányban a felhasznált vízmennyiséghez
 • Mosó- és mosogatógépekhez – egy maréknyit belevarrni egy zsákocskába, és a dobba vagy az evőeszközök kosarába tenni. Még hatásosabb EM-BIO (kb. 100ml) vagy EM-BIO1 (1 kupak) hozzáadásával
 • Fritőzolajhoz (sütéskor és tároláskor) – egy maréknyi a fritőzbe vagy a serpenyőbe.

Az EM kerámia gyűrű korlátlan ideig felhasználható.

Ha további információhoz szeretne jutni a jó minőségű ivóvizekről, ezen a linken tud tájékozódni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EMC gyűrű (10 db)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…