Dr. Oxygen 4 stabilizált pipettás oxigénnel dúsított víz alapú ital 50ml

8.000Ft

6 299 Ft + ÁFA

A folyékony, stabilizált oxigén tehát az O2-t erősen megkötő anyagokat tartalmazó víz.

8.000Ft
6.299Ft + ÁFA

Leírás

Dr. Oxygen 4 stabilizált pipettás oxigénnel dúsított víz alapú ital 50ml

 

Oxigénhiány kezdeti tünetei: nem elég pihentető az alvás. Ha végre többet sikerül aludni, akkor gyakran még rosszabb az ébredés. Alacsony stressztűrő képesség, állandó idegesség, robbanékonyság és fáradékonyság. Fejfájás, frontérzékenység. Elsavasodás. A méreganyagok felhalmozódnak. Fakó bőrszín. Megnövekszik a nitrátszint. Gyakran érezzük, hogy lusták vagyunk, ásítozunk. Nincs erőnk, sem kedvünk dolgozni. Váltakozik a túlzott felpörgés és túlzott energiahiány érzése.

Ha már úgy érezzük ezek a tünetek minket is elértek, tegyünk ellenük: több formában lehet a szervezetet oxigéntöbblethez juttatni: pl. hiperbárikus oxigénterápiával (azaz az oxigéngáz belélegeztetésével) vagy oxigénes fürdő- és ivókúrák alkalmazásával, vagy cseppek formájában egy pohár folyadékba csepegtetve. Erre kiváló alkalmasak a stabilizált oxigén cseppek.

Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!