D+C plusz étrend-kiegészítő italpor

4.220Ft

3 323 Ft + ÁFA

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódásához és hasznosulásához, a vér normális kalciumszintjének, valamint a csontok és a fogak egészségének fenntartásához, a normál izomműködéshez, az immunrendszer egészségének működéséhez (gyermekeknél is).

4.220Ft
3.323Ft + ÁFA

Leírás

D+C plusz étrend-kiegészítő italpor

Leírás

A D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor megfelelő felszívódásához és hasznosulásához, a vér normális kalciumszintjének, valamint a csontok és a fogak egészségének fenntartásához, a normál izomműködéshez, az immunrendszer egészségének működéséhez (gyermekeknél is). A D-vitamin szükséges a gyermekek normális növekedéséhez és csontfejlődéséhez, valamint szerepe van a sejtosztódásban is.

 

Egyéb információ:

Összetevők: L-aszkorbinsav, MSM (metil-szulfonil-metán), hibiszkuszvirág, savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, kolekalciferol készítmény (módosított keményítő, maltodextrin, kukorica olaj, szacharóz, étkezési sav: aszkorbinsav, antioxidáns: tokoferol, kolekalciferol, csomósodás gátló: szilícium-dioxid), aroma, édesítőszer: szukralóz

Felhasználási javaslat: napi 2 adagolókanál (2 gramm) porkeverék 3 dl hideg vízben, vagy smoothie-ban egyenletesen elkeverve.

Nettó tömeg: 160 gramm – 80 adag