Milyen a tiszta, egészséges víz?

Vizeink, tisztított víz, fordított ozmózis (RO)

Milyen a tiszta, egészséges víz?

Dr. med Gladiß vízkutatási eredményeinek alapján:

 

Az ivóvíznek egyrészt mentesnek kell lennie a nehézfémektől, peszticidektől, (inszekticidektől és herbicidektől) vírusoktól, baktériumoktól, gombáktól, a klórtól, nitráttól és más vegyi anyagoktól, másrészt a lehető legkevesebb ásványi anyagot és nagyon kevés sót kell tartalmaznia.”

  • A jó ivóvíz pH-ja 6,7-6,9; rho értéke (ellenállása) legalább 6000 Ohm (» Vincent)

(A hagyományos csapvíz ellenállása kb. 1500 – 2500 ohm, viszont túl sok benne a szervetlen ásványi anyag és túl sok áramvezető elektron van benne.)

  • Minél magasabb az ivóvíz ellenállása (Ohm értéke), annál jobb a víz tisztasága

Kísérletek igazolják, hogyha elektromos áramot (tehát stresszt) vezetünk alacsony ellenállású, vagyis magas ásványianyag-tartalmú vízbe, akkor a színtelen víz felmelegszik, hamarosan bezöldül, bebarnul.

Magas ellenállású tiszta víz esetén nem tapasztalunk sem melegedést, sem elszíneződést. Ennek oka, hogy a magas ellenállású tiszta vízben nincsenek ún. “elsüllyesztett ballaszt-anyagok”, azaz felesleges ásványok.

“Téves elképzelés, hogy a szervezetünkben lévő szerves ásványi anyagokat kimossa az alacsony ásványianyag-tartalmú tiszta víz. Sok ember fogyaszt már 8-10 éve kizárólag ásványi anyagoktól mentes vizet, és energetikusak, nagy teherbírásúak, kiváló egészségnek örvendenek.”

Dr. med Elmau szerint “ásványianyag-forrásunk a talaj, nem pedig a víz, ezért a talajból, azaz az ott termett növényekből, illetve az azokat elfogyasztó állatokból nyerjük a szervezetünk számára szükséges ásványi anyagokat és nem a vízből. Az ásványi anyagoktól mentes vizek ellenállása 10.000 – 30.000 ohm közötti is lehet. Nagyon jó értékek.”

Milyen a tiszta, egészséges víz tehát?

Elmau szerint a legjobb ivóvíz a kevés ásványi anyagot tartalmazó, természetes forrásvíz (gleccservíz). Napjainkban a szennyeződések miatt egyrészt kevés tiszta forrásvíz található, másrészt szinte mindnek magas az ásványianyag-tartalma. Ma már csak néhány bazalt-hegység büszkélkedhet ilyen értékkel. A rangsorban ez után következik a reverz ozmózissal előállított, tisztított víz!

Amennyiben kérdése van, kollégáink örömmel segítenek elérhetőségeink egyikén!

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00
Szerda: 8:00-18:00
Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. Parkolási időszak: 08:00 – 20:00 között. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.