EM kerámia cső

5.615Ft

4 421 Ft + ÁFA

5.615Ft
4.421Ft + ÁFA

Leírás

EM kerámia cső 35mm

Magas hőfokon kiégetett szürke EM kerámia relatíve nagy felülettel – olyan tulajdonságokkal, mint a szürke csövecske – alkalmas a víz mindenféle aktiválásához és energetizálásához. Sokoldalú felhasználási lehetőségeket nyújt.
Az EM kerámia egy különleges alapanyagból, a Kibushi-ból készül. Ez az anyag őskori mikroorganizmusokat tartalmaz, olyan szerves anyagokat és enzimeket, amelyek több, mint 1 millió évesek. A Kibushi EM-BIO1-gyel és EM-mel történő fermentálás után 800-1200°C-on légmentesen kerülnek kiégetésre. A fermentáció által az anyag ásványi anyagainak kristályos szerkezete megőrzi a tipikus energetizáló ujjlenyomatait ezeknek az összetevőknek.

Az EM-X kerámia hatásai:

• Aktiválja és energetizálja a vizet
• Javítja a(z ivó)víz minőségét
• Segíti a sejtek anyagcseréjét a szervezetben
• Javítja a víz szállítóképességét a létfontosságú összetevőkkel kapcsolatban
• Erősíti a víz tisztulását
• Optimalizálja a víz oldó- és kötőerejét a:
– Vízklaszterek kicsinyítésével
– A felületi feszültség csökkentésével
– Infravörös sugárzás kibocsátásával

A EM kerámia cső 35mm által leadott elektromágneses sugárzás energetizálja a vizet.

Emellett a nagyobb klasztereket kisebbekre bontja. A víz felületi feszültségét csökkenti, és ezzel a víz oldó- és kötőképessége erősödik. Ezáltal az üledék és a szennyeződés könnyebben feloldódik, és a feloldott anyagok könnyebben transzportálódnak, illetve lebegnek szabadon. Az EM kerámiával kezelt víz könnyebben keresztülhatol a sejthártyán. Azonkívül az elektromágneses sugárzás hozzáadódik a hosszúhullámú infravörös sugárzáshoz, ami a mélyszöveti hatékonyságot rendkívüli módon javítja.

A kerámia égetése során rögzült összetevők és mikroorganizmusok tipikus rezgései a kerámiából kisugárzásra kerülnek és a vízben elterjednek. Egy probiotikus (életet segítő) rezonanciamezőt képeznek, a kóros csíráknak, degeneratív típusoknak nem nyújt kedvező környezetet, mivel ezeknek egy másmilyen rezgésspektrumuk van. Így már magyarázható, hogy az EM kerámiával energetizált víz miért védettebb általánosan a kóros csírákkal szemben.

Optimumként az EM kerámia szürke csövecske a 35 mm-es EM kerámiával vált be.

A magas hőfokon kiégetett szürke EM kerámia relatíve nagy felülettel – olyan tulajdonságokkal, mint a szürke csövecske – alkalmas a víz mindenféle aktiválásához és energetizálásához. Sokoldalú felhasználási lehetőségeket nyújt.

Ha további információhoz szeretne jutni a jó minőségű ivóvizekről, ezen a linken tud tájékozódni.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EM kerámia cső” értékelése elsőként