Aktívszén szűrő desztillálóba (12 db)

6.450Ft

5 079 Ft + ÁFA

6.450Ft
5.079Ft + ÁFA

Leírás

Aktívszén szűrő desztillálóba (12 db)

Csere szűrőbetét az MH-943 típusú készülékbe. Az aktívszén töltet kókuszdió héjából készült, és megfelel az élelmiszeripar előírásainak (NSF).

Kiszerelés: 12 db/csomag (az ár csomagra vonatkozik).

Mit szűr ki az aktívszén szűrő?

A vízgőzben esetlegesen még jelen lévő íz- és szaganyagokat köti meg. A teljes víztisztítás/desztillálás csak a szénszűrővel együtt valósul meg!

Szűrőbetét kapacitása: maximum 110 liter megszűrt/desztillált víz.

Javasolt szűrőcsere: maximum 25 naponta, a szűrőbetét telítődését követően. A szűrőbetét élettartama függ a kezelendő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől), illetve a készüléken átfolyó víz mennyiségétől.

A szűrőbetét házilag könnyen kicserélhető.

Amennyiben szeretne többet olvasni a ozmózis sejt szintű hatásairól, az alábbi linken tud bővebben tájékozódni: http://www.tisztaviz-uzlethaz.hu/ozmozis-elv-a-sejtjeinknel/

Segítünk eldönteni, hogy melyik víztisztító berendezés javasolt Önnek! 

Családok számára:
Személyes tapasztalataink alapján RO 102 standard nyomásfokozó szivattyúval ellátott berendezés a legideálisabb választás családok számára. Teljesítményéből kifolyólag nagyobb mennyiségű vízigényt is ki tud elégíteni, így bátran használhatja az előállított vizet főzéshez vagy reggelente a kulacsok megtöltéséhez. Gyermekeink fejlődő szervezetének főleg szüksége van az éltető tiszta vízre Ha szeretné becsempészni az otthonába a friss vizet, akkor ez a típusú gép tökéletes választás!

Víztisztító vagy hidrogénes vízkészítő?
Sokan nem tudják, hogy a víztisztító készülékek és a Lourdes hidrogénes vízkészítő más funkciót lát el. Míg a különböző szűrő berendezések azt a célt szolgálják, hogy megtisztítsák a csapvizet a káros anyagoktól, addig a hidrogénes vízkészítő a beletett vizet energetizálja. Itt azonban nem történik tisztítás. TIPP: A kettőt együtt érdemes használni, így garantáltan egészséges vízhez jut szervezete. Az első lépésben megtisztított vizet töltse bele a hidrogenizáló készülékbe és élvezze, ahogyan szervezete új erőre kap az üdítő víz elfogyasztása után!

Asztali szűrő berendezés: Abban az esetben ajánljuk figyelmébe az asztali szűrőt, ha az RO víztisztító készülékek nem férnek el a csapnál, vagy valamilyen ideiglenes megoldást keres a víz tisztán tartására. Fontos azonban megemlíteni, hogy hosszútávon az RO berendezések takarékosabb megoldást kínálnak.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aktívszén szűrő desztillálóba (12 db)” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…