Mi a szervezetünkbe bevitt víz feladata?

Vizeink, tisztított víz, fordított ozmózis (RO)

Mi a szervezetünkbe bevitt víz feladata?

Dr. Franz Morell: Víz – Táplálkozás – Bioelektronika a Vincent-methodika alapján

A víznek feladatai vannak, amelyek közül a legfontosabb, hogy megfelelő ozmotikus nyomást tartson sejtjeinkben, és fenntartsa a teljes anyagcserét. Ehhez jön még a felvett élelmiszerek sejtekhez való szállítása és az emberi szervezet számára nem hasznosítható anyagok továbbszállítása, azaz a salaktalanítás.

VízA víznek nem feladata (vagy alig), hogy ellássa szervezetünket ásványokkal vagy nyomelemekkel, különösen azért nem, mert a vízben található ásványi sók illetve nyomelemek olyan formában vannak jelen, hogy nem képesek fordulni a polarizált fényre. Enélkül a tulajdonság (fordulás) nélkül nem képesek, vagy csak elhanyagolható mennyiségben képesek behatolni a sejtplazmába. Plazmán kívül maradásuk megnövekedett ozmotikus nyomást okoz a sejtplazmán kívül, a sejtplazmán belül pedig vízhiányt és csökkentett nyomást. Ha a sejtbeli egyensúly felborul, számos betegség tanúi lehetünk, amelyek között felmerülhetnek rákos és a szív-vérkeringési megbetegedések is.

Mi a szervezetünkbe bevitt víz feladata tehát? A legfontosabb, hogy megfelelő ozmotikus nyomást tartson sejtjeinkben, és fenntartsa a teljes anyagcserét.

Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére elérhetőségeink egyikén!

Kérdésed van? Tedd fel itt!

Tiszta Víz Üzletház Víztisztító-Szervíz Kft.

Infovonal/Szerviz elérhetőségek:

A Tiszta Víz Üzletház nyitvatartása:

H-K-Cs: 8:00-16:00, Szerda: 8:00-18:00

Péntek: 7:00-15:00

Megközelíthetőség:

A 3-as metróval a Árpád híd megállóig, majd egy 1 perces sétával a centrum felé, majd a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108. (a Váci út és Zsilip utca sarok). Bármilyen irányból a Róbert Károly krt. – Váci út kereszteződéséig, majd gyalog a centrum felé és a második sarok – a Duna oldalán – a Váci út 108.

Parkolási információk:

Az üzlet környezetében csak fizetős parkolás lehetséges. A parkolási időszak 08:30 – 18:00 között 265 Ft / óra. Javasolt parkolási területek: Zsilip utca, Árbóc utca, Visegrádi utca, Süllő utca, Váci út páros oldal.

Rólunk:

Cégünk 2008 óta foglalkozik ipari és lakossági vízkezelő és víztisztító berendezések értékesítésével és szervizelésével. Szervizhálózatunk országos lefedettségű, megbízható és rugalmas, folyamatos az alkatrészellátásunk. Kiemelkedően magas, akár 7 év garanciával értékesítjük berendezéseinket. Minden általunk beüzemelt víztisztító berendezést ellátunk vízszivárgás érzékelő, elzáró szeleppel, aminek köszönhetően teljesen biztonságos, szivárgásmentes a készülék használata. A beszerelt berendezések szervizelési igényét folyamatosan nyomon követjük és automatikusan jelentkezünk amikor esedékessé válik. Berendezéseink mind kiváló minőségűek és rendelkeznek az összes szükséges engedéllyel.